ГЕРБ Разлог с депеша до централата: Бившият депутат Л. Татарски, кандидатът за кмет В. Гърменов, В. Гальова и Илиян Джунев да бъдат изключени от партията 

29 ноември 2023 10:40   6 коментара   7784 прочита


Бившият депутат от ПП ГЕРБ- Разлог Любен Татарски, кандидатът за кмет Венцислав Гърменов, кметицата на село Годлево Величка Гальова и Илиян Джунев да бъдат изключени от партията, това е поискал в спешно писмо до централата на партията активът на ГЕРБ в Разлог. Причината е, че всички 4-имата участваха в листи на други партии, конкурирайки се в изборите с кандидатите на партия ГЕРБ. Гърменов бе кандидат за кмет от местна коалиция, в която начело бе Любен Татарски.

"Подобни хора нямат място в партията, към която категорично доказаха, че са нелоялни, смятат герберите, които връчиха списъка на областния координатор Андрей Новаков, за да бъде предаден в ИК на ПП ГЕРБ. Това се случи на провелото се тези дни областно събрание, на което домакини бяха именно ГЕРБ Разлог.

На събранието открито бяха обсъдени проблемите по време на миналите избори, беше отчетено, че вътрешнопартийните крамоли са повлияли в известен смисъл на още по-доброто представяне на партията, затова и решението е да се действа безкомпромисно по отношение на предателите. До броени дни ще стане ясно решението на изпълнителната комисия на ГЕРБ. Според запознати това е началото на вътрешнопартийна чистка, предложени за изключване ще има и на други места в областта, както и в Благоевград. 
П. Петров 
 


Още от: Общество

Принтирай статия
6 коментара
29 Ноември 2023 12:38 | Иван
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Герчо пидирунгела е редно да разчисти всички шефове и шефки, които действаха против него на изборите!!


29 Ноември 2023 13:31 | вак
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Герб са клиентелистка партия и все повече ще се разритват - гледайте Благоевград. Загубиха и почват да се присламчват към новия кмет - гласуваха за кредита, сега и за увеличението на заплатите и т. н.


30 Ноември 2023 10:06 | ФЕН
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ЕЛЕМЕНТАРНО ПРИЯТЕЛИ, НОВИЯТ СТАР КМЕТ ИСКАДА СЕ ИЗЧИСТИ ОТ СТАРИТЕ СЕБЕПОДОБНИ ХИЕНИ И ДА ПОЧНЕ ДА ДЕЙСТВУВА НА ЧИСТО, АМА НАДАЛИ, ТОЙ Е ДОСТА ГЛАДЕН И НЯМА ДА СЕ СПРЕ ПРЕД НИЩО.


30 Ноември 2023 10:13 | ратар
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

герб-бкп, голем праз като ги изключите. ученика иска да се дистанцира от ученика.
колкото и да се напъваш герчев нивото на Г-н Татарски не можеш да го достигнеш!
герб разлог направите сглобка с дпс сега и си купихте кметския стол/цигански/!
това е палния разпад на герб


30 Ноември 2023 11:07 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Имам спомени. че Татарски беше кандидат за кмет на Кочериново, но не от ГЕРБ.


30 Ноември 2023 13:00 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Имам спомени. че Татарски беше кандидат за кмет на Кочериново, но не от ГЕРБ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар