Дупнишката певица Сашка Васева уплаши всички с вида си! Тревожни новини за здравето й

17 октомври 2021 12:26   5 коментара   85649 прочита


Състоянието на легендарната певица от Дупница Сашка Васева е критично, призна нейният съпруг Христо Бакърджиев. На изпълнителката й предстои тежка операция в Германия за премахване на тумора в мозъка й. 

Оказа се, че плъзналата дарителска сметка за набиране на средства в помощ на певицата е фалшива и измамници се мъчат да припечелят пари на гърба на чуждото нещастие. 

"Пожелавам си здраве! Имам насрочена операция, скоро е. Имам нужда от любовта на публиката само.  Нямам дарителска сметка. Прогнозите на лекарите са благоприятни. Казват, че зрението ще се възстанови", с помоловин уста отговори Сашка на въпросите на Петя Дикова. 

 "Състоянието е критично, болестта напредва. Спешно трябва да се предприеме интервенция. Следващата стъпка е операция, единствено това може да доведе до спасение. 90 000 евро ще бъде началната сума, нужна за операция. Диагнозата пристигна много бързо при нас и не можем в тези срокове да реагираме с парите. Сашка има тумор в мозъка. Всичко ще се организира, ще се намерят парите, но трябва време, а то се оказва скъпо и ценно за живота", заяви мъжът до нея Христо Бакърджиев.  

По повод финансовите нужди на семейството и разхидите по лечението на певицата той казва: "Опитваме се както можем. Много приятели предложиха помощ. Единствено с кратките срокове сме притеснени и може евентуално да се обърнем за помощ. Само тогава. Нашата дъщеря е с нас в Германия". 

Интервюто с Бакърджиев петя Дикова прави по скайп, а на заден план се вижда Сашка Васева. тя категорично отказва да се покаже в близък план. Нейните фенове плачат пред малкия екран при вида на любимката си, която някога блестеше, не спираше да се усмихва и да говори. А сега лежи на леглото, а мъката е изписана на лицето й.

"Сашка се държи духом, никога не се предава. Със сигурност ще се бори да преодолее този критичен момент в живота", бяха заключителните думи на Бакърджиев, а актрисите Александра Сърчаджиева и Деси Бакърджиева са в готовност да помагат с каквото може./show.blitz.bg

5 коментара
17 Октомври 2021 18:06 | Гражданка!
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Мила Струма!! Свалете снимките към този материал! Нека състоянието на Сашка Васева остане за нейните близки. Достатъчно е да знаем какво се случва с нея, да съчувстваме и да се надяваме, че всичко ще завърши с успех. Това как изглежда е доста лично за нея.. просто свалете снимките...


17 Октомври 2021 19:13 | Guh xdd
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не се присмивайте на чуждото нещастие защото утре това може да сте вие.


17 Октомври 2021 19:47 | Angry
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Присъединявам се към коментара на Гражданка! Имайте елементарно уважение към трудностите на хората!!!


17 Октомври 2021 21:32 | Шуши
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Бог да е и с нея. Пожелавам и успех и бързо оздравяване. Вселената е всемогъща, да се помолим за нея, това не ни струва нищо. Саше, вярвай в успеха.


18 Октомври 2021 10:29 | До Хората
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Това е нормално за Струма. Там работят хора със средно. Те не знаят какво е съпричастност. Те са готови на всичко за смешния вестник. Както е писал Guh xdd, това се връща
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар