Фатална раздяла! 24-годишен симитличанин изпи половин бутилка препарат " Зебра" в опит да умре, любимата му го напуснала

27 юли 2020 15:56   7 коментара   32827 прочита


В тежко състояние в болницата в Благоевград преди минути бе приет пациент от Симитли, отровил се с препарат за почистване "Зебра",научи Struma.com . 24-годишен мъж изпил половин бутилка от препарата, за да умре след раздяла с приятелката си.

Прегледан е и са предприети всички спешни мерки за спасяването му. Очаква се и реаниматор, който да прегледа младия  мъж, отчаян заради загубена любов. 

П. Попов 

7 коментара
27 Юли 2020 16:08 | Гошо Оригинал
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Кире Траверо-е името на Любимата която го е Напуснала


27 Юли 2020 16:13 | Джоре
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

По сичко изглежда оти ние мажете сме по глупави от жените. Яз не знам досега у моя живот некоя жена от любов по некой маж да се е застреляла у главата или да се е обесила. Или па от любов по некой маж некоя жена да е скочила от осмио етаж доле на плочките. Досега не сам чул таков случай. Жена да се отрепа от любов за некой маж. Има верно некои случаи кога некоя жена от любов по некой маж се нагълтала сас апчета. Ама не е умрела от апчетата. Откарали я у болницата промоли я и готовово жива сие. Жените за като мачките .Отръска се отръска се и айдеее тръгне да фане некое друго шаранче на тва ...на куката ...на ченгело


27 Юли 2020 16:16 | Орелио
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ако е изпил наистина толкова сода каустик, както се пише- ще се сбъдне желанието му; да умре. Гарантирано от Зебра


27 Юли 2020 17:03 | Един
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Любов... не е кътал някой милион от бандитизъм и принцесата го е напуснала. Трябвало е да и тегли шута, за да го уважава дегенератката.


27 Юли 2020 17:18 | Джак
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Джоре, трябва да издадеш книга. Такива умотворения заслужават много повече хора да ги видят, не само читателите на Струма. И пари ще вземеш.


27 Юли 2020 21:48 | Кк
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Поли сам да ги трови


28 Юли 2020 01:49 | EVA
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Искам вафлаааа. Не може казва мама. Детето реве.
Искам Марааааа. Не те искам казва Мара (права е ако питате мене ама не ме) и той се трови.
Къде е разликата?
Колко пъти в тоя живот получаваме това което искаме? Дали решението е да се тровим?
И това се отнася и за трите пола. Жалко за младежа но това говори лошо за него. Това е опит да накараш дръгия да ти върви по гайдата без да иска само за да не ревеш, да не се застерляш, да не се отровиш....
Не те обичам. Аз те обичам но ще намеря начин да продължа без теб и да намеря някой който ще ме обича колкото и аз него. Желая и на теб същото.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар