Емблематичен случай на безотговорно и опасно отношение към Ковид 19! 48 г. антиваксър от Благоевград издъхна в болницата, потърсил лекарска помощ фатално късно

21 септември 2021 09:27   18 коментара   27402 прочита


Приятелката му била заразена, той не взел нужните мерки. Обадил се за помощ, когато едва дишал. Бил върл противник на лекарствта и категорично против ваксинирането. Не вярвал нито в съществувнето на вируса, нито във ваксините и стана най-страшното.. Погребаха го.... 

48- годишен мъж от Благоевград, краен антиваксър, издъхна след тежко усложнение на коронавирусна инфекция. Мъжът постъпил в МБАЛ Благоевград със задух, двустранна пневмония и състояние, застрашаващо живота му.

Въпреки неколкодневните кански усилия на лекарите -интензивно лечение, прилагне на препарата срещу ковид ремдесивир и всякакви други медикаменти по протокола за лечение на заразата, мъжът издъхнал завчера.

Случаят има потресаваща предистория, научи Struma.com. Приятелката на починалия, с която той живеел на съпружески начала, се заразила с Ковид, но минала през заразата сравнително леко. Б. Н. оказал да взема лекарства, а пред приятели и познати твърдял, че не вярва нито в съществуването на болестта, нито в необходимостта от ваксиниране.

Въпреки заразата на жената до него, той не потърсил лекарска помощ, обадил се информативно на близък лекар, който го заставил незабавно да вземе мерки, но мъжът повече не се е явил. Минали около 10-тина дни от първото му позвъняване и вече в крайно тежко състояние потърсил помощ.

Едва дишал, имал висока темпертура и всички симптоми на усложнение, след коронавирусна инфекция. Настанен е незабавно в интензивния сектор на болницата, в  тежко състояние, и дни по-късно издъхнал. Struma. com научи, че починалият, въпреки, че е знаел за заразата на приятелката му, не спрял да работи и да пътува. Носител на вируса, безотговоно към собственото си здраве и здравето на другите около него. Да не говорим, че лечението на подобни антиваксъри и невярващи в сериозността на заразата и медицината, е на гърба на данъкоплатците.

Изключително скъпото лечение се плаща от нашия джоб. Една банка ремдесивир, например, струва 500 лева, а на подобни пациенти и на пациентите със средно тежка и тежка пневмония се вливат най-малко по три банки от скъпия препарат. И не е само това. Цял списък с лекарства се използват в болниците за лечение на коронавирусната инфекция. Е, къде е вината на добросъвестните граждани, които биха могли да станат жертва на подобно безотговорно отношение, да се заразят или да плащат лечението на антиваксърите, които с неверието си и ограниченото си мислене застрашават не само собствения си, но и чуждия живот.?!  

Умишлено спестяваме името на починалия. Един млад мъж, който подцени надвисналата над главата му опасност. И жалко!  За него и живите, които страдат след нелепия му край. Един погубен живот, заради неверието. Ваксинирайте се, след естествения имунитет, няма по сигурна защита срещу коронавируса от ваксините,  апелират лекари, потресени след този случай.  
П. Костов 

18 коментара
21 Септември 2021 10:01 | Гостенче
Оценка:
-8
 (
20
 гласа)

Много сте гадни мисирките.
Преди 3 години, мой близък почина,
също от пневмония, а тогава все още НЯМАШЕ ковид!
Винаги се е умирало от усложнение на пневмонии,
мо сега е ковид, а за натрапването на ваксината е ясно!


21 Септември 2021 10:02 | Bubata
Оценка:
-2
 (
20
 гласа)

Ясно сега вече починалите ще ги наричаме антиваксъри. Луда работа. Жалко за погубения живот. Аз се ваксинирах, но какво като ти казват, че може да се разболееш, може и да не оцелееш. Каква ми е сигурността от тези ваксини? Струма последното Ви изречение е крайно неточно нямало по-сигурна защита от ваксината? Ваксина измислена за няколко месеца? Има по-сигурна защита и това е естественият имунитет. Лошото е, че вирусет е изкуствено пуснат и постоянно се модифицира, та затова и имунитета не може да помогне понякога.


21 Септември 2021 10:12 | 123
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Хората спряха да умират от ПНЕВМОНИЯ, изчезнаха и СЕЗОННИТЕ ГРИПОВЕ.. сега съществува само ЛЪЖАТА "ковид". Отворете си очите хора, не бъдете ТЪПИ ОВЦЕ. Ваксините са толкова вредни, че някои умират ощ след втората инжекция. Първостепенна задача е ОЦИФРОВАНЕ НА ХОРАТА посредством QR-кодове, НО ваксинацията решава и друга задача ДЕПОПУЛАЦИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО (ваксините са призвани да стерилизират населението, да възбудят онкологични заболявание и доведат до съкращаване на човешката популация). ЗА СЪКРАЩАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ ГОВОРИ ДОРИ В ООН КОЯТО ОТДАВНА Е ПОД ПОХЛУПАКА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ.


21 Септември 2021 10:30 | към
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

не е лъжа . мои близки си заминаха, но като се обърне каручката пътища бол


21 Септември 2021 10:53 | Кой/
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ей РИКО, рано или късно и ти ке вУксинираш.


21 Септември 2021 11:44 | Зоро
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

Пръскат ни от самолетите с какво ли не, наподобяващи корона вирус. Един ден и вие журналистите ще отговаряте за страха който всявате.


21 Септември 2021 11:48 | 123
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Хората умират от бездушието на лекарите


21 Септември 2021 12:12 | Коки
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

Каквото ше да става не се ваксинирам. Ваксината не е решение в този момент, тя не е усъвършенствана и в момента хората са опитни мишки!!!


21 Септември 2021 12:16 | Gan40
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

ТУК Е ПЪЛНО С ХИПОХОНДРИЦИ, ЗА ТОВА И ЛУДНИЦАТА, В БЛАГОЕВГРАД И ХЪРСОВО Е ПЪЛНО!
КРИЙТЕ СЕ БЕ ХОРА, НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ, АКО МОЖЕ И МЕ ДИШАЙТЕ,
СЛАГАЙТЕ ДВА ЧИФТА МАСКИ, СКАФАНДРИ, ТРИ ЧИФТА РЪКАВИЦИ...
БОЛЕСТТА ЩЕ ДОСТИГНЕ ДО ВСЕКИ, ИСКА ИЛИ НЕ!!!!!


21 Септември 2021 12:30 | �����
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

И вие взехте пари да плашите хората, гадове мръсни. Отваряш струма, незнайно защо и първата новина Ковид, ковид, ковид смърт... В Македония дори попа казва, че неваксинираните няма да влезат в рая... пълни идиотщини


21 Септември 2021 13:53 | Реален
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Колко продти хора имало по наште земи!!!


21 Септември 2021 14:01 | атлас
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Жалко за човек. Ежегодно се присъждат шеговити награди "ДАРВИН. На хора, които са направили услуга на човечеството, като сами са се премахнали от генетичния му фонд“. Замислете се дали и някои от антиваксърите не са потенциални кандидати за тях.... КЪСМЕТ! И бъдете здрави!


21 Септември 2021 14:16 | До 123
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Всички са родени безсмъртни.. и.. модерно е всички да умират от лекарски грешки и бездушие..... вече няма смърт от заболяване..


21 Септември 2021 15:18 | 123
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Чукай на дърво да не си изпатиш, тогава друга песен ще запееш.


21 Септември 2021 22:02 | Паола
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Томов е виновен за всичко!


21 Септември 2021 22:31 | Тути фрути
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

О, Паола, ти се появи? Хайде, красавице, време е нещо да напишеш. Не похабявай таланта си. Теми много.


21 Септември 2021 23:31 | Приятел
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Стършел, ако бяхте истинска медия, щяхте да знаете истината за Борката. Бог да го прости. Напишете колко ваксинирани починаха, колко са в болница и ще видите, че цифрите са същите с.... Неваксинираните.


23 Септември 2021 10:16 | Johnny
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да, признават за лечението с ремдесивир в статията. Герои! 30 процента от лекуваните с тоя медикамент получават сериозно увреждане на бъбреците. Хора, пазете се! Има съвсем различни протоколи, които наистина помагат, без такива рискове. Потърсете протоколите на д-р Зеленко с витамини, цинк, хранителни добавки, евентуално ивермектин.
Другото, което разбрах, е че добри пари изкарва някой от въпросното лекарство. По 1500 лв. на човек. А може да минеш с лекарства за под сто лева!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар