Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!  
   –егистрац舫абравена парола

√еорги »кономов - "Ќ€ма по-гол€ма мощ от общите призиви на нашите деца, за които природата е единствен дом"


21 септември 2019 12:17  3 коментара   4340 прочитаƒецата от училищата в Ѕанско и ƒобринище се включиха масово в изписването на 60 табели с еко-послани€, които заедно с √еорги »кономов, поставиха по дърветата в Ќационален парк „ѕирин”.

 ато част от инициативите на ќбщината по проект „не–азделно Ѕанско”, б€ха изработени дървени табели, на които учениците запечатаха призивите си към хората, които отдъхват в гората, прав€т пикници и биваци и остав€т след себе си грозна следа. Ќачално училище „—в. ѕаисий ’илендарски”, —редно училище „Ќеофит –илски”, √имнази€ по електроника и електротехника”, √имнази€ по горско стопанство и ќсновно училище „ лимент ќхридски” в ƒобринище, със свои представители, б€ха на импровизиран поход в Ќационален парк ѕирин, за да постав€т табелите. “е се радваха на присъствието на √еорги »кономов, който използва всеки свободен момент да бъде сред природата и е ревностен защитник на любимата си планина и посрещнаха с овации думите му:

"Ќ€ма по-гол€ма мощ от общите призиви на нашите деца, за които природата е единствен дом. Ќ€ма по-силен учител от собствената ни съвест, че опазването и зависи от нас самите. ќсвен от уважение и обич, природата не се нуждае от нищо друго, което носим със себе си. Ќека това се превърне в традици€ и да опитаме да чуем децата си, които с изработването на табелите, зажив€ват с послани€та им."

ќще за: деца  училища  табели  послани€ ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

21 септември 2019 15:25 | јпел!
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

ƒано децата са умни и не взимат пример от то€ боклук, защото той едно говори, а съвсем друго върши! ћаскара долна »кономова! Ќаправил една и половина пешеходна улица и набута колите да се разминават по най-тесните странични улички. ƒа, ама сега табели ще кичим!


21 септември 2019 15:53 | ѕрегьова
ќценка:
-2
 (
4
 гласа)

ƒецата се върнаха много радостни. Ѕраво, кмете!


21 септември 2019 21:51 | –одител
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

√увреее, не ползвай децата за PR!
„е ти се върне тъпкано!!!
Ќаблюдавай!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.