И в Банско стартира услугата "SMS паркиране“

28 декември 2012 15:10   9 коментара   16146 прочита


От днес в Банско стартира услугата "SMS паркиране“. Номерът, на който ще се изпраща краткото тествово съобщение е 13749 за всички мобилни оператори.

Обозначителните табели за предлаганата услуга вече са поставени. Плащането чрез талон или касов бон за "Синя зона" остава. Без промяна остава и цената за час престой.

"Десет минути преди изтичането на времето, потребителят ще бъде уведомяван с предупредително текстово съобщение. Ако леката кола остане в зоната за паркиране и последващият престой не е заплатен, на нарушителите ще бъдат поставяни скоби", каза Димитър Даутов, управител на дружество "Общински паркинги - Банско".


Още за: услуга   SMS   паркиране   Още от: Общество

Принтирай статия
9 коментара
28 Декември 2012 15:55 | 111
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

следващия протест ще бъде против синята зона -тази синя зона пречи на обикновения банскалия да паркира на места като банки, разни офиси за плащане на сметки, магазини и други-отивам до мтел и трябва да плащам за 10 минути да плащам в собствения си град, да отида на тренировка в културния дом-пак да плащам защото сината зона е НЕНОРМАЛНА до 10 часа вечерта -включително СЪБОТА И НЕДЕЛЯ!! до тези ли пари опряха ИКОНОМОВ И приятели?! нима не им стига бюджета на общината-кой я измисли тази синя зона-а поне средно образование има ли този човечец-да посочи град в БЪЛГАРИЯ с такава синя зона -навсякъде е от 8. 00 до 17. 00 без събота и неделя, а в БЛАГОЕВГРАД по празниците КАМБИТОВ беше разпоредил без синя зона?!?! ми като не знаете как са нещата -ПИТАЙ ТЕ БЕ, ВИЖТЕ КАК Е ПО ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ- НЕ СИ ПРАВЕТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ С НЕРВИТЕ НА БАНСКАЛИИ-ЧЕ СКОРО ПАК ЩЕ ДОЙДАТ ИЗБОРИ, НЯМА ДА СТЕ ВЕЧНО НА ВЛАСТ!!!!! 1


28 Декември 2012 16:40 | Благоевградчанка
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

ПРОТЕСТИРАЙТЕ БАНСКАЛИИ УСТОЯВАЙТЕ НА ПРАВАТА СИ . ТА ДОРИ И ПРИ НАС БЛАГОЕВГРАД НЕ ЛЕСНО ИМАМЕ СИ ЗА КОЛЕДА ТОЧНО 20 УЛИЧКИ НОВИ СИНЯ ЗОНА НА ЗАСПАЛИЯ А ИЧАЧЕ ЧЕСТЕН НАРОДЕЦ.


28 Декември 2012 16:56 | ?!?!?!
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

ама как все гледат да ти вземат парите-като че ли са много вместо да гледат да направят нещо безплатно, нещо в полза на народа те -та то за обикновения банскалия стана ужас да живее в родния си град-нито може на ски да идеш, нито кафе да пиеш АКО ЦЕЛТА Е ДА НИ ИЗСЕЛИТЕ ОТ БАНСКО НАС БАНСКАЛИИТЕ-НА ПРАВ ПЪТ СТЕ.....


28 Декември 2012 16:58 | БАНСКО
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

ВСИЧКИ НА БУНТ ПРОТИВ СИНЯТА ЗОНА-ДА БЛОКИРАМЕ ОБЩИНАТА


28 Декември 2012 17:53 | realist
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Банскалии хептен се замотаха. Синя зона. нови писти и лифтова, мераци за лесни пари. Дано само не пострадат ментално. Лакомо дупе... и т. н.


28 Декември 2012 20:09 | скиорче
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Интересно ми е дали ще има синя зона извън тримесечния сезон. Не че ме интересува кой зане колко, аз на Симитли не завивам на дясно. направо си пътувам за ИХ в Сандански. Тука е истинския купон, а пък и в Сандански няма синя зона.


29 Декември 2012 06:25 | 1
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Ак ви е, кой каквото си направи, друг не може да му го направи! Пък и вие имате пари от продажбите на земя, не се оплаквайте, време е откъдето са дошли паричките, там да си отидат..., така че синята зона за вас е нищо.


29 Декември 2012 08:03 | ЧЕ ГЕВАРА
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Какво значи..... услугата "SMS паркиране“.... услуга е когато някой ти прави услуга, по принцип щом си плащаш не е услуга. Ако комшията ми услужи с малко сол и каже дай сега 5 лева-това услуга ли е? Но да речем, айде да оставим парите, ние плащаме НО КАКВО ПОЛУЧАВАМЕ, КАКВА Е ТАЯ УСЛУГА.... еми услугата да паркираш някъде на някоя улица. Да, но аз си паркирам на която улица искам без да плащам, УЛИЦИТЕ СА НА ВСИЧКИ НАС, защо трябва една група хора да прибира пари от това? Кога улиците станаха частна собственост? Утре някой ще почне да иска пари и от пешеходците по тротоарите затова че ходейки всеки ден по плочките малко по малко ги изхабяват..


29 Декември 2012 13:58 | бакото
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Да си я заврът тая синя зона в герберския задник
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар