Есенно творчество навън обедини децата от Община Сандански

11 октомври 2019 15:53   2 коментара   3980 прочита


Дирекция „Образование, култура, спорт и социално дело“ даде възможност на учениците от учебните заведения да покажат представителни изяви на заниманията си по интереси, организирани в различни клубове.

За развитие на творческия потенциал на малки и големи, община Сандански организира есенна работилничка – „Занимания по интереси. Есенни интересни занимания за малки и големи в Сандански“.

На площад „България“, под топлите слънчеви лъчи, бяха представени работилнички по живопис на Клуб „Творците“ от II ОУ „Христо Смирненски“, Клуб „Живопис“ от IV ОУ „Св. Св. Козма и Дамян“, Клуб „Сръчко“ от Спортно училище и Клубове „Фотография“, Калиграфия“ и „АртИдея“ при ПГ „Яне Сандански“.

Докато талантливите деца творяха, сцената и пространството около нея също оживяха. Стативи с фотографии на Клуб „Фотография“ ни показаха учениците от ПГ „Яне Сандански“, а за празничното настроение на инициативата допринесоха децата от Клуб „Християнски православни празници и песнопения“ към II ОУ „Христо Смирненски“, децата от ОУ „Братя Миладинови“, с. Склаве, учениците от Клуб „Шарена гайда“ от I ОУ „Св. Климент Охридски“ и IV ОУ „Св. Св. Козма и Дамян“, както и прекрасните мажоретки от III ОУ „Христо Ботев“.

Красотата на есента и талантът на децата, превърна в празник събитието по изява на клубовете по занимания в Община Сандански.

2 коментара
11 Октомври 2019 16:17 | само питам
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

а защо това мероприятие не е в събота или в неделя, когато ще има повече посетители, или културните от общината са решили, че ще си почиват (не че са се преработили нещо де) в събота и неделя


13 Октомври 2019 09:12 | ...
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Хаха 5 деца, 5 не толкова деца и 10 дърти лелки, смях.. арт само в мечтите им
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар