Европейски ден на спорта в СУ "Св. св. Кирил и Методий" в симилийското село Крупник 

01 октомври 2022 09:15   1 коментар   2415 прочита


Европейски ден на спорта под мото Спорт БезОтпадъци се проведе в СУ "Св. св. Кирил и Методий" - село Крупник 

С разнообразни и интересни инициативи, включващи спортни занимания и почистване на околната среда, учениците и учителите от Средно училище "Св. Св. Кирил и Методий" - село Крупник отбелязаха Европейски ден на спорта под мото Спорт БезОтпадъци. 

 

Какво е Европейски ден на спорта в училище? Европейски ден на спорта в училище (ЕДСУ) е ден, посветен на насърчаването на физическата активност сред учениците, като се залага на елемента на забавлението и се изпробват нови видове физическа активност и спорт, за да се повиши усещането за „принадлежност към училището“ за всеки участник. 

 

Европейски ден на спорта в училище се осъществява в последния петък на месец септември, днес 30. 09. 2022г. 

 

Основната цел на кампанията е да насърчава физическата активност сред учениците в България и цяла Европа и да включва колкото може повече деца и млади хора, училища и организации. 


Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
01 Октомври 2022 20:29 | Тошко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ами браво на тая кметица нашия от Полето ни остави без тротоари две години не ходи на работа а си работи на къщата с хората които работят в кметството и техника от фирмите около общината до еврокомисията подготвяме писмо да върне заплатите през тези две години които си е работил на къщата
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар