Хирургичен кабинет за консултации отваря врати към МБАЛ - Благоевград

05 януари 2012 00:05   10 коментара   9569 прочита
A. Янакиев
A. Янакиев


A. Янакиев

Приемно-консултативен хирургичен кабинет отваря врати към Медицинския център на благоевградската държавна болница, съобщи вчера управителят д-р Андрей Янакиев, който уточни:

В кабинета ще се извършват първични консултативни прегледи за диагностика на болни със заболявания на стомашно-чревния тракт, мекотъканни и неврохиругични травми, заболявания на млечна жлеза, изгаряния и други. Хирургичният кабинет към болницата се намира в сградата на бившата поликлиника, етаж 2, кабинет 235 и ще работи ежедневно сутрин. Прегледите ще се осъществяват от хирурзи с над 10-годишен професионален опит, които работят на щат към болницата.

Д-р Янакиев уточни, че пациентите ще се преглеждат безплатно, в момента е в ход процедура за сключване на договор с Районната здравноосигурителна каса -Благоевград.

Досега в Медицинския център към МБАЛ - Благоевград, който стартира дейността си през 2009 година, се осъществяваха прегледи на пациенти от завеждащите на отделения, съответно по нефрологични заболявания д-р Таня Янева, неврология - д-р Татяна Поповска, гастроентерология - д-р Марияна Чаракчиева, педиатрия /детски болести/ - д-р Йорданка Руйчева. От миналата година в екипа се включи и урологът онколог д-р Емил Котев.


Още за: кабинет   център   А. Янакиев   Още от: Общество

Принтирай статия
10 коментара
05 Януари 2012 08:40 | болен
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

не стига че тия-НЕДИН и ДИМИТРОВ-клепоушкото ни садират кожите в хирургията, па сега и кабинет им отварят, а защо хирургията е празна-нема постапващи болни-еле по окраго си ги знаеме-кои влезнува там-не излази, такава слава им се носува-и това е истината.


05 Януари 2012 08:53 | xxl
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Единствения начин Недин и Димитров да събудят интерес е да се съберат с останалите клоуни и да се направят на мажоретки в двора на болницата.


05 Януари 2012 16:05 | ...
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

не им требаа кабинети на тея касапе. кирки и лопате им носете да копаа дупки на нихните хора. партиинио пандев бригадир да им стане и на акъл да ги учи та убаво да роват.


05 Януари 2012 17:26 | югозапад
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

БОЖЕ ПАК ОВОНЯХТЕ ФОРУМА, КАТО НЯМАТЕ КЬОРАВ ПАЦИЕНТ И ЕДНА УСПЕШНА ОПЕРАЦИЯ ХИРУРЗИТЕ ОТ МБАЛ СА ВИ ВИНОВНИ ЩО НЕ СИ УДАРИТЕ ПО ЕДНА ЧЕКИЯ ТА ДА ВИ ОЛЕКНЕ


05 Януари 2012 19:38 | Д-о
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Д-р Янакиев е добър лекар. Доволни и благодарни сме му! Успех, докторе


05 Януари 2012 21:06 | бивш пациент
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Явно тези двамата здраво са объркали плановете на много свои бивши колеги ( разбирай пълни некадърници), че толкова много ги нападат. Още повече, че стилът на писане срещу тях във всички статии е един и същи, което говори, че се касае за няколко злобари и комплексари обидени от живота . Не знам за другите, но тези двамата са променили облика на хирургията, която от кръчма се е превърнала в отделение което помага и спасява . Що се касае за болните- отидете господа комплексари и вижте вашето бивше отделение, работещо под пълна пара, за разлика от сегашното ви, което е полупразно. Бях при Вас като пациент и видях колко струвате- кръгла нула. Съветът ми е да спрете да плювате, да се хванете дружно всичките некадърни *писатели* и да понаучите нещо ново в медицината. Вярвам, че тогава няма да ви остане много време за плюване по форумите. Бъдете живи и здрави и по малко злобни и завистливи през новата година. ЧНГ .


06 Януари 2012 08:18 | болен
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

до бивш пациент-или клепоушко д-р димитров.. Яле, яле тоя па се пишува и саморекламира
еле ти познаваме по почерко, злоба, комплекси... оти никои от назе от разлог и околията не идува каи тебе и благоев или тоия недин, там сите умираа. Знаеме дека си специалист по мрьсотиите, подмазвачество и ГАЗОЛИЗЕЦ, аиде за вмного години и по малко умрели от твоите и раце


06 Януари 2012 11:44 | до болен
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ти наистина си болен, но от параноя. все димитров и недин ти се привиждат. oди се заври некаде и не смради повече по форумите, болен мозак!


06 Януари 2012 13:17 | м
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Безкрайна е човещката злоба и българската простотия! За неграмотността да не говорим!


06 Януари 2012 19:53 | югозапад
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

болния от Разлог го знаеме, той е болен и спиртосан затова му викаме Спиртов, ако некой иде в кабинето му той предварително знае, че е умрел, а в кабинета на д-р Димитров се чака ред и е със предварително записване е затава е целия вой, ама болния от спирт удри едно бечи ти мине наздраве
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар