Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца  
   –егистрац舫абравена парола

√оспод ще го съди! ќкръжен съд - Ѕлагоевград спр€ делото срещу 83-г. »ван —редков от петричкото село ћендово, заклал сина си в сън€ му!


9 септември 2019 10:51  3 коментара   43253 прочита—ъпругата на немощни€ убиец: "»скам да влезне у затвора, не мога да го гледам и да знам, че е убил детето ми. ƒано никой не изпита та€ болка, синче ми беше"! —радков е много болен.. дните му са преброени, затова не може да застане пред съда.....


ќкръжен съд спр€ делото срещу 83-годишни€ »ван —редков от петричкото село ћендово, заклал сина си в сън€ му, това стана €сно на поредно и последно заседание по делото за убийсвто, водено срещу него..

¬ъзрастни€т мъж за пореден път не се €ви в съда. —ъдебни€т състав изслуша експертното заключение, което бе поискано на предишното заседание - дали състо€нието на —редков му позвол€ва да присъства в съдебна зала. ќтговорът на д-р √еоргиев, изготвил експертизата бе: -  атегорично не! Ќито сега, нито за в бъдеще.

Ќапредналата възраст и множеството забол€вани€ на човека, убил сина си, не позвол€ват той да застане на подсъдимата скамейка. Ќаказателното производство бе спр€но по искане на прокурора и адвокат √огов. — това решение на съди€ ћаскръчки, »ван —редков н€ма да бъде съден за престъплението, което извърши през 2016 година.

ѕрипомн€ме, че в отча€нието си от системните пи€нски побоища върху него и съпругата му, възрастни€ мъж отне живота на сина си като го закла, докато сп€л в леглото си в семейни€ им дом.

—редков разказал всичко на кмета на селото на сутринта, а като мотив посочил непрестанни€ тормоз от страна на сина, който бил алкохолик и често пос€гал на родителите си. ’арчел и без това оскъдните средства на семейството за пиене, а не работел. “ормозът бил както физически, така и психически и продължил с години.

¬ъпреки непрестанните скандали, непокорни€т син така и не се поправил и продължавал системно да издевателства над възрастните си родители. ≈дна нощ, след поредни€ скандал за пари, бащата не издържал, взел брадвата и заклал сина си –умен. ѕосле отишъл при жена си и казал, че –умен повече пари н€ма да иска... н€ма да ги тормози

83-годишни€т мъж страда от сърдечна недостатъчност, ко€то е в последен стадий, а лекарите не дават шанс за дълъг живот. ƒните му на зем€та са преброени, а дотогава —редков ще живее с най-тежката присъда - гузната му съвест и спомена за един друг живот - този, който сами€т той създал, а по-късно и отнел.

ќблекчението, че е сложил край на тормоза и ръце, оцапани с кръвта на собствени€ син. “ежка е съдбата на семейство —редкови. ∆итейската им драма разтърси село ћендово и цели€т петрички район. —лед трагеди€та, майката на –умен сподели в разтърсваща изповед пред struma.com, че въпреки всичко, е простила на сина си, но на мъжа си н€ма да прости никога.

"»скам да влезне у затвора, не мога да го гледам и да знам, че е убил детето ми. ƒано никой не изпита та€ болка, синче ми беше", разказа, давейки се от сълзи почернената майка през 2016 година и допълни "јз съм майка, на него всичко съм простила, но на мъжа ми »ван никога н€ма да прост€"... “ака истори€та за един баща, погубил собствени€ си син приключва. ≈дин баща ще се изправи пред божи€ съд, а една майка ще жали детето си до гроб...

ѕ. ѕенева

ќще за: дело  мъж  съд  заседание ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

9 септември 2019 12:35 | ужас
ќценка:
23
 (
23
 гласа)

√орки€т човек. Ѕезхаберна държава, безхаберни институции които неха€т години наред за тормоза над родителите от един паразит-син. ≈два ли съседите и квартални€т полицай не са знаели за тежки€ проблем, но са оставили нещата на самотек. ј това е довело до отча€ната постъпка на този старец. ј жена му €вно съвсем е оглуп€ла вместо да го защити.  ато € гледам на снимките, ба€ си е простовата.


10 септември 2019 00:26 | ƒа бе
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

 акво са правили кмета и квартални€?? »ли се сещат за хората само по избори


10 септември 2019 00:43 | 55263
ќценка:
5
 (
7
 гласа)

Ќе тр€бва да го съд€т д€до »ван, много е търп€л, сина му беше пи€ница, биеше ги посто€нно, така му се пада. Ќикои родител не би си заколил сина от хубаво, помислете малко.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.