Финансистът от времето на К. Паскалев, К. Шумантов се настани в кабинета на Р. Зъкова в община Благоевград

21 ноември 2019 10:40   12 коментара   16650 прочита


Иво Николов поема „Местни данъци и такси“, а Росица Христова напусна..

Досегашният заместник-кмет по икономика и финанси от екипа „Камбитов“ Иво Николов поема дирекция "Местни данъци и такси“ в община Благоевград. Както Struma.com писа, оставането на Николов беше почти сигурно, изчакваше се само решението на Ясен Попвасилев дали да приеме поста зам. кмет по Финанси и Икономика. Попвасилев прие и така Николов стана шеф на "Местни данъци и такси".

Назначението разочарова и разстрои изключително много досегашният директор на дирекцията, която поема Николов, Росица Христова, която напуска Позицията на директор на Дирекция „Местни данъци и такси“ не е нова за Иво Николов, тъй като той я оглавяваше, преди екс кмета Атанас Камбитов да му предложи мястото на зам. - кмет по икономика и финанси.

Още един кадър от икономическия отдел, който вече е под ръководството на новоназначения директор Костадин Шумантов, сменя позицията си. Това е дългогодишният финансист и директор на дирекция „Финансова политика“ през 2015г. Румяна Зъкова. Тя е преместена в отдел „Европроекти и програми“, докато не бъде приета новата структура на кмета Румен Томов на сесия на Общински съвет.

Шумантов изчезна от полезрението след като бе освободен като финансов директор на МБАЛ Благоевград при встъпването на Огнян Митев, като шеф на здравното заведение. Още един кадър е назначен към този момент от новия кмет и това е актрисата Пролет Трифонова, която бе секретар и ПР в щаба на Томов по време на предизборната му кампания и която поема пресцентъра на общината, където според кулоарна информация ще работи и съпругата на известен уволнен от полицията служител, един от основните клакьори по време на кампанията на Румен Томов.

В момента се прави и нова страница на община Благоевград, а кой ще я администрира ще съобщим скоро.

Цвети Иванова

12 коментара
21 Ноември 2019 10:51 | до всички с позиция
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

А госпожата от снимката, какво прави още в общината.


21 Ноември 2019 11:18 | ГРАЖДАНИН
Оценка:
21
 (
23
 гласа)

Е НЕ, ЗЪКОВА Е ПРЕМЕСТИНА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТА ТЯ Е ЗАБРАВИЛА ДА РАБОТИ. КАМБИТОВ Я БЕШЕ ОСТАВИЛ НА САМОТЕК И НЕ Я ЗАКАЧАШЕ ЗА НИЩО ЗАЩОТО Е ДОКТОР. ТОМОВ ВЕЧЕ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ!!! НЯМАШ ЛИ МЪЖКО В ТЕБ ДА Я МАХНАШ? ЯВНО НЕ!?


21 Ноември 2019 11:31 | глас божий
Оценка:
10
 (
30
 гласа)

РАДВАМ СЕ, ЧЕ ИВО НИКОЛОВ ОСТАВА В ОБЩИНАТА. ТОЙ Е СЕРИОЗЕН ЧОВЕК И СПЕЦИАЛИСТ, НЕПОДВЛАСТЕН Е. НО КАКВО ПРАВИ В ОБЩИНАТА КУЦИЯ КОН ШУМАНТОВ, ДОКОГА ЩЕ ИГРАЕ ШАХ В ОБЩИНАТА. КАТО Е ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ ЗАЩО СЕ МУШКА НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА, А НЕ ЗАПОЧНЕ ЧАСТЕН БИЗНЕС-НАЛИ Е ЕКСПЕРТ. ОТГОВОРА Е ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА. ВЪН ТАКИВА КАТО НЕГО И ЯСЕН - ТЕ СА ЯСНИ СЛУЖБОГОНЦИ.


21 Ноември 2019 11:35 | ПРИЯТЕЛКАТА
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

ЗЪКОВА СИГУРНО ИМА ГОЛЕМИ ЗАСЛУГИ ЩОМ ПЕТ ГОДИНИ ПОЛУЧАВАШЕ ЗАПЛАТА, ЗА ДА ДРЕМЕ НА БЮРОТО СИ И ДА СИ ГЛЕДА НА КАФЕ. СРАМ!


21 Ноември 2019 11:58 | 555
Оценка:
14
 (
28
 гласа)

шумантов не. да те изгонят от общината, и после пак да те върнат. румене, съжалявам, ама много съжалявам, че гласувах. защо допускаш паскалев да те команди. около теб имаш свестни хора, послушай тях.


21 Ноември 2019 12:20 | ВАЛЕНТИН
Оценка:
10
 (
26
 гласа)

ВЪН ОТ ОБЩИНАТА ХОРАТА ОТ СТРОИТЕЛНИЯТ ОТДЕЛ :
ЕМИЛИЯ ТУНЕВА, ЛЮБИМА ГОШЕВА И ДАНИЕЛА ПАРИЗОВА .ТОВА СА ДОЛНИ КОРУПЦИОННИ, АЛЧНИ И ПОДКУПНИ, ЖЛЪЧНИ И НЕГРАМОТНИ СЪЩЕСТВА .БАВЯТ ПРЕПИСКИТЕ НА ХОРАТА, КАТО ТАКА ГИ ИЗНУДВАТ ЗА ПАРИ .ТОЗИ ОТДЕЛ Е РАКОВО ОТДЕЛЕНИЕ !НЕ ГИ Е СРАМ ДА ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ


21 Ноември 2019 15:25 | гражданин
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Този Иво Николов няма никакво достойнство. И чистач да го направят ще приеме. Мина няколко кмета - Паскалев, Причкапов, Камбитов със всички е той,


21 Ноември 2019 15:46 | КРИСТИНА
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

И ТАЗИ Г-Н ТОМОВ -СИМОНА ГЕОРГИЕВА-МИТОВА ТАКА НАРЕЧЕНА ШЕФКА НА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ, КОЯТО ЛИЖЕШЕ ПОДМЕТКИТЕ НА КАМБИТОВ И ГЕРБ, ТРЯБВА ДА СЕ МАХА. ТЯ Е ТОЛКОВА ПРОСТА И ЕЛЕМЕНТАРНА, ПОДМОЛНА, КОРУМПИРАНА И ЖЛЪЧНА. ТЯ И МАЙКА И С ИЗМИСЛЕНИТЕ И КУПЕНИТЕ ОБРАЗОВАНИЯ ЦЕЛ ЖИВОТ ПРЕСЛЕДВАТ ДИРЕКТОРСКИ ПОСТОВЕ И ПОСТИГАТ С МРЪСНИ НОМЕРА И ДЕЙСТВИЯ


21 Ноември 2019 19:33 | аз
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

абе руменчо и ясенчо изтрезняват ли, за един преател питам?


21 Ноември 2019 20:47 | Коно
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

И Милена Донева е за уволнение .


21 Ноември 2019 21:33 | Тупани
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Сега ще видите как некадърниците и крадците ще се гаврят с Благоевград. Докато се правят уж ревизии, така ще се заиграят, че жална им майка на всички у града!


22 Ноември 2019 08:39 | Емигрант
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Нямате ли срам г-н Николов, млад специалист е принуден да напусне, за да може Вие да си останете на топло. ДОСТОЙНСТВО !!!!
БРАВО, БРАВО, БРАВО господине ХУБАВО ЛИ ти Е, А ДАНО ти МИНЕ
УСПЕХ В ПОРЕДНАТА службичка.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар