Футболистът на "Пирин" Александър Дюлгеров откри футболна академия за деца в Благоевград

11 април 2024 11:36   22 коментара   14609 прочита


Футболистът на Пирин (Благоевград) Александър Дюлгеров откри своя Акадамия по футбол за деца между 5 и 11 години Dyulgerov Academy.

"Започнахме! Dyulgerov Academy е вече факт! "Вярваме, че спортът гради човека. Учи на дисциплина, уважение, постоянство, на спортсменство, изгражда ни като личности и характери и не ни позволява да се отказваме при трудности. Той не е само игра, а урок в живота, който ни подготвя да се изправяме пред всяко предизвикателство със смелост. Нашите цел е да изградим хора, които да бъдат носители на доброта, чест, постоянство и солидарност.

Да помагат на отсрещния човек, да знаят, че всички хора са равни, независимо в каква сфера ще се развиват. Нашата академия ще развива паралелно както спортните умения и култура на децата, така и характера им. Като професионални спортисти, нашият екип ще се грижи да учи децата да бъдат както по-добри спортисти, така и по-добри хора", публикуваха от Академията в социалните мрежи.

Алиександър Дюлгеров е един от опитните футболисти в "Пирин" - Благоевград. В професионалния футбол е от 2009 година. Към момента е капитан на отбора. Играл е в ЦСКА, "Славия", "Локомотив"-София и други тимове. Той е известен със своята способност да мотивира и вдъхновява играчите си да постигат най-доброто от себе си. 

22 коментара
11 Април 2024 12:10 | пашата
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

жив и здрав ама това да си кръстиш бизнес на твое име е толкова егоцентрично


11 Април 2024 12:22 | фен
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

браво на капитана на пирин!
той е свестно момче, което няма нищо общо с това продажно ръководство на пирин!
успех на академията и дано повече хора се обединят около доброто дело!
щом занев и елезов нямат общо, значи проекта няма да фалира :)


11 Април 2024 12:24 | Михаел
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Реклама си правиш с гаджето. Момето е зафатно и бръснато шунде.


11 Април 2024 14:00 | Тони
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Колко щколи станахте и там....


11 Април 2024 15:17 | Еленово2
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Браво, момче! Успех и само напред!!


11 Април 2024 15:28 | Пиринката
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Интернат, академии, школи! Пълно с такива в града! А футболисти няма!? Важно е да се пълнят джобовете на някои!!!


11 Април 2024 15:31 | браво
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Е нищо не заслужаваме в Благоевград. На чие име се кръщава бизнеса? Не е ли лично решение на собственика или разни философи ще му кажат как е по добре? А и такива хейтъри едва ли знаят какво е бизнес. Освен да пишат анонимно и да се чудят от къде да направят далаверка да изкарат малко парички за друго не стават.


11 Април 2024 15:35 | до Пиринката
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Ами гарантирам ти че ще има. В последните десетилетия ако е излезнал футболист от Благоевград е от Пирин 2001. Сега тези два клуба ще се конкурират по между си. Ще подбират добри треньори за да привличат повече деца. Няма да налагат мамини синчета със сигурност. Така че футболисти ще излезнат. А ДЮШ на пирин нека си остане за децата на футболистите, тия дето плащат кой с какво има и така.


11 Април 2024 16:56 | хахаха
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Некой е бацнал минусче на До пиринката Е не ти харесва ама е факт. В Хлапенца още на по 5-6-7 годинки има корупция. Тайно се информират кои са в групата, другита да не "страдат" защото са малки. А като са малки не е ли редно всички да играят. Какви способности, какви футболни качества на 5 години. Така че орленца и новите ще съберат можещите пък "звездите" да си правят съзвездия в пирин


11 Април 2024 17:24 | за съжаление
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

е така. Хлапетата бяха много хубаво клубче но след присъединяването към пирин вече не. Грехота е да взимаш такси на децата и да ги лъжеш. Още на тази възраст да се делят децата. И родителите също. Отделят се там една група от богоизбраните а ние другите като сополиви циганета отстрани Какви футболни умения при такива малки деца, но това е! Който иска!!! Сега дюлгеров академи ще промени правилата


11 Април 2024 19:58 | не са ли множко вече
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Пирин, Пирин 2001, Хлапетата, сега и Дюлгеров Академи. Благоевград има нужда от млади, умни и образовани младежи, за да върви напред. Не от още ритнитопковци.


11 Април 2024 20:56 | Цеци
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Какво е завършил Дюлгеров? Познавам само 1 футболист който е висшист но не е Дюлгеров!!!!


11 Април 2024 21:01 | Ахам
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Само школи и академии по футбол в тоя град, а футболисти никакви. Щом ръководители на Пирин казват, че нищо не може да се вземе от школата за мъжкия отбор, да не говорим за школи, които не са свързани с Пирин. Само таксички, пълнене на джобовете


11 Април 2024 21:53 | абе какво се бъркате в
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

чужда работа. Не берете грижа на хората за частния бизнес. Грижете се какви хора управляват общинските неща. Защото тези неща са наши. Защо пък школите трябва да са свързани с пирин. Разни скаути обикалят постоянно, като видят добре подготвени юноши със сигурност ще осигурят проби в чужди отбори. Печелят и те и децата.
Не само пирин е отбор


11 Април 2024 22:04 | Ахам???
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

"....., да не говорим за школи, които не са свързани с Пирин" Моля да обясниш това изречение. Ако треньора не е компроментиран рушветчия, учил е и е способен, със сигурност може да подготви деца независимо от пирин.
А в случая общината няма да плаща така че шефа ще изиска успехи за да има ползи и за него!


12 Април 2024 00:23 | леле
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Каква загриженост за чужди проблеми. Човека не иска да висне в пирин безполезен нито пък да става шеф там. Направил си е негов бизнес. Ако е способен ще се справи. Добре за него, добре за децата. Винаги когато има избор и конкуренция критериите се завишават. А и кой е казал че всяко дете което иска да играе футбол ще стане футболист. Важно е да има къде да изразходва енергия, да е ангажирано, да се дисциплинира и да е щастливо с любимата игра.
Респект


12 Април 2024 01:36 | школи да има
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Айде и тоя ще развива футбол в Благоевград. 300 човека школа от която я излезат двама професионални футболиста я не. А останалите са си провалили образованието безвръзвратно и освен общаци други няма да бъдат.


12 Април 2024 10:24 | да има всичко
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Не разбирам защо нападате човека. Той НЯМА да взима от общината като пирин. Важното е че децата ще имат избор. Няма да търпят да ги гонят от пирин, като непеспективни. Знаете ли какво е като на 12 годишно дете му кажат "Що си дошъл тука бе, нема ли що друго да тренираш! " А реално виждаш, че няма особено голяма разлика межде децата. Но е имало нещо което не виждаш, а и треньора гледа да се освободи от повечето че да си тренира спокойно с по малко.


12 Април 2024 10:41 | да има
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Да има, да могат децата да спортуват и да бъдат щастливи. Да видим дали треньорите от пирин ще си позволят да ги гонят! Да много е тежко ако ти гонят детето и ти даже не се усетиш да опиташ да му помогнеш. Моето дете по цял ден ревеше че треньора го обижда! Взех си почивен ден и отидох да видя какво се случва. Един дебеличък треньор, с леко оцъкени очи, толкова мило се държа с децата че се засрамих. И към мен беше толкова мил, та чак повярвах че детето ми не става за нищо, че е мързеливо и с наднормено тегло! Дааа накарах го да се откаже, което беше грешка, но вариант нямах.


12 Април 2024 14:34 | Хахаха
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На крива ракета космоса и пречи. Всеки избира за какво да похарчи парички за биричка или за детето. Няма нищо задължително


12 Април 2024 17:17 | бравоооо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Успех на Дюлгеров!!! Точно вече се терзаех че внученцата скоро ще искат футбол а на мен сърце не ми дава да ги пращам в пирин като знам какво сме преживели.


13 Април 2024 16:39 | до да има
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

И нашата история с Пирин завърши така безславно. Предполагам същия треньор. Много неприятна личност, ако не бъркам датите нещо пролетта на 2018, някъде зад кауфланд. Грозно обидно болезнено /все още ако се сетя/ . Но оцеляхме и без дюш не настъпи края на света
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар