Голямото пътуване започна: 20 км опашка на ГКПП Кулата заради мудни гранични служители

03 септември 2016 09:51   4 коментара   8803 прочита
Снимка: Нова телевизия
Снимка: Нова телевизия


Снимка: Нова телевизия

Хиляди туристи си късат нервите заради бавна обработка на документите

Около 20 километра е опашката на ГКПП Кулата ,потокът от туристи е голям , казват от полицията .Причината за километричното задръстване на автомагистрала „Струма“ е забавянето на граничните служители при обработката на документите на ГКПП „Кулата-Промахон“

Малко след Сандански на автомагистрала „Струма“ започва 20-километрово задръстване до граничен пункт „Кулата-Промахон“ в посока Гърция..

Препоръчително е пътуващите към Гърция да преминават през някой от останалите гранични пунктове „Маказа-Нимфея“, „Златоград-Термес“, „Илинден-Ексохи“, „Ивайловград-Кипринос“ и „Капитан Петко войвода-Орменион“, с цел по-бързото преминаване.

4 коментара
03 Септември 2016 10:04 | читател
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Ако живееш в този район нали не е много уместно да отидеш на маказа. Вместо да давате неуместни съвети митничарите на кулата да се събудат и да работят, защото по мои наблюдения направо ги мързи.


03 Септември 2016 16:25 | Блг
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

жадни за пари а работа за 5 ст не вършат както трябва ....сутринта бях на Кулата в 7:20 .....е от Еко-то до кппто 2часа влязох в Гърция в 9:10 за какво говорим МАЛУМНА ДЪРЖАВА С МАЛОУМНИ УПРАВНИЦИ И ЧИНОВНИЦИ ДОЛНИ ЗАПЛАТАДЖИЙ КРАДЦИ ДОЛНИ ...лек път на всички пътуващи и с акъл братя и сестри запасете се и с вода


04 Септември 2016 03:52 | потърпевш
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Мързелаците са по всички КПП на границата с Гърция. И пет коли да има на пункт, те пак ще направят опашка и ще опънат нервите на пътуващите. Явно, че причината е в техните началници, които не са си на мястото, а оставят служителите си по цял ден да коментират колко много работа имат и колко малко пари получават.


04 Септември 2016 14:57 | Николай
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Хора не плюйте по служителите, без да са виновни .Просто изпълняват Заповед от Ръководството на МВР. Заповедта е всеки да бъде проверен, както на изход, така и на вход. Както лица, така и всички видове МПС.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар