Футболен талант на „Пирин“ с тежка фрактура в контрола с ЦСКА, оперираха го в „Пирогов”

10 август 2022 11:43   2 коментара   8236 прочита


Eдин талант от школата на Пирин минава през труден етап по пътя си към голямата мечта. Христо Пандурски от набор 2011 година е с много тежка фрактура, получена в контрола с ЦСКА.

Талантът, който е и капитан на отбора, премина успешно операция в „Пирогов“. Д-р Сиришнишки и д-р Пукалски са категорични, че Ици ще се възстанови напълно и ще може да играе отново футбол. Така те дават положителен отговор на въпроса на таланта ни, който само секунди след като е получил тежката фрактура, въпреки огромната болка, първо е попитал: „Ще мога ли отново да играя футбол?“.

 Изключително ключова се оказва бързата реакция на треньорите на отбора Велко Георгиев и Мариян Нешов, които са оказали помощ и са реагирали адекватно след тежкия инцидент.

 Всички в клуба са загрижени и оказват подкрепа на таланта и семейството му. В тази връзка и ОФК Пирин ще поеме всички разноски по операцията и възстановяването му.

Ици бе посетен в столичната болница от спортния директор Светослав Дяков, управителя Атанас Дафинов и директора на школата Петър Карачоров.

 При срещата Дяков подари на таланта капитанска лента, с която е извел Лудогорец в Шампионска лига и му пожела да последва неговия път и да го надмине.

 


Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
10 Август 2022 14:29 | Бела 1923
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Бързо възстановяване, юнак


10 Август 2022 20:33 | Гестапо
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

да контуза на Елезов женка му и зъбарката анално
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар