ФГ „Бисери"-Благоевград завърши успешно учебната година

06 юли 2022 14:00   2296 прочита


 
Безброй са участията на децата от ФГ „Бисери” в събития, конкурси и фестивали през изминалата учебна година, а призовите места и награди са доказателство за упорития труд, постоянство и любов към българският фолклор и народно пеене. Много емоции и забавни моменти през годината ще останат незабравим спомен за всички деца от фолклорната група с преподавател Даниела Богданова. 
Родителите и децата от ФГ „Бисери” изненадаха г-жа Богданова със своя подарък - иконата на Св. Богородица, която е ръчно изработена, осветена и купена от Неправителствена организация Донорството е живот/ Майки за донорство. Това е организация която помага на семейства с репродуктивни проблеми като събира средства и помага на семейства в нужда. 
 „Ние децата от ФГ "Бисери" заедно с нашите родители я подаряваме на Вас госпожо Богданова защото Вие също като Божията майка се грижите за нас и нашите деца. Обичате ги, закриляте ги, учите ги на традиции да обичат и почитат Българското. Затова нека Св. Богородица бди над Вас и вашето голямо семейство на ФГ "Бисери"”- са думите отправени към г-жа Богданова от нейните възпитаници и техните родители. 
Василена Тренева пък изработи картичка и написа стихотворение за любимата си госпожа. 
 


Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар