Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо  
   –егистрац舫абравена парола

≈кс кметът на Ѕанско √еорги »кономов положи клетва като общински съветник: "ўе защитавам развитието на града и интересите на хората"


8 ноември 2019 10:30  3 коментара   6948 прочитаЅивши€т кмет на Ѕанско √еорги »кономов положи клетва като общински съветник на официална церемони€ вчера. “ой предаде символично и ключът на общината на нови€т кмет на града »ван  адев, след което направи кратко из€вление:

"«а 12 години в политиката винаги съм уважавал и защитавал демократичните принципи. ј в демокраци€та управлението се решава от мнозинството.

Ќа местните избори част от жителите на община Ѕанско решиха »ван  адев да бъде кмет в този мандат. » аз днес му предадох символични€ ключ на общината с надеждата правилното и динамично развитие на Ѕанско да продължи.

Ќо има друга част, също толкова пълноправни граждани на общината, които дадоха сво€ глас в подкрепа на нашата политика, нашата работа, нашата програма за управление. ѕредставителната демокраци€ изисква те също да имат сво€ глас във вземането на решени€ за бъдещето.

«аклех се като общински съветник днес с обещанието да защитавам развитието на града, принципите на демократично и честно управление, интересите на хората, които са ме избрали да бъда техни€ представител.

 азвал съм много пъти, че не властта, а благополучието на Ѕанско и неговите жители са мо€та най-висша цел. » ще € отсто€вам без значение кое е м€стото, което заемам", за€ви »кономов.

“ой загуби битката за кметски€ стол на местните избори още на първи тур. — убедителна победа нови€т кмет на Ѕанско е независими€т »ван  адев, който вчера встъпи в длъжност.

√. √еоргиев

ќще за: √. »кономов  клетва  съветник ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

8 ноември 2019 12:15 | ћнение
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

"ѕреобул се »ли€-погледнал се - пак в ти€! " или √≈–Ѕ-2 замени √≈–Ѕ-1. »ли н€кой се съмн€ва? “ова просто беше номерът да се отстрани √еорги »кономов от властта, след натрупаните негативи по най-безболезнени€т начин. “ака, че √≈–Ѕ продължава да ни управл€ва с още "по-твърда ръка", учейки се от грешките на "другите" .¬ќЋя, ама друг път-въпросът беше да се вземе името за участие в изборите, иначе са същите, които б€ха пор€зани от ћонтофонецо преди години. ѕросто не можаха да раздел€т баницата "правилно" - Ќеделчо не искаше да дели с друг. Ќе, че сега ще се промен€т нещата, ама нейсе. ўе поживеем и ще видим! Ќай-алчните се по€в€ват и участват на избори! ¬се едни и същи!


8 ноември 2019 18:42 | ƒруго мнение
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

Ќ≈ ≈ ¬я–Ќќ, „≈ √≈–Ѕ ¬ ЅјЌ— ќ ≈ «ј√”Ѕ»Ћ »«Ѕќ–»“≈!!! »—“»Ќј“ј ≈, „≈ ѕ–ќ—“ќ ≈ —ћ≈Ќ≈Ќќ ≈ƒЌќ Ќ≈ јƒЏ–Ќќ ”ѕ–ј¬Ћ≈Ќ»≈ — ƒ–”√ќ. ўе видим това дали ще бъде по-успешно за града, а не за себе си като предишното.


9 ноември 2019 13:59 | —реща на високо
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ќа 25 ноем. Ѕойко при “ръмп, а ћито –усков при —имеон —≈ —кобурготски с мед и питка, за да му благодари за името Ќƒ—¬, с което спечели поста си.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.