И. Уорън: Имаме бас, че ще направим козирка на стадиона в Благоевград преди "Левски"

09 ноември 2019 11:25   14 коментара   13020 прочита


Основният рекламодател на "Пирин" Ива Уорън внесе яснота по въпроса кога ще бъдат завършени промените по стадиона.

"Вече започнахме работа по стадион "Христо Ботев" доста усилено. Надяваме се да направим промените, заложени в плана за първите 6 месеца, а именно козирка на централната трибуна, обновяването на административната сграда, терена, оградата около стадиона, да преместим скамейките, да осигурим допълнителни места за хора с увреждания. Разговаряме с архитекти, които да осигурят плана за изграждане на козирката.

Нашето условие е това да се случи в промеждутъка от края на този сезон до началото на следващия. Целта е в началото на следващия сезон да имаме козирка. Надяваме се и на помощта на Община Благоевград. Целта е в следващите три години стадионът да бъде напълно обновен. Имаме бас в отбора, че ще направим козирката преди Левски на техния стадион", заяви Уорън пред "Спортал".

Колкото до спекулациите за новия треньор на "орлетата" Уорън отговори: "Водим преговори с няколко мениджъри, надяваме се скоро да сме уточнили този въпрос". Тя допълни, че с отворени обятия биха посрещнали Димитър Бербатов в клуба, но не може да отговори от негово име дали ще участва в развитието на проекта. “От нашата школа са тръгнали много български таланти. Всеки, който има желание да помогне на отбора, е добре дошъл".

14 коментара
09 Ноември 2019 11:39 | Георгиев
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Това не е сериозно, да обещаваше нещо.... заради бас.


09 Ноември 2019 12:28 | Минко
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Боклук си Георгиев, нишо не обешава, а казва какви са плановете, ОБЕЩАНИЯТА са за политиците, не за истинските бизнесмени. Колкото и да се напъваш нищо ново няма да родиш, защото си тъп, злобен и комплексиран тип, като повечето, които пишат срещу Пирин ! Браво Ива Уоран така трябва да се действа и ще им запушиш мръсните усти на тези като този, който се пиш Георгиев!!! Само Пирин и напред! Истинските фенове сме с отбора!!!


09 Ноември 2019 13:06 | Георгиев
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

До горния-Колкото и да се напъвашЕлезов, ти и другия ( Венко) си заминавате смешно е, вместо да се засраните да пишете коментари във форумите.


09 Ноември 2019 14:07 | ДС
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

По кротко, с басовете, защото и Аз се хванах на бас преди два месеца и ....Камбитов загуби!!!


09 Ноември 2019 20:39 | ...
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Ха ха ха Довиждане Венкооооо


09 Ноември 2019 21:24 | ЖИТЕЛ
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

лелката една седмица я нямаше никъде и сега хоп за да е пак в медийте щяла да направи козирка по бързо от левски, ИВЕЕЕ ЗА СМЯХ СТАВАШ


10 Ноември 2019 07:24 | ...
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Ако имахте сериозни намерения в Пирин, нямаше да събирате футболисти без качества. Нямаше да сложите треньорчето, згонено отвсякъде поради некадърност. Стига лъжи!!!! Истинските фенове няма да ви простят това поведение!!! Най важен е отбора, но вас това не ви интересува!!! Станахте за смях с пословичната си некадърност!!! А и този Петров, колко класни футболист е създал!!!???? Николко и той подлога на Венко Попов!!!


10 Ноември 2019 08:50 | Измамници
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Като се започне от името на фирмата - емирейтс уелт... Какво по дяволите?!
Достатъчно е човек да погледне уеб сайта на тази наскоро регистрирана компания и ще разбере, че става дума за неграмотно, набързо създадена пирамида..
Няма нужда да говорим за представителите на компанията... С две думи, мирише на измама..


10 Ноември 2019 08:52 | Емирейтс какво
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Какви инвеститори.. Някакви хора без професионален трудов стаж говорят за проекти, инвестиции, басове..


10 Ноември 2019 10:00 | ....
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Скоро ще се спука балончето. Скоро


10 Ноември 2019 10:19 | .........i
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Ще си умрат от злоба някои, ама така ще е винаги- някои ще са по форумите, защото са амеби и никога няма да се покажат с истинското си лице! Много прости сте, но такъв си е материала, както се казва. МИЗЕРНИЦИ ТРОЛОВЕ!!!!


10 Ноември 2019 11:00 | Пиринец
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Щото ти хич не си анонимен, нали?


10 Ноември 2019 17:26 | Виктор Левунлиев
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Вземете си равнис със себе си Уважаеми дами и господа. Гледайте си в собствената чиния и се дръще като управляващи ФК Пирин... Няма нужда да се равняват с други. Оправете Пирин равнението ще дойде само... С останалите.


10 Ноември 2019 18:32 | от ботев
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Иве не събърай всички негативи от хората, които те плюват първа ти си направи оставката там ни ти е мястото. Това което се случва с теб, ме жал за баща ти, той нямаше да позволи да се подиграват с теб, а ти направо се излагаш. Един ден ще съжаляваш, хубаво дете си не раздавай пари, които ти не си спечелила, които не са твои. Това за теб е прокоба.

Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар