Европейци в Благоевград! Изчезнаха контейнери за боклук! Улица "Страцин" заприлича на африканско гето! Отвратителна гледка..

13 септември 2019 10:20   2 коментара   8155 прочита


Контейнерите за боклук на улица "Страцин" в Благоевград изчезнаха мистериозно, алармира читател на struma. com. В навечерието на националната кампания "Да изчистим България заедно", улицата, която е в близост до централната градска част, е заприличала на гето.

Хората се стараят да събират отпадъците си на мястото, на което до скоро били кофите, но кучетата, котките и хората, ровещи в боклука, го разнасят по цялата улица. А вече се усеща и силна миризма... За сега не е ясно дали кофите са откраднати или умишлено преместени от фирма "Биострой", която се грижи за чистотата в града. С всеки изминал час, обаче камарата от отпадъци става все по-голяма, а хората се притесняват да не плъзнат зарази.

Утре Благоевград се включва в кампанията по почистването, като приоритетни ще бъдат зоните за отдих и спорт, детските площадки, околоблоковите пространства, коритото на река Бистрица и парк "Бачиново". Сезираме отговорните институции за проблема, защото, за да бъдат хората отговорни към природата и пространствата, около жилищата им и, за да бъдат опазвани обществените места чисти, най-елементарното нещо, което може да се направи е да бъдат осигурени контейнери за събиране на боклуците.

П. Пенева


Още за: контейнери   боклук   улица   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
13 Септември 2019 14:18 | Тоалетна
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Помогнете ми, премахнете ме ! Плаче тоалетната зад паметника на В . Левски, но никой не чува. Надяваме се онези пияните от строителната гимназия да я изкъртят.


13 Септември 2019 16:02 | Ливан
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Целия град е като Бейрут по време на войната!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар