Фото око: Опасен клон в центъра на Благоевград, мястото е частично обезопасено

17 юни 2019 11:13   1 коментар   3689 прочита


Тревожен кадър изпрати читател на struma.com до редакцията ни. Счупен клон на дърво в центъра на Благоевград застрашава минувачи по улица "Д-р Христо Татарчев" в близост до магазин "Космос".

След бурите, които се разразиха в последните 2 дни, голям клон се е счупил и виси от дървото, преплетен в короната му. Въпрос на време е клонът да падне. Поставена е лента, която да ограничава достъпа на минувачите в опасния участък. Клонът е достатъчно голям, за да нанесе сериозни наранявания на минувачите или значителни щети на автомобилите.

След бурите, имаше и други случаи на паднали клони, които бяха бързо отстранени. Надяваме се същото да се случи и в този случай и участъка да бъде напълно обезопасен. Синоптиците предупреждават, че в следобедните часове на идните дни, отново се очакват силни гръмотевични бури. Бъдете внимателни от къде минавате и къде паркирате колите си.

П. Пенева


Още за: кадър   клон   дърво   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
17 Юни 2019 11:49 | Искрен
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

На паркинга срещу полицията е пълно с такива опасни клони, тук полицаите си паркират колите безплатно и няма места за живущите там хора.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар