Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

≈вропейци в Ѕлагоевград! »зчезнаха контейнери за боклук! ”лица "—трацин" заприлича на африканско гето! ќтвратителна гледка..


13 септември 2019 10:20  2 коментара   6619 прочита онтейнерите за боклук на улица "—трацин" в Ѕлагоевград изчезнаха мистериозно, алармира читател на struma. com. ¬ навечерието на националната кампани€ "ƒа изчистим Ѕългари€ заедно", улицата, ко€то е в близост до централната градска част, е заприличала на гето.

’ората се стара€т да събират отпадъците си на м€стото, на което до скоро били кофите, но кучетата, котките и хората, ровещи в боклука, го разнас€т по ц€лата улица. ј вече се усеща и силна миризма... «а сега не е €сно дали кофите са откраднати или умишлено преместени от фирма "Ѕиострой", ко€то се грижи за чистотата в града. — всеки изминал час, обаче камарата от отпадъци става все по-гол€ма, а хората се притесн€ват да не плъзнат зарази.

”тре Ѕлагоевград се включва в кампани€та по почистването, като приоритетни ще бъдат зоните за отдих и спорт, детските площадки, околоблоковите пространства, коритото на река Ѕистрица и парк "Ѕачиново". —езираме отговорните институции за проблема, защото, за да бъдат хората отговорни към природата и пространствата, около жилищата им и, за да бъдат опазвани обществените места чисти, най-елементарното нещо, което може да се направи е да бъдат осигурени контейнери за събиране на боклуците.

ѕ. ѕенева

ќще за: контейнери  боклук  улица ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

13 септември 2019 14:18 | “оалетна
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

ѕомогнете ми, премахнете ме ! ѕлаче тоалетната зад паметника на ¬ . Ћевски, но никой не чува. Ќад€ваме се онези пи€ните от строителната гимнази€ да € изкърт€т.


13 септември 2019 16:02 | Ћиван
ќценка:
11
 (
11
 гласа)

÷ели€ град е като Ѕейрут по време на войната!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.