Генерали, полковници и общественици се събраха във Военния клуб в Благоевград

23 март 2018 11:05   5 коментара   6115 прочита


Във Военен клуб Благоевград се проведе годишното отчетното събрание на "Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва" (СОСЗР) в Благоевградска област.

Гости на форума бяха Зам. Областния управител Иван Стоянов, генерал Златан Стойков(председател на СОСЗР), Здравка Чимева, Иван Ризов, Васил Новоселски(Читалище „Н. Й. Вапцаров), Д-р Карадакова(РИМ Благоевград), Снежана Захариева(Македонски Научен Институт) и др..

Мероприятието започна с тържествено посрещане на знамето на СОСЗР в Голямата зала на Военния клуб Благоевград носено от членове на дружество „Традиция”облечени в униформи на „Българската земска войска” от 19-и век.

Полковник о. з. Мирчо Стойчев прочете поздравителен адрес от кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов. Поздравления също така бяха прочетени от съюза на ветераните от войните, военноинвалидите, както и от много други обществени организации.

Председателят на Областната организация на СОСЗР полковник о. з. Kостадин Ушев прочете доклад за дейността на съюза през изминалата година и съпътстващите проблеми на офицерите и сержантите от запаса и резерва, като в него бе посочен изключително сериозния проблем с липсата на клубна база на съюза в областния град и региона.

Генерал о. з. Златан Стойков в своето изказване благодари за пространната дейност на Съюза през миналата година, като увери присъстващите, че предстои сериозна битка за индексация на пенсиите на бившите военнослужещите, която ще бъде спечелена. „Трябва да бъдем единни в тези свои начинания, още повече, че виждаме голямо разбиране в сегашния министър на отбраната г-н Каракачанов.”, допълни генерал Стойков.

Вл. Иванов


Още за: клуб   събрание   СОСЗР   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
23 Март 2018 12:33 | ЛИДЕР
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ИВАН ПЕТРОВ, ИЗПЕЧЕН МОШЕНИК ОТ ЛИДЕР КАКВО ПРАВИ В ПРЕЗИДИУМА .
ОТ ЛИДЕР ГО ИЗПЪДИХА КАТО МРЪСЕН ПАРЦАЛ ЗАРАДИ ИНТРИГИ И КРАЖБИ, АМА И КРАСО ФИАТО И ТОЙ СИ ПЛАТИХА ЗА ГЯВОЛЪКА ОТ ЗЛАТА МИШКОВИЦА И БИСЕР ГРОЗНИКО.


24 Март 2018 05:03 | Байко
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Бели коси на наивни глави. Мечти по отминала слава и илюзорни надежди. Не разбрахте ли приятели, че "умните" ни политици цял живот са ви използвали за собственото си благополучие. Докато вие газехте кал и сняг, те охолно и самодоволно живееха. Докато вие си разбивахте семейства и здраве в името на Родината, те трупаха пачки и любовници. Докато те свеждаха армията ни в състояние като след национална катастрофа вие на крака слушате поздравителните им адреси и голи обещания. Малко достойнство е нужно господа офицери!


24 Март 2018 11:01 | До Байко
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Не пиши глупости, тези от присъстващите са все чантаджии и никога не са газили кал и не са студували, но караха нашите синове. А този Иван Петров наистина е печен мошеник, занимава се само с интриги и далавери. А Мирчо Стойчев никога не е изтрезнпвал, тъп до болка индивид при това супер нахален и нагъл. И не ги мислете теп мишочи вземат пенсии от по 700-1000лб от напте данъци. Търтеи са без изключения.


24 Март 2018 13:25 | Байко
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

До "До Байко". Колко си ми умничък, но наполовина. Ако четеш, както и пишеш - ясно е защо не си доразбрал. Аз критикувам и двете страни - виж внимателно. Но приемам следното - ти или си от управниците днес/поне от изказа и правописа ти личи/. Или пък по някакъв начин си пострадал от действията на тези белокосковци/или техни подчинени - няма значение/, което предизвиква злобата ти. Днес не ни трябва злоба. Единение и разбирателство ни трябва. И трезва преценка на положението в което се намираме. За жалост не я виждам нито от тези на снимките, нито от горепишещия. Съжалявам.


01 Юни 2018 12:36 | Само в София
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Абе само Златан Стойков ми стига да разбера, че са чантаджии. Стойков е служил само една година като лейтенант в Сандански и после до полковник само в София.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар