Главният секретар на МВР Мл. Маринов с висока оценка за работата на ОД на МВР Благоевград! Поздрави служителите за успехите им

07 март 2018 11:32   3 коментара   9492 прочита


Директорът старши комисар Николай Хаджиев представи годишния анализ за дейността през изминалата година

ОД на МВР Благоевград се отчете за свършеното през 2017 година преди дни. На годишния анализ на ОДМВР-Благоевград присъстваха главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, директорът на ГД „Гранична полиция“ главен комисар Светлан Кичиков, окръжният прокурор на Благоевград, кметът и областният управител на града, представители на Районна прокуратура и Районен съд Благоевград.

Старши комисар Николай Хаджиев – директор на ОДМВР-Благоевград, направи кратък преглед на предприетите и реализирани от дирекцията комплекс от мерки по изпълнение дейностите по приоритетите и програмите на МВР, които значително са подобрили работата на дирекцията по всички направления и са допринесли за постигнатите високи резултати. Бе посочено, че областната дирекция е на 6-то място по брой регистрирани престъпления в сравнение с останалите дирекции в страната, а разкриваемостта на криминалните престъпления е достигнала 49, 43%.

Ст. комисар Хаджиев подчерта, че динамиката на обстановката и бързопроменящата се среда на сигурност предполагаха максимална концентрация и ангажираност на целия състав на дирекцията, адекватни управленски решения и постоянство в изпълнението на професионалните задължения. Той отчете и постигнатото добро взаимодействие с главните дирекции на министерството, прокуратурата и местната власт и очерта предстоящите задачи пред дирекцията.

В обръщението си главният секретар на МВР благодари на служителите на ОДМВР-Благоевград за постигнатите успехи, особено в проведените операции по противодействие на наркоразпространението, сводничеството и лихварството. „Градът е спокоен и сигурен благодарение на отговорната работа на полицейските служители“, отбеляза д-р Атанас Камбитов – кмет на гр. Благоевград. Заедно с областния управител Бисер Михайлов дадоха висока оценка на постигнатата добра комуникация и координация по време на бушуващия пожар в Кресненското дефиле, в резултат на което не бе допуснато да има човешки жертви.

П. Попов


Още за: Мл. Маринов   оценка   работа   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
07 Март 2018 12:11 | Pepi
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Браво


07 Март 2018 15:49 | Кибик
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Защо няма информация от "кухнята"... Все нещо може да се поклюкари. Тая информация е като манджа без подправки. Да се включват и преки участници във форума


08 Март 2018 11:45 | Хан Крум
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ТЕЗИ ХОРА СЯКАШ ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ В НЯКАКЪВ ДРУГ СВЯТ КОЙТО НЯМА НИЩО ОБЩО С БЛАГОЕВГРАД И БЪЛГАРИЯ!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар