Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете  
   –егистрац舫абравена парола

». ”орън: »маме бас, че ще направим козирка на стадиона в Ѕлагоевград преди "Ћевски"


9 ноември 2019 11:25  14 коментара   10609 прочитаќсновни€т рекламодател на "ѕирин" »ва ”орън внесе €снота по въпроса кога ще бъдат завършени промените по стадиона.

"¬ече започнахме работа по стадион "’ристо Ѕотев" доста усилено. Ќад€ваме се да направим промените, заложени в плана за първите 6 месеца, а именно козирка на централната трибуна, обнов€ването на административната сграда, терена, оградата около стадиона, да преместим скамейките, да осигурим допълнителни места за хора с увреждани€. –азговар€ме с архитекти, които да осигур€т плана за изграждане на козирката.

Ќашето условие е това да се случи в промеждутъка от кра€ на този сезон до началото на следващи€. ÷елта е в началото на следващи€ сезон да имаме козирка. Ќад€ваме се и на помощта на ќбщина Ѕлагоевград. ÷елта е в следващите три години стадионът да бъде напълно обновен. »маме бас в отбора, че ще направим козирката преди Ћевски на техни€ стадион", за€ви ”орън пред "—портал".

 олкото до спекулациите за нови€ треньор на "орлетата" ”орън отговори: "¬одим преговори с н€колко мениджъри, над€ваме се скоро да сме уточнили този въпрос". “€ допълни, че с отворени об€ти€ биха посрещнали ƒимитър Ѕербатов в клуба, но не може да отговори от негово име дали ще участва в развитието на проекта. “ќт нашата школа са тръгнали много български таланти. ¬секи, който има желание да помогне на отбора, е добре дошъл".

ќще за: »ва ”орън  промени  стадион ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


14 коментара

9 ноември 2019 11:39 | √еоргиев
ќценка:
3
 (
11
 гласа)

“ова не е сериозно, да обещаваше нещо.... заради бас.


9 ноември 2019 12:28 | ћинко
ќценка:
-4
 (
12
 гласа)

Ѕоклук си √еоргиев, нишо не обешава, а казва какви са плановете, ќЅ≈ўјЌ»я“ј са за политиците, не за истинските бизнесмени.  олкото и да се напъваш нищо ново н€ма да родиш, защото си тъп, злобен и комплексиран тип, като повечето, които пишат срещу ѕирин ! Ѕраво »ва ”оран така тр€бва да се действа и ще им запушиш мръсните усти на тези като този, който се пиш √еоргиев!!! —амо ѕирин и напред! »стинските фенове сме с отбора!!!


9 ноември 2019 13:06 | √еоргиев
ќценка:
7
 (
13
 гласа)

ƒо горни€- олкото и да се напъваш≈лезов, ти и други€ ( ¬енко) си заминавате смешно е, вместо да се засраните да пишете коментари във форумите.


9 ноември 2019 14:07 | ƒ—
ќценка:
8
 (
12
 гласа)

ѕо кротко, с басовете, защото и јз се хванах на бас преди два месеца и .... амбитов загуби!!!


9 ноември 2019 20:39 | ...
ќценка:
4
 (
8
 гласа)

’а ха ха ƒовиждане ¬енкооооо


9 ноември 2019 21:24 | ∆»“≈Ћ
ќценка:
0
 (
10
 гласа)

лелката една седмица € н€маше никъде и сега хоп за да е пак в медийте щ€ла да направи козирка по бързо от левски, »¬≈≈≈ «ј —ћя’ —“ј¬јЎ


10 ноември 2019 07:24 | ...
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

јко имахте сериозни намерени€ в ѕирин, н€маше да събирате футболисти без качества. Ќ€маше да сложите треньорчето, згонено отвс€къде поради некадърност. —тига лъжи!!!! »стинските фенове н€ма да ви прост€т това поведение!!! Ќай важен е отбора, но вас това не ви интересува!!! —танахте за см€х с пословичната си некадърност!!! ј и този ѕетров, колко класни футболист е създал!!!???? Ќиколко и той подлога на ¬енко ѕопов!!!


10 ноември 2019 08:50 | »змамници
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

 ато се започне от името на фирмата - емирейтс уелт...  акво по д€волите?!
ƒостатъчно е човек да погледне уеб сайта на тази наскоро регистрирана компани€ и ще разбере, че става дума за неграмотно, набързо създадена пирамида..
Ќ€ма нужда да говорим за представителите на компани€та... — две думи, мирише на измама..


10 ноември 2019 08:52 | ≈мирейтс какво
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

 акви инвеститори.. Ќ€какви хора без професионален трудов стаж говор€т за проекти, инвестиции, басове..


10 ноември 2019 10:00 | ....
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

—коро ще се спука балончето. —коро


10 ноември 2019 10:19 | .........i
ќценка:
-2
 (
6
 гласа)

ўе си умрат от злоба н€кои, ама така ще е винаги- н€кои ще са по форумите, защото са амеби и никога н€ма да се покажат с истинското си лице! ћного прости сте, но такъв си е материала, както се казва. ћ»«≈–Ќ»÷» “–ќЋќ¬≈!!!!


10 ноември 2019 11:00 | ѕиринец
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

ўото ти хич не си анонимен, нали?


10 ноември 2019 17:26 | ¬иктор Ћевунлиев
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

¬земете си равнис със себе си ”важаеми дами и господа. √ледайте си в собствената чини€ и се дръще като управл€ващи ‘  ѕирин... Ќ€ма нужда да се равн€ват с други. ќправете ѕирин равнението ще дойде само... — останалите.


10 ноември 2019 18:32 | от ботев
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

»ве не събърай всички негативи от хората, които те плюват първа ти си направи оставката там ни ти е м€стото. “ова което се случва с теб, ме жал за баща ти, той н€маше да позволи да се подиграват с теб, а ти направо се излагаш. ≈дин ден ще съжал€ваш, хубаво дете си не раздавай пари, които ти не си спечелила, които не са твои. “ова за теб е прокоба.

¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.