Гърците в шок: На ГКПП "Кулата" се вихри мръсен бизнес! Българите, тръгнали на море, са на кяр!

15 юли 2020 00:48   5 коментара   43631 прочита


Има тактически план за продаване на отрицателни тестове срещу 30-40 евро

Фабрика за фалшифицирани документи за отрицателен тест на коронавирус спретнаха и продават експерти на границата Кулата – Промахона. Това съобщават гръцки медии, информира "Труд". Според репортаж на тв Мега засилените проверки на граничния пункт през последните седмици показаха, че има тактически план за продаване на отрицателни тестове на туристи, които искат да преминат границата срещу 30-40 евро.

Тези, които имат вече оригинални PCR тестове за К-19 в ръцете си, които не са от сертифицирани лаборатории ги препращат на други, които променят името на пациента, за който се предполага, че е бил тестван за коронавирус.

След установената злоупотреба гръцките власти взеха решение от следващата сряда да признават тестове само от 100 лицензирани лаборатории на Балканите. Преди дни от Министерство на външните работи (МВнР) публикуваха пълен списък на сертифицираните лаборатории в България, където тръгналите към Гърция могат да направят необходимия тест. Гърците са в шок от факта колко бързо сме се организирали с мрежа за издаване на фалшиви сертификати за отрицателен коронавирус тест. Обсъждат дори и пълно блокиране на входа в Гърция през ГКПП Кулата-Промахон.
l


Още за: гърци   бизнес   тестове   Кулата   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
15 Юли 2020 05:43 | някой си
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

И как точно го разбрахте това, като тези тестове ще започнат да ги искат от тази сутрин? Или само да си измисляме сензации


15 Юли 2020 08:23 | Коси
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Фейк, дийп фейк. Ех Струма, Струма колко ли фекални канала се изливат в теб.


15 Юли 2020 09:48 | ���. K������� ������
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ЕХ СВЕЩЕННА ПРОСТОТА:)))
ДНЕС ДО 24:00 НЕ СЕ ИЗИСКВА НИКАКЪВ ПИСИАР ТЕСТ!!!
КЛАСИЧЕСКИ ФЕЙК ОТ ГРЪЦКА СТРАНА :)


15 Юли 2020 10:41 | Оставка
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ей Струма пак показахте че сте вестник на Хунтата, малко че заради фалшивите новини на българското правителство че в България има много заразени УЖ от коронавирус, започнаха лавинообразно всички страни да затварят границите за Българи, а сега отгоре на всичко казвате че тестове се фалшифицирани след като още гърците не бяха почнали да проверят


15 Юли 2020 12:24 | Гражданка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ощипани моми .Всички са комбина и българи и гърци .Ако не са българите, кой ще им ходи на плажовете.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар