Ето актуалната обстановка по пътя към Гърция! Опашката намаля, около 6 километра е

03 септември 2016 10:06   4 коментара   23524 прочита


Преди минути репортер на struma.com видя актуалната обстановка по трасето Сандански-ГКПП Кулата, сутринта граничния пункт осъмна с над 20 километрова опашка, в момента обаче колоната е около 6 километра.

Засилени са екипите на Кулата, които проверяват документите на желаещите да влязат в Гърция, отправен е апел и към гръцките митничари да действат по-експедитивно, тъй като хората са изнервени. Предстоят почивни дни и вероятно и утре движението ще бъде мъчително в посока Гърция.

Ани Георгиева

4 коментара
03 Септември 2016 10:31 | Турист
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Идете си на родното Мутроморие, мирна ви глава, а вие не та не Гърция ;))))


03 Септември 2016 15:12 | ани бг.
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Тези докато стигнат до Гърция, трябва да се връщат в България!!!! Но голямата работа само и само да се изхвалят, че са били там!!!!


03 Септември 2016 15:24 | Не ме чакайте скоро
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Голямо чакане, но има защо. А на Кулата полицията регулира трафика . Няма нерви, няма диванета. Сигурно са потеглили на изток.


03 Септември 2016 16:27 | Благой
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Идете на Българското Черноморие да ви съдерат кожите. С парите на нашето родно Черноморие тук ще изкарате два пъти повече. Никой не Ви тревожи. Паркирате си колата под дърветата и се настанявате на ивица от 5-6 километра. Няма чадъри и пари за шезлонги. Всичко Ви е безплатно. Омръзне ли ви морето започвате екскурзии до Олимп, метеора Атина или Солун. Автобусите тръгват всеки ден на по два етажа. Скука няма и е по евтино. Сърбите са сигурно по тъпи от нас та са тук на орди.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар