Екстра плюс за Спасителите на Благоевград! Спектакълът "Как да катурнем Камбитов?" пред оскъдна публика на софийски терен!

24 април 2019 14:21   92 коментара   25697 прочита


Вместо бурни аплодисменти за "разкритията" съветниците Зл. Ризова, Ан. Тодоров, В. Смиленов, К. Ханджийски, Ал. Анева и Г. Янчева получиха стрелба от упор от журналистите: "Не сме тук да ви слушаме моралните съждения"!

Съветниците от ОБС Благоевград Злата Ризова, Андон Тодоров, Калоян Ханджийки, Албина Анева, Валери Смиленов и Гергана Янчева, придружавани от адвоката Ал. Мановски, изнесоха днес в София познатия до болка моно спектакъл "Как да катурнем Камбитов?", посветен на кмета Атанас Камбитов и представян до втръсване пред благоевградчани. За съжаление на организираната в БТА пресконференция днес публиката им бе крайно малобройна, а световноизвестните им "гости" като Ройтерс например, не успяха да присъстват на представлението и със сигурност съжаляват за това..

Казусът, който провокира изявата им в национални медии е решението на ОИК - Благоевград от преди дни, с което бе отхвърлено искането за детрониране на кмета Камбитов по сигнал на съветничката Ризова. Според него, Камбитов е бил за кратко управител на търговско дружество в качеството му на кмет, с което е нарушил закона за месното самоуправление и неговия член 41. ОИК прегледа сигнала на вносителя Ризова и се произнесе, че Нарушение на закона няма.

Опитните юристи от общинската избирателна комисия бяха категорични, че основание за отнемане правомощията на кмета Камбитов отсъстват, затова и решението бе в негова полза. Трима от съветниците са юристи, Ризова, Анева и Янчева и те бяха категорични, че решението на ОИК е политическо, тъй като според тях текстът от ЗМСМА е нарушен и членът е погазен.

Юристките коментираха институцията ОИК и хвърлиха петно върху колегите си в тази комисия, незачитайки решението, и уличавайки ги в непознаване на закона.. Казусът бе коментиран от адвокат Албина Анева, която направи изявление, което ние не разбрахме, предвид нашата юридическа некомпетентност, но пък нейни колеги направиха коментар, който противоречи на казаното от нея. Коментар направи и кметът Камбитов на страницата си във Фейсбук: По повод експертното становище на г-жа Анева на пресконференцията в БТА:

Г-жо Анева, безкрайно ми е неудобно да Ви давам правни съвети, защото Вие сте изтъкнат юрист. Да, вярно е, че има решение на ЦИК, което цитирате, но се касае за следното: с квалифицирано мнозинство, в случая 6 гласа, се взeма решение за прекратяване на правомощията, такъв, какъвто е сигналът. Следващото решение за отхвърляне се взема с oбикновено мнозинство. Приемете го като безплатна правна консултация от лекар!

След като приключиха с темата "ОИК" и ЗМСМА, член 41 съветниците започнаха да нищят невръстната дъщеря на кмета, която имала апартамент, който бил закупен за смешната цена от 200 Евро на квадрат в топ център. Това бе коментирано и на последната сесия на ОБС Благоевград от Андон Тодоров, затова си направихме труда и проверихме дали казва истината Андон Тодоров. Ето какво се оказа : Първо - Дъщерята на кмета не е невръстно момиче, а е омъжена млада жена. Високо образована. Магистър по макетинг и бизнесадминистрация в Брукс - Оксфорд, съпругът и също е с образование от Оксфорд и има частен бизнес.

Апартаментът на кметската дъщеря е 172 кв и е купен на 63 процента завършено строителство т. е карабина, груб строеж на цена 420 евро на квадрат, така, че коментираната цена не е вярна. Апартаментът e деклариран и в НАП и в общината, с платени данъци. Реализираната сделка е на цена 55 % НАД ДАНЪЧНАТА оценка на жилището. Това, което многократно сме слушали от даващите пресконференцията, за обезлюдяването на Благоевград, за вината на кмета, че Булгартабак си е отишъл, за феодализма му и още куп познати до болка обвинения, както и морално укорими действия на градската управа, провокира журналистическа агресия.

Ние журналистите сме особена гилдия. Когато някой губи упорито времето ни с уклончиви коментари и безинтересни аргументи се изнервяме, това се случи и на пресконференцията на опозиционерите, затова и журналист изригна "Не сме тук да слушаме моралните ви съждения, а по-късно последва и изненадващ журналистически въпрос: Все пак повечето хора тук не са ли водени от лични интереси, от засегнати бизнес интереси? Имам предвид г-н Тодоров, срещу вас има ли в момента следствие, свързано с общата ви дейност с уволнения архитект на Благоевград Тинчев. Искам да попитам и г-жа Ризова, приключило ли е разследването срещу нея от Национална следствена служба? Г-н Смиленов, вие бяхте ли Областен управител от ГЕРБ и въобще във всички ваши атаки, няма ли чисто лични мотиви?

След въпроса започнаха оправдания, Злата Ризова отрече категорично да има разследване срещу нея, Ханджийски заяви, че неговото дело е в Страсбург и стана мазало от оправдания. Жадуваният ефект на пресконференцията бе превърнат в дефект за Спасителите на Благоевград. В последствие Андон Тодоров влезе в словесен сблъсък с журналист от "Труд", твърдейки, че скоро в редакцията ще получат призовки за дела. Това взриви журналистът, който се обърна към Тодоров "Вие заплашвате ли ни?!, Не, не, оправда се Тодоров, казвайки, че визирал други публикации.

Пресконференцията приключи за около 40 минути, в които опозиционерите повториха пред няколкото присъстващи журналисти, това което многократно вече сме опровергавали с факти.

Изводът, който се налага СЛЕД ПОРЕДНОТО ГРАНДИОЗНО ФИАСКО Е: Ако опозиционерите, харчеха толкова средства сили, енергия и хъс не , за да катурнат и дискредитират кмета Камбитов, а за благото на Благоевград, то щяха да направят чудеса за областния център и неговите жители. А животът им би бил по- спокоен, по- красив и по-щастлив. ДОБРЕ, ЧЕ НЕ ДОЙДОХА Ройтерс и СNN иначе щяхме да станем за смях и пред чужденците!

В. Костадинова

92 коментара
24 Април 2019 14:38 | Василев
Оценка:
64
 (
80
 гласа)

Струма, дезинформиратв хората, а не ги информирате. Вие сте страна, просто пишете новини, а читателите нека сами да преценят къде ще пратят наесен любимия ви кмет-към родното си село Падеш, към Бояна, където живее в къща за милиони (явно е спести от закускитв) или към... Бобов Дол.


24 Април 2019 14:39 | ИЛИЯ
Оценка:
45
 (
59
 гласа)

ОТНОВО СТЕ В СТОЙКА ПАРТЕР.


24 Април 2019 14:47 | Стамат
Оценка:
39
 (
51
 гласа)

Струу. Парцал- шит. Бяхте ли там? Не! Регионална месия -НЕ! Сега пари ще връщате на Благоевград- фест.


24 Април 2019 14:50 | Ники
Оценка:
49
 (
67
 гласа)

След такава статия не се учудвам, че сме на 111 място (от 145 държави) по свобода на словото. Това, което правите е грозно, дори поддръжниците на кмета не го одобряват.


24 Април 2019 14:51 | Cfr
Оценка:
36
 (
48
 гласа)

леле, мазало, съвсем друго беше, но струната отново развява крила над паричко


24 Април 2019 14:52 | Реалност
Оценка:
33
 (
47
 гласа)

И тези тъй наречени опозиционери не са цвете за мирисане, но не те управляват града ни, който след двата мандата на Камбитов бавно, но сигурно загива.


24 Април 2019 14:57 | Олег
Оценка:
30
 (
42
 гласа)

Жп прелез грамада - поредното неизпълнено обещание на хитър Петър от село Падеш. За апетитните поръчки Кенеди има желание и се отзовава, а тук го няма.


24 Април 2019 15:35 | Щерев
Оценка:
40
 (
54
 гласа)

В сравнение с вас, работническо дело направо си беше демократична медия. Жалки сте.


24 Април 2019 15:37 | Общинарче
Оценка:
32
 (
46
 гласа)

Опозицията ли е виновна, че Благоевград е обезлюден, че всичко читаво бяга с 200 от града, че няма инвестиции, няма работа, а малкото нормални работещи са с най ниските доходи в България и дишат най мръсния въздух.


24 Април 2019 15:42 | Дядо Йоцо
Оценка:
-19
 (
45
 гласа)

Абе Вие не виждате ли колко хора има на тази пресконференция, Тея нашите убавци са повече от журналистите. Срам, ама не та не Това фиаско да им е за урок, а па и го дават на живо. Е не, това може да стане само с тия играчи. Ай да видим у фейсо какви ще ги мьдрят. Сред тях има и читави и да им се чудиш Е требва тази изява да се опише с рими от Паола, не е за изпускане и по често да им се напомня щото умора немат. 😂 😂 😂 😂 😂24 Април 2019 15:44 | Питам
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

Кмете, кога им спря кранчета, кажи си?


24 Април 2019 15:45 | Общинарче
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Коя е Паола?


24 Април 2019 15:46 | Кучката
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Га лапахте си траяхте


24 Април 2019 15:48 | Добри Атанасов
Оценка:
35
 (
49
 гласа)

Няма нормален, трезвомислещ благоевградчанин, който след видимия упадък на града да подкрепи сегашния кмет. Зад него са връзкарите-мързеливци уредени на държавни местенца, две три фирми, които незнайно как печелят всички обществени поръчки и ромите.


24 Април 2019 15:56 | старогражданин
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Мариета Димитрова ..


24 Април 2019 15:58 | Олег
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Тя каква е?


24 Април 2019 16:08 | старогражданин
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Цака Камбитов и награда има.


24 Април 2019 16:11 | ох леле
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

леко с нервите албинче хахах дончо дай и от твойтто бело губиш контрол и бъркаш членовете


24 Април 2019 16:16 | 188
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Поредната излагация!


24 Април 2019 16:31 | Пилев
Оценка:
-3
 (
21
 гласа)

Лелееее, как ги закопаха журналистите, тея си глътнаха граматиката


24 Април 2019 16:34 | Цвети
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

гледах ги на живо, пълна излагация, как смеят да заплашват журналисти с над 20 годишен опит, ума не ми го побира, как си личи, че са само пионки. а мариета димитрова от къде на къде се изказва от името на благоевградското общество. мариета ти и веселка сте разочарованията и дъното на благоевградзската журналистика. но за теб те знаем на кого си снаха и чии интересеи обслужваш...


24 Април 2019 16:37 | OK
Оценка:
20
 (
32
 гласа)

Извинете, вестник Струма на Г-н кмета ли е собственост? А май и хейтърите са на заплата при него...., или на служителите в общината това им влиза в длъжностните характеристики?


24 Април 2019 16:40 | ха-ха
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Айде бързо си идвайте на село, че...


24 Април 2019 16:47 | Шишо бакшишо
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

Пращаме ви ги на село наесен и кмета и всички държавни калинки - герберасти.


24 Април 2019 16:47 | Вкс
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Тази юристка с очилата, знае ли какво е тълкувателно решение и кои постановява тълкувателно решение, дали решението на избирателната комисия е такова, нещо тия лекции ги е проспала. На пресконференция та с патос каза че тълкувателното решение на комисията и т. н. айде тури си очилата и прочети малко... книги дебели не списания


24 Април 2019 16:48 | Не трийте
Оценка:
23
 (
37
 гласа)

СТРУМА СКОРО ЩЕ ГО АРЕСТУВАТ НА КАМБИТОВ. ВСИЧКИ АПАРТАМЕНТИ И КООПЕРАЦИИ И САНИРАНЕТО И БАЗАТА В ПАДЕШ И ВСИЧКИ ДРУГИ ЗЛОУПОТРЕБИ НЯМА КАК ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ. В МОМЕНТА КРЕПИТЕ ДЕДОВИЯ.


24 Април 2019 16:50 | Ха
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Посмешище. Клоуни .Театър. трагико-комедия. Посрамихте града ни!


24 Април 2019 16:50 | Мама кажа
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Абе що не казахте ви пратех моите избиратели да напуснат залата, не може така да излагате градо


24 Април 2019 16:50 | Енрике Иглесиас
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Те веднага след това ще се боядисат, няма да им е за първи път.


24 Април 2019 16:52 | Сашо Диков
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Ще припомня на герберските тролове, че за тях няма евтини апартаменти, така, че да не се напрягат много във форума.


24 Април 2019 16:53 | прокуратура
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

каква прокуратура бе, това да не е престъпление... лелелел вие къде сте учили право бе


24 Април 2019 16:54 | @
Оценка:
-10
 (
26
 гласа)

Мале, мале... Резил! Ужас! Кой ги пусна тея да коминтират.... па и по телевизията.... Тцц. Смех. Събрали са се... мале, мале. В потрес съм


24 Април 2019 16:55 | Тишо
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Цв Цв го няма, първи усетиха липсата му мишлетата - полицаи, които той закриляше 14 години, а те в замяна работиха за герб около избори, наред са котараците-кмета, кучката, Котев, Манолчо, Савеклиева и други.


24 Април 2019 16:59 | Орлин махала
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

Има снимки, на които се вижда как под кичозните чадъри и пеперуди няма преминаващ нито един човек, на това се казва - пир по време на чума. Кмета направи кръст над града, спокойно може да сложи надпис-тук почива Благоевград.


24 Април 2019 16:59 | Трол
Оценка:
-9
 (
17
 гласа)

Трол па тоя... Смени малко речника беее еее. елемент елементарен


24 Април 2019 17:01 | Орлин махала
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Трол е татко ти, вместо да се изпразни на някоя трънка те е създал-пълен идиот.


24 Април 2019 17:08 | Пилев
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Хаха, тръгнаха си като на.... кани от пресконференцията


24 Април 2019 17:08 | Живко
Оценка:
7
 (
21
 гласа)

Наакан е кмета, скоро ще разберете защо.


24 Април 2019 17:12 | Христо
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Спекулации и лъжи само от тези слабоумници! Точно Дончо и компания ли бе, мале, мале, смях...


24 Април 2019 17:13 | Йордан
Оценка:
-6
 (
22
 гласа)

Смешници, свикаха си пресконференция и сами си бяха на нея, милите, никой не им обръща внимание... никой не им вярва.


24 Април 2019 17:15 | До Струма
Оценка:
13
 (
25
 гласа)

Вие сте малко по-зле от маймуните. Това е снимка преди старта. Поне като взимате пари за целуването на градливия Падешки г. з, можете да си направите труда да е вярно написаното. Но от хора със средно образование не се очаква друго. Вие сте тотални идиоти. Купете си по един правописен речник като за начало.


24 Април 2019 17:24 | Биострой
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Питам Янчева, работи ли още като адвокат на Биострой, ако вече не работи, откога Кмео и дръпна паничката, и това личен или обществен интерес е та е у София у празната зала,?


24 Април 2019 17:25 | Ваня
Оценка:
-11
 (
21
 гласа)

Тея как се изложиха, искаха да му извадят очите на кмета, а му изписаха веждите


24 Април 2019 17:26 | Гражданин
Оценка:
-7
 (
17
 гласа)

Леле мале ако тия ни спасяват сме живи умрели Тия спасяват себе си, лапането секса е ревнаха


24 Април 2019 17:27 | Кокопев
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

Дали някой им обръща внимание на тея смешници?


24 Април 2019 17:28 | Стоян
Оценка:
-9
 (
19
 гласа)

А вие всички компетентни бяхте ли там, запознатти ли сте с казуса, че така горещо браните шефа си Андон, платил ви за да коментирате... жалки сте


24 Април 2019 17:28 |
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

И то какъв рев?


24 Април 2019 17:29 | 188
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Явно търсите публика господа


24 Април 2019 17:40 | Цветан Цветанов
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Герберасти, хайде идва края на работния ден, който за вас е мързелуване и ползване на безплатен нет, прибирайтв се в панелките, а наесен обратно по родните си села и паланки.


24 Април 2019 18:09 | Здравейте, Струна,
Оценка:
14
 (
26
 гласа)

Отвратителни сте! Погледнете се отстрани и се замислете. Стигнахте дъното и под него. Засрамете се, ако имате и грам морал!


24 Април 2019 18:17 | Кучката
Оценка:
-6
 (
18
 гласа)

Защо
Щото казват истината а тя явно не ви харесва ама е така фактите говорят гледайте псевдопресконференцията и тогава се изказвайте. Лав лав


24 Април 2019 18:21 | Георги Миленчов
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Ако някой знае нека да напише колко пъти Албина Анева смени и колко партии/ коалиции.
Ако има запознати нека да напишат в какви връзки е Албина Анева с червения кмет на Кресна, защото го обслужва правно.
Ако има запознати нека напишат Албина Анева още кои други БСП величия обслужва.


24 Април 2019 18:21 | Шушумушу
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Златке, лекичка си. дон чо много лошо се обърка кого заплашваш.
Албинааа, краво себела и просттааа, прогресиращо алчнааа


24 Април 2019 18:21 | Член 21
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Албина Анева сега член ли е на новата Прогрес или не е? На снимка от събранието се вижда как гласува, като каква и защо гласува


24 Април 2019 18:31 | Чиликов
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Албина е членка на всичко, ама не може да стане председатал защото татяна дончева не я е отрегистрирала от движение 21
Днес много ми пропадна в очите, мислех че е компетентин юрист и винаги съм я подкрепял


24 Април 2019 18:40 | Гошо
Оценка:
13
 (
31
 гласа)

Абе, струма, вие сте много прости и продажни журналЯ. Това ако е статия в сериозна медия, значи всички в нашия град са астронафти. Не е сериозно от ваша страна, правите мечешка услуга на един изчерпал се ”политик” и кмет. Марш на село Насооо, заря ще има ли за изпроводяк!?


24 Април 2019 18:52 | Тия седем
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Гледах ги, изложиха се, то не е франспрес, снн и пр. чуждестранни медии. Ако Мариета работи и за Дойчевеле.. И тя взе да се излага, ама си я знаем, снахичката-елхичкатА... 35 минути повтарят едно и също и нищо съществено. Не правят разлика между ПРАВОМОЩИЯ и ПЪЛНОМОЩИЯ - юристи ли, лешпери. Имаше филм някога - От глупав, по-глупав - е, видяхме нов епизод.


24 Април 2019 19:25 | Паола
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Ханджийски, Калояне,
не разбра ли? Няма как да стане,
кмет ще бъдеш, ама във мечтите,
ако не вярваш, ходи и другите попитай.

За тая работа, не трябва да си бояджия,
акъл си трябва и тапия.
Я, по-добре седни си, поплачи си,
ако това не ти помогне, на село ти иди си!


24 Април 2019 19:33 | Алпина
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Калояне, ама защо се оправдаваш, че си бил боядисал димитър благоев в знак на протест срещу кабинета орешарски, та този орешарски седеше през 4-ма човека вдясно днес от теб, госпожата от дупница, спомни ли си? Или светена вода търсиш вече за златолинка. Търси, страсбург кво, обажда ли се????


24 Април 2019 20:01 | Жител
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Незнам друго ама кучката нема да е кмет наесен вече стига толко


24 Април 2019 20:07 | Точно така
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Точно ката, кучката няма да е. Камбитов ще е кмет на община Брагоевград. Можете да бъдете сигурни и всички можете само вода да му носите, но не светена, нито рилана. Той си има вода, има си и мъжко достойство. А вие сте едни плюнки, нищо повече. Бриндо как се чувстваш като подлога на дон чо?


24 Април 2019 20:21 | Паола
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

Наша Злата за фактор се смята,
Носа си си вири, косата премята,
но май най-добре умее да свири…

От политика малко отбира,
на умна се прави и вота дублира,
но май най-добре умее да свири….

Наша Злата все търси с кого да поспори,
Дори да няма какво да каже, важно е устата да отвори,
И май най-добре умее да свири…..


24 Април 2019 20:21 | коз
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

хахаха... пак излагация. цирк, клоуни. шутовеее... хахах, забаваблявам сеее. одете се застреляйтее.. хвани единия засукай другия. хахахха


24 Април 2019 20:26 | моне
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

аре са вече се осрахте до шията посрани доо главата. малее малеее. цирко верно е тука хаха


24 Април 2019 20:34 | Паола
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Злата много си повярва,
път до стола кметски все опитва да прокарва,
Не осъзнава колко е жалка,
Камбитов великан е, тя е смешно малка.

Калоян пък е решил да я подпира,
Тя злослови, той я аплодира.
Двамата често се излагат,
На лъжи и клевети не спират да залагат.

Те с Андон голяма са комбина,
И държат се като героите на Доньо Донев трима,
Нивото им е истински критично,
Обективна съм, нямам нищо лично.


24 Април 2019 20:50 | мая
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Искат милите да се доберат до властта, но няма как да им се случи. подли, жалки и много долни хора. винаги са си проправяли път по този начин. Градът ни е малък, и всички знаят що за личности за тези псевдо ...дори не знам как да ги нарека... Жалко е .Грозно е!


24 Април 2019 21:26 | Име
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Купени "журналисти" дрънкат глупости наляво и надясно. Как очаквате да ви повярваме като сами виждаме как се управлява държавата в зпешно време? В герб са най-крадливото племе.


24 Април 2019 21:32 | Вяра
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Седмината глупаци :). Дали нЕкой им се връзва?


24 Април 2019 22:41 | Антония
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Айде изгледайте видеото http://www.bta.bg/bg/live/show/id/0_zj9iodwp и тогава говорете, някой и друг закон прочетете и да се излагате спрете !!! Тези хора са достойни благоевградчани и ги боли за града, за неговото обезлюдяване и неговият упадък! Нормално селяците като кмета да хейтвате, на СЕЛО ТАМ СИ СТОЙ И ОВЦИТЕ СИ БРОЙ! ЕВАЛА за топките на тези 7 горди БЛАГОЕВГРАДЧАНИ !!


24 Април 2019 22:53 | Ултрас
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

А С А В


24 Април 2019 22:53 | До бе. Да
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Е точно тези ги боли ама за Тех си. Не ме пращай да гледам видеото и да чета закони, Изгледах го а за законите е д-р. работа, то с четене само не става, требва и друга а щото в България всички разбираме от право, футбол и политика сме на тоя хал. А Вие малко си опреснете мислите от преди 7-8 години и ще видите тези хубавци с какво са се занимавали, какъв е бил бизнеса, колко близо са били до Кмета и се попитайте, какво стана та така му скочиха. Ако Ви е добре мислете си че е заради Вас и бъдещето Ви,. Но аз съм видял много и не ща точно тези да се борят за мен и бьднините ми Мерси ама не става не сме кьсопаметни и слепи


24 Април 2019 22:55 | Рено
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Да го питаме къде скри милионите откраднаха ги, как спечелиха конкурса със 9 градски рейса и как покриват линиите в град,


24 Април 2019 22:57 | Рали
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

А требва най малко 15 градски рейсс


24 Април 2019 23:03 | Смиленов
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Аз съм политически труп


24 Април 2019 23:06 | ЖУРНАЛИСТИ
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Някой знае ли дали Дончо има информационни сайтове и дали Янчева е работила кьм Биострой и има ли интереси от спрени строежи и прекратени договори с общината


24 Април 2019 23:16 | Смотаняк
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Има бе, и свамата имат ти па откъде падаш, баси


24 Април 2019 23:41 | Ултрас
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

От къде падаш, от... ПАДЕШ


25 Април 2019 00:29 | Село
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Пад, пад


25 Април 2019 01:34 | Диди
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Верно имаше по не каква програма дето се отпускат близо 3милиона и половина за екологични автобуси, не може да не е откраднал некой милион с Марио, се едно са купени нови рейсове екологични ужжжжж били


25 Април 2019 01:38 | Дидо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тия ремонти дето текът на базата, не може данесе перът общински пари


25 Април 2019 07:39 | Мариета димитрова
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Много съм проста, пак се издъних пред камбитов, понеже съм тъпа и ограничена е не мога да блесна. Иначе много ма работи устата, ама на кухо.
Сложих ли правилно препинателните знаци, да не се сезира прокуратурата. Ох, а и всичките ми действия са изгубени от смисъл. Ха ха


25 Април 2019 08:03 | Си си Кеч
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Златотърсачките са четири на брой, на смилянов не му знаят и името, а Башлиева се тупа в гърдите, че го е учила да се подписва.


25 Април 2019 08:14 | ...
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

А, Струма дъщеряму и племеницата му какво работят в Общината???
Засрамете се!!!!
По добре замълчете вместо да се излагате!!!


25 Април 2019 08:23 | ...
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Да, живеят в кооперацията която Кенеди построй до гимназията.
Подарък, голям подарък е напрадил Кенеди на кой???!!!!


25 Април 2019 09:50 | Камбата
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Смиленов написа:Аз съм политически труп

И смърдящ при това!


25 Април 2019 11:22 | запознат
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Много юристи на едно мястото са се събрали, но нито един от тях не е прозрял какво ще се случи от тук на сетне, или не са достигнали до истината. Егати професионалистите, егати авторитетите, егати самочувствието. Ей, хора, КЬОРАВ КАРТИ НЕ ИГРАЕ БЕ, особено в политиката.


25 Април 2019 15:24 | 007
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Герберската кочина се разпада, това го виждат и децата, при тези факти зарята е пътник, интересно когато съда го изрита какъв вой ще се надигне пунта мара, ще бъде цирк.


25 Април 2019 18:18 | Благоевград
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Спрете се. Гледаме ви простотиите две години в Благоевград, ама решихте и на национално ниво да ви видят акъла. Стойте си вкъщи, излагайте се пред семействата и близките ви, не излагайте града ни така. Жалка работа. А на Янчева къде й в акъла, да им се върже на тия на глупостите.


25 Април 2019 21:11 | Дидо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не може кметъ да не е стъпил на кривоо некъде


26 Април 2019 00:16 | ЦИРК
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ТУК ПОЧТИ ВСИЧКО Е ДРАСКАНО ОТ ШОПОВА! ПОВТАРЯ СЕ ВСЕКИ ПЪТ, ЕДНО И СЪЩО ВСЕКИ ПЪТ ! ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯТА! ДА ВЗЕМЕ ДА ИЗМИСЛИ НЕЩО НОВО, РИМИ НОВИ ИЛИ ПО-ДОБРЕ ДА СПРЕ ДА СЕ ИЗЛАГА.


26 Април 2019 00:45 | До ЦИРК
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Виж, колко си деградирал ти, после коментирай! Шопова може само да я гледаш отстрани, бе, човече


28 Април 2019 01:06 | Орлин махала
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Шопова скоро в сливенския...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар