Ексклузивно! Майката, обвинена в побой над 11-месечното си бебе проговори пред Struma.com! Р. Сирачка от Якоруда: Преживях най-големия си кошмар!

14 януари 2021 19:28   5 коментара   32883 прочита


Свекървата и мъжът ми измислиха всичко, за да ми вземат детето.  Eдна покъртителна история за жестоко психическо и физическо насилие над 25-годишна жена.
Рукия Сирачка на  25  години от Якоруда, майка на 11 месечния Сабри, днес бе главен герой в полицейските хроники, заради обвинения, че пребила  бебето си. Историята за побоя е разказана на полицията от бащата на детето и неговата майка  от град Мадан, където Рукия е отишла като снаха. Struma. com издири обвинената в жесток побой майка, която ни потресе с разказа си. Откриваме Рукия в квартира в Мадан, където живеела с любимия си Благовест .

 Младата жена, разказа историята си  през сълзи, заобиколена от баща си, сестра си и нейния съпруг. Докато чакахме Рукия да нахрани малкия Сабри, баща и плачеше в телефонната слушалка, споделяйки , че вчера той и семейството му са преживели най-големия си кошмар. Полиция отвела внучето му, докато в една от стаите пищяла дъщеря му Рукие.

Ето историята, разказана от Рукие: Запознах се с Благовест на морето, бързо се влюбих и след около 2 седмици, без въобще да го познавам заживяхме заедно. Много скоро забременях и се  започна терора. В отношенията ни започнаха да се бъркат майката и бащата на Благовест, подкокоросваха го и той започна почти всяка вечер да ми посяга.

Една нощ през март в един от скандалите под влияние на майка си и баща си той ме изгони, спях на студа в беседка, щях да умра. От този терор родих в 7 месец, винаги когато съм искала да си тръгвам, Благовест ме плашеше, че ще ме убие, ще ме разчекне, ще посегне и на мен и на семейството ми и аз стоях. Майка му винаги е искала да става каквото каже, да вземе детето, а мен да ме няма.

И накарала сина си да търси всякакакъв повод да ме изгони. Сложили скрита камера да ме наблюдават как си гледам бебето. Терорът беше непрекъснат, посягал ми е даже и баща му. Тези дни започнах да се подготвям да се прибера в Якоруда, защото не издържах на това насилие и те измислиха, че съм пребила детето, за да ми го вземат.

Снощи дойдоха полицаи, които грабнаха детето, аз пищях като обезумяла, посегнах да се обадя на приятели да ми търсят адвокат, а един от полицаите ми вика : Затвори тоя телефон, да не получиш някоя палка в главата ", детето и то пищеше, гладно, спеше му се. Свекървата разправяла, че детето е бито. Отмъкнаха го. Не съм спала, не съм яла. Адът слезе при мен.

С приятели намерих адвокат  от Благоевград, страхотна жена и професионалист , незабавно прие майчината болка като своя и се зае с моя случай. Прегледали камерата, която открили полицаите и се вижда, че аз детето си не съм била. Благовест и майка му са излъгали и социалните и полицията  . Сега  ще отговарят за тази лъжа. Задържаха ги.

Благодаря на адвокатката от все сърце ,детенцето е при мен, цял ден не беше яло, изяде 2 пъти повече Хумана и заспа. / Рукие плаче в телефонната слушалка/. Ще ги съдя, ще ги съдя до дупка за това, което причиниха на мен и бебето ми. А и законът ще ги съди, за лъжесвидетелстване.., завърши разказа си Рукие.  

Рукия Сирачка е завършила педагогика в Югозападния университет семестриално, дошъл Сабри на бял свят и не успяла да се дипломира "Когато се посъвзема от този ад, в който живях, ще се върна в университета, каза младата майка, ужасена от преживяното. Припомняме, че новината  днес бе във всички медии, като потресаващ случай на насилие над дете.

Очаквайте продължение  ... 

Петя Петрова      

5 коментара
14 Януари 2021 22:49 | Ехо, писаря
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Научи се първо да пишеш, тогава отправяй критики, че с такива зенации, няма да прокопсаш.


15 Януари 2021 09:10 | Шокар
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мангасарска история...


15 Януари 2021 11:33 | ��������Йорданова
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ужас! Това не е единичен случай! Дано повече млади жени не търпят униженията, побоищата и гаврите на мамините синчета! А полицаите също трябва да си получат заслуженото! Държат се като еничари!


16 Януари 2021 00:28 | Потрес...
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Като го чета, преживявам дежа вю... Аз, навреме се усетих и си тръгнах. "Свекървата", показа остриетата си в началото, добре, че отказах предложението за брак на сина й, и добре, че нямах дете от него... Направо съм се спасила, навреме от токсичните взаймоотношения. Стискам палци момиче, сигурна съм, че ще се справиш и преодолееш тази трудност, приеми случващото се, като урок и се радвай на живота, и детето си далеч от тях, но не се предавай, бори се за справедливостта! Успех! Бъди силна!


17 Януари 2021 16:49 | ХАХА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Из мемоарите на една нимфа ..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар