Екскметът на Благоевград Атанас Камбитов ще ви разкаже : Приказки от "Чичо Томовата колиба" – Лъжи, лъжи, лъжи! Гафове, бездействие и пак лъжи!

03 юни 2020 15:19   80 коментара   32050 прочита


Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов днес публикува пост в  социалната мрежа, в който се обръща към жителите на областния център,  посочвайки ЛЪЖИТЕ НА ГЕРОИТЕ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА "ЧИЧО ТОМОВА КОЛИБА., В  КОЯТО СА СЕ СЪБРАЛИ УПРАВНИЦИТЕ НА ГРАДА. Ето какво написа Камбитов: 

Приказки от "Чичо Томовата колиба": 8 месеца Лъжи, Лъжи, Лъжи...... 

ЛЪЖА е, че кметът не е отстранен.  ИСТИНА е, че има влязло в сила  решение на ВАС и ОИК.  ЛЪЖА Е, че делото в Конституционен съд може да  промени решението на ВАС за отстраняването му.  ИСТИНА Е, че ще има  нови избори. 

ЛЪЖА Е, че общината има дълг от 28 милиона. Хронологично по местни  пресконференции се лъже. В началото бяха 14 милиона, после 18 милиона,   при Хикимян по БТВ 24 милиона, онзи ден вече бяха 28 милиона.  ИСТИНА Е, че има плащания по реализиращи се проекти, заложени в  Инвестиционната програма и в бюджета на общината. Банковият заем,  който развяват е финансов инструмент за мостово финасиране по  оперативните програми, а тези пари се възстановяват от програмата.

ЛЪЖА Е, че санкциите по проектите са от времето на Камбитов.  ИСТИНА Е, че 8 месеца не се работи по проектите, има ред за обжалване  на тези корекции, но никой не го прави. ИСТИНА е, че занапред  общината ще изгуби още много проекти. Факт е, че по мое време няма  корекции при заложени и реализирани проекти за почти 200 милиона лева.  За тези, които не разбират, ще кажа, че само така наречената линейна  корекция е 5 процента. 5 процента от 200 милиона са 10 милиона.

ИСТИНА  е, че екипът работеше много професионално и компетентно и избягвахме  тези корекции. и винаги сме давани за пример в страната от управляващия орган  ЛЪЖА Е, че процедурата по избор на изпълнител за изграждане на подлеза  към кв. Грамада е проблемен. ИСТИНА е, че кметът прекрати договора, защото  смята, че фирмата не е негова, така както направи с депото. 

ИСТИНА е, че фирмата в момента съди общината и резултатът ще бъде  същия като този с депото. Общината ще бъде осъдена да заплати немалка  сума, градът ще загуби 2 милиона и половина, пари от Европа, осигурени  от нас, а грамаждани ще продължават да чакат на бариерата.  ЛЪЖА е, че процедурата за избор на оператор на депото е  незаконосъобразна.

ИСТИНА е решение на КЗК- Процедурата е законна!.  Единствено ЕДНОЛИЧНАТА заповед на отстранения кмет е незаконосъобразна. 

ЛЪЖА е, че общината не е платила излишно за транспортирането на  отпадъка до Костинброд при вече направено депо. ИСТИНА е, че сумата Е  над 2 милиона и 400 хиляди лева. ЛЪЖА Е е, че сегашният екип е подписал  договор за анаеробна инсталация на депото за 22 милиона лева. ИСТИНАТА Е,  че аз подписах договора с МОСВ, единствено Благоевград и Бургас. 

ИСТИНА Е, че всички проекти, с които се кичат, са от времето на моя  екип и Е ИСТИНА, че нямате нито един лев привлечени евросредства. И  ако в момента община Благоевград има финансови затруднения, то те са  резултат от вашите действия, или по точно -бездействия   ЛЪЖА Е, че Държавната фирма "Индустриални зони ЕАД" не иска изграждане на  индустриална зона. ИСТИНА Е, че вие променихте условията на  предварителния договор едностранно.

ЛЪЖА е, че вие привлякохте тези  инвеститори, с които си правите пиар. ИСТИНАТА е, че ние водихме преговори  с тях повече от година и половина.  ЛЪЖА Е, че парк "Македония" е незаконен. ИСТИНА е, че успяхме да  върнем 62 декара в сърцето на Благоевград. ИСТИНА е, че сградите са  с временен статут и вие трябва да продължите процедурата, така, както  са указанията на РДНСК.

Естествено, ако знаете как. ЛЪЖА е, че кметът е  глобен от РДНСК, защото паркът е незаконен. ИСТИНА е, че е глобен от  РДНСК, за това, че не е спазил сроковете за отговор.  ЛЪЖА е, че са похарчени над милион и половина за ремонт и  благоустрояване общински пари, без обществена поръчка. ИСТИНА е, че  правителството отпусна целево средства от държавата, общината направи  процедура по ЗОП, спечели я Байкушев и реализира проектите.

Тази  процедура и изпълнението са проверени от АДФИ и резултатът е без  забележки.  ИСТИНА е, че в тези сгради са правени само текущи ремонти.  ИСТИНА Е, че изгонихте „Франкофоли“ и децата на Благоевград с надеждата, че и  там може да започнете да строите. ИСТИНА е, че не сте си прочели  договора с Министерството на отбраната. Там съм предвидил действията  на такива като ВАС и има специална клауза, която не ви го позволява. 

ЛЪЖА е, че няма да строите на Бачиново 19 хил. кв. и на Ловния дом.  ИСТИНАТА Е, че 8 години не допуснах това, въпреки, че много от  собствениците са ми приятели. ИСТИНА е, че това са ваши предизборни  ангажименти.  ЛЪЖА е, че „Франкофоли“ е частен фестивал, че има договор между мен и  Жерар Пон. ЛЪЖА е, че „Франкофоли“ струва милион и половина. ИСТИНА е,  че „Франкофоли“ е проведен изцяло по правилата и със съответните  процедури по ЗОП, за което има проверки от всички възможни институции. 

ИСТИНА е, че няма договор между мен и Жерар, както публично  твърдите. Ако има, покажете го! ИСТИНАТА е, че вие се отнесохте  арогантно и пренебрежително към тях и ги потърсихте чак след като  преместиха фестивала. ИСТИНАТА е, че не сте търсили нито собствениците   на БГ Радио (между другото те са от Благоевград), както и който и да  е.  ЛЪЖА е, че уволнените от вас хора са некомпетентни. ИСТИНАТА е, че  уволнихте млади, кадърни хора между 30 и 40 години с ценз и  компетенции. При това всичките непартийни. ЛЪЖА са всичките сигнали за  злоупотреби, компромати и всевъзможни простотии, които вадите. 

ИСТИНАТА е, че всички тези сигнали са проверени от съответните  институции и резултата винаги е един и същ – без нарушения и вие го  знаете, защото сте уведомени.  Всичко, което казах може да бъде проверено и доказано с документи, а  вие продължавайте да лъжете, но ПОМНЕТЕ : „На лъжата краката са къси“. 

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ, 

Лъжеха ВИ и ВИ и обещаваха години преди изборите.  Лъжеха ВИ и обещаваха по време на изборите, сега само ВИ Лъжат.  Явно на една част от ВАС  това им харесва, но другата част - Вземете се в ръце и  действайте. Защото много скоро, ще бъде много късно!. 

Послеслов: Единственото нещо, което прави успешно отстраненият кмет е  да се крие от призовкарката на Административния съд и да спори със  сегашния председател на Общински съвет, кой е по- некомпетентен. Между  другото на последния въпрос и двата отговора са верни. 

Атанас Камбитов. 

79 коментара
03 Юни 2020 15:41 | бай йордан гайдарджията
Оценка:
17
 (
23
 гласа)

комай комай денеска моралните цености на българино се изразуват у следното да се записа у некоя партия и чрез партията да се добере до влас я кмет да стане я советник я депотат и като таков да може да открадне колку се може повече кола да си купи вила на морето и на балкано да има имот некой да си присвои па и кашта у софиа да си построи и да избега од градо у кащата у софиа да не му гледат тука джумалиите насранио сурат


03 Юни 2020 15:42 | �� ����� � ����
Оценка:
-16
 (
52
 гласа)

Браво Наско! Голем си


03 Юни 2020 15:43 | Уши
Оценка:
-13
 (
31
 гласа)

Истина, лъжа, истина, лъжа.... ми върни се тогава, може и да те изберем, но може и да не те...


03 Юни 2020 15:43 | ��������
Оценка:
-2
 (
28
 гласа)

Те това е кметът на истинските граждани на приоданците и селяндурите кмет им е Томчо евала кмете


03 Юни 2020 15:44 | ��������
Оценка:
-15
 (
33
 гласа)

Ще се върне ама на бел кон само чакайте


03 Юни 2020 15:45 | �� ����� � ����
Оценка:
-9
 (
43
 гласа)

Тепърва ще съжаляваме за Камбитов!


03 Юни 2020 15:45 | Герб
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Предателите тлеперят нали. андрю очаква ви изненада


03 Юни 2020 15:49 | Някой
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

БСП не е замесена само в изригването на Везувий, комунистическите свине са патологични лъжци и негодници, които винаги носят мизерия, а тъпото население още ги избира.


03 Юни 2020 15:57 | �� ����� � ����
Оценка:
-7
 (
33
 гласа)

Камбитов пак в десетката удари,
червените усещат успехите му кат* шамари,
От злоба и безсилие преливат,
Върхът им е целта, на дъното отиват.
Той гради, а те помия хвърлят,
Не се щади, а те с лъжи и клюки само мърлят.
Няма как да го настигнат,
Нивото му никога не ще достигнат.


03 Юни 2020 15:57 | Паола
Оценка:
-8
 (
30
 гласа)

Камбитов пак в десетката удари,
червените усещат успехите му кат* шамари,
От злоба и безсилие преливат,
Върхът им е целта, на дъното отиват.
*****
Той гради, а те помия хвърлят,
Не се щади, а те с лъжи и клюки само мърлят.
Няма как да го настигнат,
Нивото му никога не ще достигнат.


03 Юни 2020 16:00 | 8888
Оценка:
13
 (
39
 гласа)

, най - голямата истина е, че Камбитов вече не е кмет . И никога няма да бъде


03 Юни 2020 16:07 | �� ����� � ����
Оценка:
-8
 (
40
 гласа)

Златен кмет изпуснахме


03 Юни 2020 16:18 | ЦИК
Оценка:
7
 (
33
 гласа)

Ооо, Камба, как беха изборните резултати? А да - 56. 61% на 40. 98%.


03 Юни 2020 16:22 | 123
Оценка:
8
 (
38
 гласа)

Лъжа-истина, но това недоразумение те отнесе на изборите. Така, че трай си и ближи рани!


03 Юни 2020 16:26 | Ивана
Оценка:
-10
 (
38
 гласа)

Ще ревем за Камбитов, ама не искаме да си го признаем


03 Юни 2020 16:31 | Тома Руменов
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

Вчера в предаването по БНТ - "Питай БНТ" псевдо- кмета Румен Томов се държа толкова неадекватно, че се наложи оператора на предаването на 2-3 пъти да събере екрана, за да не се види неадекватното му поведение, дори не разбра какво го пита Мира Добрева, като зрител я съжалих, че въобще го беше поканила.
Жалко Р. Томов, ако не беше жалко щеше да бъде "смешно", и тези които не знаеха, че не ставаш за нищо и те разбраха, че отдавна е време не само да си ходиш, но и да се скриеш и от себе си, ако не го вярваш, пусни си предаването и като го изгледаш се скри, че да те намери никои, за да избегнеш посмешището, в което си се превърнал.....


03 Юни 2020 16:32 | Шумантов@до методи
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Селяните от струмско и село баня да траят, а ще ви замоля
Лейте си деебелогъзите крокодилски сълзи и оставете професионалистите да говорят. Духайте супата.
Атанаска Ковачева също да го духа, както и галето общата Рупова
Томofffff, vasi paf offf
Мара Грозданова, Зъкова оффф


03 Юни 2020 16:41 | Харнеята
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Админа на ден и нощт прави кавали на камбата


03 Юни 2020 16:42 | И аз бях в отбора !
Оценка:
11
 (
29
 гласа)

Ти не си ли в Бобов дол, изгоряла заря :)))))


03 Юни 2020 16:46 | Васко
Оценка:
-6
 (
34
 гласа)

Браво, Насо! Така се отговаря, компетентно и точно


03 Юни 2020 16:47 | Емил
Оценка:
-9
 (
29
 гласа)

Насо, върни се, за кмет


03 Юни 2020 16:57 | Иван
Оценка:
15
 (
35
 гласа)

Точно Камбитов ли ще обяснява как адвокатка на Томов се крие да не би да забравихте че Камбитов имаше нарушение на същия закон и трябваше да бъде отстранен година и половина преди края на мандата си и заведе друго дело с което спря изпълнението за да може да си изкара мандата и обясняваше че имало техническа грешка пак накрая се оказа че няма никаква грешка а сам се е подписал пред нотариус да стане управител на въпросната фирма но с този ловък хот решение че трябва да бъде отстранен излезе чак когато мандата му беше свършил и точно, лъжец, сега ще обяснява кое е лъжа и кое истина


03 Юни 2020 16:58 | Иван
Оценка:
4
 (
24
 гласа)

Точно Камбитов ли ще обяснява как адвокатка на Томов се крие да не би да забравихте че Камбитов имаше нарушение на същия закон и трябваше да бъде отстранен година и половина преди края на мандата си и заведе друго дело с което спря изпълнението за да може да си изкара мандата и обясняваше че имало техническа грешка пак накрая се оказа че няма никаква грешка а сам се е подписал пред нотариус да стане управител на въпросната фирма но с този ловък хот решение че трябва да бъде отстранен излезе чак когато мандата му беше свършил и точно, лъжец, сега ще обяснява кое е лъжа и кое истина


03 Юни 2020 17:06 | Каракачамбо
Оценка:
12
 (
34
 гласа)

Брей, тоя Камбата се изкара светец, бе. Да се чудиш как за тия 8 години не сме стигнали нивото на Ню Йорк.


03 Юни 2020 17:36 | �� ����� � ����
Оценка:
-12
 (
30
 гласа)

Д си върнем Камбитов!


03 Юни 2020 17:37 | ?
Оценка:
8
 (
36
 гласа)

По-добре е за града кмет инженер, отколкото корумпиран доктор.


03 Юни 2020 17:39 | Тери
Оценка:
0
 (
30
 гласа)

Томов върна града 20 години назад. Разруши всичко направено досега


03 Юни 2020 17:40 | Катев
Оценка:
-2
 (
32
 гласа)

Ще има да търсите Камбитов


03 Юни 2020 17:48 | яне
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

Камбитов, да беше нарисувал и картинки както прави Васко Черепа!
Учи се и теб те чака неговата съдба!


03 Юни 2020 18:33 | Алооооо
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

На бас, че всички вие, които вярвате на откровените лъжи на един прияница, подхранени от крайно некомпетентните и откровено неграмотни изказвания на неговите подчинени... вярвате и че Земята е плоска, нали? Толкова са ви изгладени гънките на това, което плува в малките ви главици!
Защото след всички проверки, при които се видя, че няма нарушения, при всички изобличени лъжи на РТ и Васипасигаф, вие си виете. Смешни, малки, грешки на природата сте. Ако вие сте лицето на Благоевград, по-добре да го бутат! Всеки който милее за това да го представлява един деградирал, слабоинтелигентен, алкохолик, на границата на лудостта, трябва да застане до на стола за освидетелстване.


03 Юни 2020 18:36 | Дарзалас
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Само на мен ли ми се струва или тука един човек с няколко самоличности си говори сам?


03 Юни 2020 18:49 | Иван Комитски
Оценка:
3
 (
27
 гласа)

Герб и Камбитов никога повече. Стига кражби, злоупотреби и измами


03 Юни 2020 19:01 | �� ����� � ����
Оценка:
-3
 (
29
 гласа)

Срещу Камбитов и Шопова да тичате, няма да ги стигнете


03 Юни 2020 19:03 | Ивалина
Оценка:
3
 (
27
 гласа)

Гледам днеска Томов върви по площада като клошар, даже с никой не се спря, го друго беше при Камбитов,. От общината до Бакалов нямаше човек, който да не го поздрави


03 Юни 2020 19:03 | Бойко
Оценка:
4
 (
26
 гласа)

Този ако го слушаш оставаш с впечатлението, че е пръв държавен и партиен ръководител! А истина ли е, че беше изгонен с камъни от Благоевград и позорно уволнен от Бойко?


03 Юни 2020 19:29 | Шушумушу
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

Камбитов този го е сравни със земята


03 Юни 2020 19:35 | Пешо
Оценка:
3
 (
25
 гласа)

Браво, Камбитов, винаги си бил мъжкар


03 Юни 2020 19:36 | Гербера
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Хей тулупи да не забравите да гласувайте за нас


03 Юни 2020 20:09 | @@@@
Оценка:
-10
 (
12
 гласа)

Новият кмет ще бъде Наско Киряков


03 Юни 2020 20:27 | бай Ставри
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

Новия кмет на северно крило на Бобовдолска обител ще се казва Камба Камба! И ще игра ръченица с БоБо със столевки на челата!


03 Юни 2020 20:41 | Шишо Бакшишо
Оценка:
2
 (
22
 гласа)

Тове Тръторкьо-Комбатов не помни ле като се влачеше из Благоевград като прани гащи и се извиняваше на Гордите жители на Благоевград за лъжите, за лошото управление и за таф таф от лево и от десно? Що стана? Они му опнаха шуто а той иска отново да ги лъже, да управлява и да прави таф таф! Ай сиктер бе влечуго!


03 Юни 2020 20:44 | Бали
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Верно ли, че Дончо глади панталоните да стане кмет


03 Юни 2020 21:09 | Благоевград
Оценка:
-10
 (
16
 гласа)

Томов и пак Томов !!


03 Юни 2020 21:16 | Благоевградчанин
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

Камбитов най-успешния кмет след 1990 - факт.


03 Юни 2020 21:28 | Томов
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Оставете ми, толкова си мога


03 Юни 2020 21:42 | Кюмур махала
Оценка:
-12
 (
14
 гласа)

Ще гласуваме за Атанас Киряков, давай Войводо ти можеш


03 Юни 2020 21:42 | Трима съдии
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Някой трябва
да подведе Томов под отговорност за безстопанственост и безотговорно отношение към община Благоевград


03 Юни 2020 21:53 | КОКО
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

Явно не сте гласували за Камбитов от чиста злоба и завист. Просто е човек който е надминал.
Като гледам коментарите, разбирам че икономическата и правна грамотност на много от читателите е ограничена, да не кажа - нула. А злобата и основаването на клюки а не на факти е безкрайно.
Така че хората които не оценяват какво включва статията като информация е по-добре да ходят и да ударят главите си в стените.
Просто има класа. Ако не искате да го признаете, това си е ваш проблем, особеноза тези които имат селски речник в които думи като маторица, помак, космата и тем подобни са висотата на изкаванията, за съжаление. Речника на такива хора орбитира около шопарите и миризливата им яма, защото друго не знаят.
Да не говорим за ситуацията с псевдо-кмета на Благоевград, който, за нещастие царува по време на КОВИД-19 и през цялото време се опита да замаже грешките на адвокатите си, които опиянени от това че са на власт, забравиха да си вършат работата и това им струваше много.


03 Юни 2020 22:32 | До топ център
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Гнусен си, но Господ Има


03 Юни 2020 22:33 | Юри
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Това, което Камбитов направи за 8 г. го съсипа за 8 месеца


03 Юни 2020 22:54 | До Сашо
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Ти па да не, си им светил бе, иначе са супер двойка, отиват си много, по-добре Купката, отколкото Бриндо тъпото и Градевецс


03 Юни 2020 23:11 | До Сашо
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Истината е една! Който последен се смее, най-добре се смее! Ще видите септември, какво ще се случи!


03 Юни 2020 23:12 | Ева
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

БРАВО, Камбитов!


03 Юни 2020 23:14 | Потърпевши
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Томoff, егати тъпото парче си.


03 Юни 2020 23:46 | ���. K������� ������
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМЕ ТОЗИ БОКЛУК ТОМОВ ДА НИ УНИЩОЖАВА ГРАДА?
ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА ГО ИЗХВЪРЛИМ НА БУНИЩЕТО- ТАМ ДЕТО МУ Е МЯСТОТО, В БУЧИНО :)


04 Юни 2020 00:13 | Шумантов@
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Ми то отдавна се знае, че Томов е от сатовча, вие ли не знаете, той за това си държи на името Горна Джумая


04 Юни 2020 07:25 | Недялко Камбитов
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

обясни на хората как преди да станеш кмет дължеше шест милиона лева включително и на собственици на Юнионбанк и как за два мандата успя да си оправиш всички заеми


04 Юни 2020 07:26 | Асан
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В


04 Юни 2020 07:34 | Караибрахим
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Този ще пукне че го свалиха.


04 Юни 2020 08:13 | �����
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

аре стига с тоя, не разбрах те ли, че тоя повече няма да е кмет, че сервитьорката няма да зам. кмет по куртурата


04 Юни 2020 08:46 | Селянина-Падеш-ОFF
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Кучката ще е новия КМЕТ на БЛАГОЕВГРАД а камбата КМЕТ в СЯНКА-ХИХА пак ще е някаде -ОФФФ


04 Юни 2020 08:52 | До горния
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Абе, като ти гледам коментарите, май си доста комплексирн тип. Мразиш успешните хора, а?


04 Юни 2020 08:54 | �� ����� � ����
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Всички, дето направиха Томов кмет, се отрекоха от него. Това дребни човече не може ли да прояви капка достойнство?


04 Юни 2020 08:55 | Тери
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Златен кмет изпуснахме. Да си върнем Камбитов!


04 Юни 2020 09:35 | ?!?!
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

До Атанас камбитов
Уважаеми Г-н Камбитов изнасям на обществеността следните факти:
1. Града в нито едно управление не е бил толкова чист
2. Проектите в отдел Култура в общината реализирани по ваше време:
- не са творчески продукт на Г-жа Шопова;
- Изложението с издателства и книги се проведе за първи път по времето на Асийски;
- Фестивала Франкофолии е творчески продукт на известни творци и музиканти, който през последните 20-30 години се ограбват и експлоатират;
- Детския фестивал Приказен разказвач е продукт на една млада режисьорка, която не живее в България;
- Общината не плати на гражданите на Благоевград нитоедин концерт на ансалбъл Пирин, който е визитката на Благоевград;
- Построените от Вас детски градини не отговарят на хигенните изисквания: едната градина в 1-во уучилище не е санирана и неподгодяща с високите тавани, децата мръзнат в тези помещения. Другата градина Вечерница отне от площта на децата за игра, важна за двигателната активност на децата


04 Юни 2020 09:40 | ?!?!
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

2. Проектите в отдел Строителство:
- проекта с депото за отпадъци обслужва интересите на мафията;
- улиците не се ремонтират;
- някой сгради са санираниш половинчато умишлено;
- работи се хаотично и безаконно.
3. Тези цифри изнесени толкова смело и дръзко от Вас Г-н Камбитов са много обеспокоителни и прочие...
4. Вие получихте шанс от много хора и партии и не оправдахте доверието на хората и изпадате в многословие и измислици.
5Преписвате си труда на други кметове, което е нагло и позорно?!?!!


04 Юни 2020 10:03 | %%%
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Стига сме чели за този човек Камбитов спрете се малко. Камбитов засрами се нито си избран, нито си качествен. Само това четем половин година и нищо не работиш. Върви си по-пътя и се хвани да работиш в някоя болница да помагаш на хората. Срам и позор само ти си в тази държава?!?! Струма напишете не смислено и престанете да изнасяте статии без съдържание има толкова много неща за които да се пише?!!?!


04 Юни 2020 10:20 | благоевградчанин
Оценка:
-6
 (
6
 гласа)

Кмета се знае още от сега .Усилено се говори в града, че новия кмет ще бъде нашият съгражданин Атанас Киряков.


04 Юни 2020 10:48 | продадени
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

За никой не е тайна, че всички гласуващи в бг получават по 30 лв...


04 Юни 2020 10:49 | ...
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Камбитов да си седи в София... той дори не живее в Благоевград... може да забрави


04 Юни 2020 11:39 | долари и евро
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Е па СУТЕНОРО от с. Баня е музикант, който бърка нотите и пее фалшиво и на плейбек и се го масажират с вибратор в задните части разни момиченца... аааа


04 Юни 2020 12:43 | Васко
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Браво, Камбитов! Всичко е на място казано. По-точно и правилно няма как да е.


04 Юни 2020 14:30 | hbvuhawr
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

тоя гьонсурат не е ли в бобов дол бе, от къде изпълзя


04 Юни 2020 14:31 | hb
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

насо от ти не ева уткота мачина


04 Юни 2020 16:42 | Делян
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ГНУСНА!


04 Юни 2020 21:08 | Томов
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Да му имах аз осанката на Камбитов и всичко що е негово, ееех
Ама нищо си нямам, едни обещания само, Паскалев всеки ден ми звъни да набутам бачиново да се застрои, Ганджов и Галчев също за ловния дом, кажете, какво да правя граждани? Как да се спася?


04 Юни 2020 21:58 | Иван
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Ах Камбитов не се ли наяде бре боклук


06 Юни 2020 20:06 | Циркът вече е подигравка
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Един отстранен кмет, след три съдебни решения и криене по дупките, за да не си получава съдебните решения, се опитва да си излъска имиджа с кърпене на дупките, които пак ще зейнат като кратери след шест месеца. А бе тъпако Томов, ти инвестиционна програма нямаш ли да изпълняваш или ще правиш козметични ремонти. Защо прекрати договор за основен ремонт на 12 улици, включително Ел Тепе, за която хората чакат години, с кой акъл го направи, за да си чупим колите. Томов ти си пълен тъпак!!!


08 Юни 2020 08:57 | Анон
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Камба да го лигавиш утепляк
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар