Eкссекретарят на община Благоевград М. Захова смени зам. председателя Й.Симонски в РИК

19 септември 2021 16:05   5 коментара   6913 прочита


Бившият административен секретар в Общинска администрация по времето на кмета Румен Томов, Мария Захова ,стана зам.председател на РИК Благоевград,стана ясно след проведените консултации с представителите на парламентарно представените партии и коалиции за избор на членове на Районна избирателна комисия – Благоевград, за произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент и изборите за народни представители, насрочени на 14 ноември 2021 г. 

 

На консултациите бяха  поканени да присъстват парламентарно представените партии и коалиции в 46-то Народно събрание на Република България, както и партии и коалициите, които не са парламентарно представени. 

 

 По време на  консултациите  се постигна съгласие за: председател на РИК – Ангел Ризов от Политическа партия „Има такъв народ“, заместник-председатели Антоанета Богданова от Коалиция „ГЕРБ-СДС“ и Мария Захова, предложена от Коалиция „БСП за България“, за секретар на РИК Галена Манова-Узунова от Политическа партия „Движение за права и свободи“. 


Тъй като се постигна съгласие за състава на РИК между присъстващите представители на партии и коалиции ще бъде изготвено и изпратено до ЦИК писмено предложение от Областния управител за състав на РИК, ведно с приложенията, посочени в т. 5 от Решение №539-ПВР/НС/16. 09. 2021 г. на ЦИК.

П. Попов  

 

5 коментара
19 Септември 2021 16:54 | БСП
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Този подъл човек е изчегъртан не е искал доброволно но няма накъде


19 Септември 2021 19:38 | Паола
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Този човек може да го замени което и да е магаре от село Лешко!


19 Септември 2021 21:10 | До Паола
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Магаре си ти


20 Септември 2021 08:57 | до БКП/БСП
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Възможно най-неграмотната личност е Захова, от всяко нейно действие лъха некомпетентност. Последното е това, че реши да жали протокола от консултациите за член на СИК Церово, алоу кой жали протокол от заседание дето не е имало Ваш представител ма. Нововъведения в изборната система ли правиш. Ако беше толко веща сега Томов щеше да си е заличил фирмите и още да е кмет. Поне това е доброто иначе щеше да съсипете общината, долна измамническа сган...., 10000 лв. извънреден труд, от 7 дни в седмицата си работила 10, ама прокурор за теб...


20 Септември 2021 18:20 | Калинкиии
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И тая Захова не се наяде! Най некадърната РИК се очертава в Благоевград, при най сложните избори, които сме провеждали до момента! Дано не оплескат всички, ама надали.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар