Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо  
   –егистрац舫абравена парола

≈ксклузивно в Struma.com! 38-годишната јна от —тарчево, изоставила бебето си плаче в полици€та! »зродила го сама в къщи, оставила го от срам и безпаричие, имала дете ученик.....


21 октомври 2019 13:18  10 коментара   18606 прочита“ази сутрин бе арестувана майката на изоставеното пред лекарски кабинет бебе в ѕетрич. “€ е 38-годишна българка, от петричкото село —тарчево, майка на дете ученик в селското училище, научи Struma.com.

јна не говори за бащата на детето си, но според хората от селото той също е от —тарчево. “€ не живее с него, живее с родителите си в дома им, заедно с детето си.

 рила бременността, за да не се срами пред хората, родила детето сама у дома си, гледала го кърмила го н€колко дни и понеже била в абсолютна невъзможност да се грижи за него, безпаричието и мизери€та € задушавали, решила да го изостави, за да се грижат за него. ¬ общи линии това е верси€та на арестуваната майка. —ъс случа€ се зае прокуратурата, срещу јна ще бъде повдигнато обвинение.

—оциалните служби се грижат за момиченцето ѝ, което е все още в неонатологи€ на болницата в —андански. Ќе е €сно дали јна ще вземе детето си, за да се грижи за него. ѕредсто€т разговори с не€ от служителите на социалната служба в ѕетрич, след което ще се прецени дали бебето да и бъде върнато. ќчаквайте подробности по случа€, който е прецедент в ѕетрич.

ѕ. ѕопов

ќще за: майка  кабинет  бебе  ѕетрич ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


10 коментара

21 октомври 2019 13:46 | селска
ќценка:
4
 (
12
 гласа)

н€кой май е кръшкал и му е било хубаво, след което се е опитал да прикрие плодът на нежеланата бременност, абе чуд€ се, че май и по селата не са чували за предпазни средства, както у ромските махали, дано да намер€т добро приемно семейство, за да не страда невинното детенце


21 октомври 2019 13:51 | »стината
ќценка:
-3
 (
19
 гласа)

ƒа кръшкал, ама ако не бе герб, социалната политика да бе на ниво, а не циганите да са облагодетелстване.


21 октомври 2019 13:54 | »стината
ќценка:
4
 (
14
 гласа)

—трума, блокирайте всички статии който са против герб ѕетрич, защо, ще се пише против Ѕръчков


21 октомври 2019 14:56 | гражданин
ќценка:
8
 (
20
 гласа)

“акова е положението. » българите си захвърл€т децата поради невъзможност да ги гледат. ƒо там ни докараха, че едни да се чуд€т какво да си прав€т милионите, а други да не могат да изхран€т децата си.


21 октомври 2019 16:00 | гроб
ќценка:
11
 (
15
 гласа)

ƒа го е оставила в кабинета на областни€ управител. јко е в приемно семейство за това дете ще дават хил€дарки, но щом е при майка си не дават и стотинка. Ќ€мат срам и арестуват майка на две невръстни деца защото е бедна.


22 октомври 2019 11:10 | 000
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

ѕрестанете бе...
«амисл€ ли се н€кой какво изжив€ва тази жена?!?
ќк... съгрешила, но кой от вас е безгрешен? ¬ие, праведните, само чакате новина, за да плюете.
ѕравите сензаци€ от личните драми на хората. Ќе забрав€йте, че животът не подминава никой и утре може да хул€т и вас. ћайката е направила най-доброто за детето.. Ѕог да му даде любов и светлина!


22 октомври 2019 21:31 | …орданова
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

ƒа, тази жена изжив€ва гол€ма трагеди€! ѕричината за това й действие се оказва безпаричието, мизери€та до ко€то ни докараха управл€ващите. »ска ми се да в€рвам, че детето ще й бъде върнато, както и това, че ще и бъдат отпуснати пари за отглеждането му - толкова, колкото ще дадат и на приемното семейство! ј госпожа ≈. —ливкова, ко€то се изжив€ва като медийна звезда, би тр€бвало да се замисли, не е ли нарушение на закона и конфликт на интереси, факта да регистрираш сдружение "«а пром€на" - доставчик на услуга (2016 г. справка “ърговски регистър) и в същото време да изпълн€ваш длъжността директор ƒ—ѕ гр. —андански. » независимо от това, че от началото на 2019 г. е променен състава на управителното т€ло, обществена тайна е, че тази не правителствена организаци€, веро€тно получава финансиране и от държавата, т. е. от нас - данъкоплатците.


23 октомври 2019 16:42 | “ќƒќ–
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ј никои не мисли по колко пари получават ромите в сръвнение с една здрава Ѕ€ла българка


23 октомври 2019 16:43 | мари€
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

∆алката истина е, че българските майки получават по 500лв помощи, а една ромка 1500


26 октомври 2019 02:02 | Ѕлагоевград
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ѕърво към коментирщите пълни глупости по-горе.... тр€бва да си доста невеж, за да мислиш, че циганката взима повече помощи от българката, само защото е циганка. ѕълен абсурд! »ма си правила, услови€ и начини на изчисл€ване, където етническата принадлежност не играе никаква рол€!!! »наче се чуд€ и аз, що за сбъркана услуга е това за децата, що за закрила е това да те отнемат от родителите, поради бедност и да те повер€т на грижите на непознати, пък било и те професионални приемни семейства.... ћоже ли това да бъде професи€?!  ак е възможно да причин€ват този стрес на децата тези уж професионалисти по т€хната закрила и следване на най-добри€ им интерес (поне така е записано в закона) ¬сички сме били деца, нека си признаем кое е в наш по-добър интерес, да бъдем при мама и татко, макар и бедни и мизерни или да живеем с непознати в гол€м дом, който обаче никога н€ма да бъде наш. «ащо държавата не подкреп€ и закрил€ децата в семействата им, а ги праща при чужди платени хора : (
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.