Ето кой обърна позициите за строежа в Рупите! Възпитаникът на ЕГ - Благоевград В. Ненков, флагман на протестите "Save Rupite"

01 юни 2018 12:27   21 коментара   34269 прочита


Казусът "Рупите" и строежът на ваканционно селище на имота на бизнесмена В. Папапунов приключи. Кметът Д. Бръчков спря каквото и да е било строителство в местността за 1 година, докато минат обществени обсъждания на ПУП-ове! От градежа вдига ръце и заявилият инвестиционни намерения бизнесмен, В. Парапунов.

След цялата тази мотка и обръщане на позициите победителят, е флагманът на групата "Да спасим Рупите ", възпитаникът на Езикова гимназия и ЮЗУ "Неофит Рилски", Венцислав Ненков. За броени дни, момчето с големия аксесоар на снимката, успя да доведе институциите до хаотични действия, да сблъска министерство на културата и община Петрич, да предизвика медиен шум около предстоящия градеж в местността Рупите.

В групата на Ненков се вляха хиляди поддръжници, заговори се за протести и дойде кметската заповед за спиране на строителството в местността до второ нареждане. А от Министерството на културата пък дойде отговор, в който се твърди, че Теренът е освободен за строителство. Пълна каша! Едно е ясно този активист, будната гражданска съвест Ненков успя да шашне институциите и да сложи прът в сериозно инвестиционно намерение. Браво, момче! Ти Спаси Рупите и обърка политици, министерства и институции всякакви, обърна мнения и намерения?! Евала!

П. Попов


Още за: казус   Рупите   селище   имот   Още от: Общество

Принтирай статия
21 коментара
01 Юни 2018 12:34 | Боби
Оценка:
1
 (
19
 гласа)

Тоя ходи по всички Г... й паради


01 Юни 2018 13:43 | Бат Сали
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Хахахаха Марионетките не могат да спират нищо . Просто направиха реклама това е ! До една година ще има още няколко инвестиционни проекта не само този ! Ама сте заблудени !?!


01 Юни 2018 13:54 | Венцислав Ненков
Оценка:
21
 (
29
 гласа)

Абсурдна статия и неадекватни лични снимки, използвани без позволение... Тъжната реалност на българската псевдожурналистика. Струма. com - долу главите!

Първо - забраната за строеж е само временна прах в очите на хората,
Второ - никой не се е отказал от инвестиционните си намерения,
Трето - Благодаря за поздравленията :) Ще ги предам на съмишлениците в групата, те са за тях!

П. С.
На коментиралите сексуалните ми предпочитания бих казал:
"Вие па сте мноо убави"..
а може би и едно "Оти шо, нешу проблем?! " би свършило работа :)
хах
аре чао


01 Юни 2018 14:02 | кефал
Оценка:
-10
 (
22
 гласа)

САМО ДА ТЕ ДОКОПАМЕ В ПЕТРИЧ, ПОСЛЕ ЦЕЛ ДЕН КИ СИ ТОПИШ ГОЗО НА РУПИТЕ,


01 Юни 2018 14:17 | СТРОЙТЕЛ.
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ БАГЕРИТЕ ПОЧВАТ РАБОТА НА РУПИТЕ. ДОГОДИНА ОЩЕ ЕДНО СТРОЙТЕЛСТО. ПАРИЧКИ ЗА МНОГО СЕМЕЙСТВА ВИЕ СИ ПРАВЕЙТЕ ГРУПИ .


01 Юни 2018 14:22 | Х1
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

готов на всичко ко срещу заплащане, ясно ни е че като му дадат пари организира протести


01 Юни 2018 14:27 | ПЕТРИЧАНИН
Оценка:
-18
 (
24
 гласа)

ПЕТРИЧАНИ, НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА РАЗНИ !!!
ПЕТРИЧ Е БИЛ ВИНАГИ БУДЕН ГРАД -ГРАД ДЪРЖАВА, НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ НА ГРУПА НЕКАДЪРНИЦИ ДА НИ ДИКТУВАТ КАКВО ДА ПРАВИМ И КАК ДА РАЗВИВАМЕ ТУРИЗМА В ПЕТРИЧ И НА РУПИТЕ !!!!
РУПИТЕ НИ Е ДАДЕНО ОТ БОГА И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА РАЗВИЕМ СПА ТУРИЗМА !!!
ОТ ТОВА ЩЕ ПЕЧЕЛЯТ ВСИЧКИ !!!
НИМА ЩЕ ОСТАВИМ ПЕТРИЧ ОТ ГРАД НА МИЛИОНЕРИТЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ГРАД НА МИЗЕРИЯТА !!!
А ЗА ТЕЗИ -САМО ДА ВИ ДОКОПАМЕ В РУПИТЕ !!


01 Юни 2018 14:47 | Обективен наблюдател
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Не съм запознат със случая, но са очевидни две неща:

1) Ако има някой платен, то той е автора на статията, от обективен "журнализъм" няма и помен, но такъв е на Струма материала.
2) Като обиждате човек въз основа на сексуалната му ориентация и го заплашвате заради това показва доста добре колко ниско ви е нивото. Редакцията да си погледне правилата за публикуване на коментар.


01 Юни 2018 15:00 | петело
Оценка:
-10
 (
16
 гласа)

А този Ненков който излъга целата държава, защо се крие като МИШОК ???
що не дойде сега у Петрич или на Рупите, оти целиот град го чека да го РАЗЧЕПАТИ, нале е ербап -оти го нема ???


01 Юни 2018 15:10 | Венцислав Ненков
Оценка:
19
 (
23
 гласа)

Значи от коментарите на всички "мъже" с големи закани личи смао едно: става дума за тенденциозно тролване и манипулиране на обществените нагласи. Ако бяхте реални личности от Петрич, първо нямаше да сте ЗА стрежите на Рупите и второ щяхте да напишете истинските си имена, както правя аз.
Във вашия случая или сте п**** или сте тролове, вие сами си изберете кое ви подхожда най-добре :)


01 Юни 2018 15:36 | Илия
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

ВТОРИ САНДАНСКИ НЕ ДОПУСКАЙТЕ МУТРИ ДА ВИ ВЗЕМАТ МИНЕРАЛНАТА ВОДА ТЯ Е ДАДЕНА НА ХОРАТА ОТ БОГА ТУКА КОЙТО ОТКРАДНА ВОДАТА БЯЛ ДЕН НЕ ВИДЯ ОСТАНА ОЩЕ ЕДНА МУТРА КОЯТО ДИКТУВА СЪЩАТА НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО ПЛАЩАТ ТОПЛОМЕРИТЕ ДА СЕ ИЗВАДАТ ВЪНКА НАРОДА ДА ВИЖДА


01 Юни 2018 15:40 | Обективен наблюдател
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Според мен П. Попов не само пише статията, но и коментарите под нея.


01 Юни 2018 18:18 | Христина Маджарска
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Прочетох няколко коментара и съм безмълвна от цялата тая импотентност, господа!!! Коментарите са анонимни и отварят тема, която няма нищо общо със статията, която между другото е изключително неграмотно написани (правопис, лексика и пунктуация)!!! Редакторът да осмисли отново заплатата на това позорно петно за журналистиката П. Попов, а вие коментиращи ...повече смелост!!! И в думите, и в делата!!! И за секса ще говорим, но нека е в друга тема, статия и пр. И нека не е анонимно!

Поздрави!
Не аномно Христина


01 Юни 2018 21:56 | господа
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ КМЕТА САМ СИ ПИШЕ СТАТИИТЕ! ДОКУМЕНТИТЕ НА РУПИТЕ СА МНОГО ДАЛЕЧЕ ОТ ИЗРЯДНИ ! НЕКА КМЕТА ИЗЛЕЗЕ И ДА ПОКАЖЕ КНИЖАТА, ОТДАВНА НЕ ВЯРВАМ НА ТАКИВА СТАТИИ В КОИТО ИМА ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ!


02 Юни 2018 05:25 | до Минка саламиорова
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Кмете затвори тазе изимслена "баня" на Рупите от коята само един човек печели незаконно пари вече 25 години . Не взимаш мерки значи и ти блажиш от там .Хората хванаха гъбички и болести .


02 Юни 2018 08:10 | ГОСПОДИН ТРАЙКОВ
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

НЕНКОВ ЛИ СИ КАКЪВ СИ ТАМ. ТИ ДА НЕ БИ ДА СИ ЗАГУБИЛ ДЕВСТВЕНОСТТА СИ В НЯКОЙ ГЬОЛ НА РУПИТЕ А? РУПИТЕ ТРЯБВА И ЩЕ СЕ ОБЛАГОРОДЯВАТ СЪС ИЛИ БЕЗ НАС. ЛОШОТО В СЛУЧАЯ Е ЧЕ КМЕТА ПОСТЪПИ ГРОЗНО. КАТО СЕ ВЪРЗА НА ТАКИВА КАТО ВАС ИЗМИШЛЯЦИ КОИТО И ЕДИН ПИРОН НЕ СТЕ ЗАБИЛИ В ЖИВОТА СИ, ВСЪЩНОСТ И ТОЙ НЕ Е ЗАБИЛ. И МНОГО СЕ ОТВАРАШ ОТ КОМПЮТЪРА .ХОРАТА ОТ ОБЩИНАТА ИСКАТ ЗАСТРОЯВАНЕ И КОЙ СИ ТИ ДА НИ ДАВАШ НАКЛОН НА ТОВА КОЕТО ДЪРЖИШ НА СНИМКАТА -----ПАЛЯЧО. ЕЛА В ПЕТРИЧ ПО МАХАЛИТЕ ДА ДЕБАТИРАМЕ АМА СИ ВЗЕМИ И ИГРАЧКАТА.


02 Юни 2018 17:18 | Ванчо
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Да дойдат в с. Рупите да дебатират протестиращите тук с тояги ще ги изгонят. протетират ама не ни питат тан искаме ли или не. Дошъл от на майка си некъде си ще каже той какво да се строи и какво не в нащо село да ходи да си оправа неговия си град или село от къде е нз


03 Юни 2018 10:14 | Ismail
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Какъв град на милионерите е Петрич бе селянин кредитни мишки сте всички


03 Юни 2018 15:44 | Малко внимание
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Защо алкохолният "бисер"-курорт Слънчев бряг не ви сигнализира, че корупцията в такива "инвеститорски" намерения ражда безумия и късни страдания?
Защо не публикувате експертните оценки, кои са експертите, какви са им аргументите?


04 Юни 2018 12:34 | В. НЕНКОВ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Парапунчо да не ме заплашва с бой и убийства, че ще издам любовниците му.
И как го е страх от жена му .....не се знае кой ще яде пердах.


08 Юни 2018 11:57 | Венцислав Ненков
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Само да вметна, че посленият коментар от В. Ненков по адрес на г-н Парапунов не е от мен. Май в този сайт редакцията се занимава най-вече с тролване на коментарите! Игнор!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар