Двама мотористи пострадаха за часове в Пиринско, 19-годишен от Гоце Делчев транспортиран в Пирогов

06 юли 2014 17:43   2 коментара   17812 прочита


Двама мотористи пострадаха с возилата си за броени часове в Пиринско. Днес около 13 часа в МБАЛ Благоевград бе докаран, паднал от мотора си в местността "Попови ливади" 19-годишен младеж ,той бе транспортиран с болнична линейка до столичния институт Пирогов. Часове по рано моторист бе намерен паднал от мотора си край Благоевград, той също бе настанен в болницата в областния център. За Пирогов е транспортирано и детенце от Сандански паднало от колелото си.

П. Попов

2 коментара
06 Юли 2014 21:46 | КАТ
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Аман от келеши по пътищата. Карат кото луди, а после народа им плаща лечението. Всеки ден на Папазчаир бабаити карат мотори без номера и книжки, а полицията спи и след това брои катастрофите.


06 Юли 2014 23:50 | клисар
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Вчера и завчера из цялата страна малоумници на две колела. Правиха си събор във Велинград. Полицаите вместо да пазят живота и имота на данъкоплатците им стояха подчаси. А група добре платежни руснаци напуснаха отсрещния х. Св Спасз заради шума от мотори и децибели, както и от миризмата на евтини кебапчета, пот и канабис. Веднага си помислих, че някой в това състояние ще даде фира До кога властта ще толерира това?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар