Дупница облепена с некролози на Хитлер! Кметът Чимев със спешно изявление

21 април 2019 10:23   2 коментара   8085 прочита


С некролози на Адолф Хитлер и съобщение за за възпоменание в негова чест на Еврейските гробища осъмна Дупница. По този повод кметът на града М. Чимев направи извънредно обръщение :

Длъжен съм, не само кмет на тази община, но и като обикновен гражданин да заявя следното,.

Град Дупница винаги е бил пример в България за толерантност между отделните етноси и общности. Подобна провокация по никакъв начин не би могла да създаде етническо напрежение в Дупница. Жителите на общината не веднъж са показвали и доказвали, че подобни гнусни опити за всяване на омраза нямат своите последователи и няма и да имат. До напрежение няма да се стигне и този път.

Притеснителен е обаче фактът, че в нечий болен мозък се е родила подобна идея, която е решил да "реализира" в нашия град. Идея, която е цинична, идея, равносилна на гавра и сама по себе си престъпна.

Надявам се и вярвам, че тези провокатори ще бъдат установени от органите на реда в Дупница, след което ще понесат своите последствия от Закона за подбуждане към етническо напрежение. Разпоредил съм проверка на всички записи от камерите, за да съдействаме и на РУП-Дупница за установяване на извършителите.

М. Иванов

2 коментара
22 Юни 2019 09:26 | Бранник-Легионер
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ЧИМЕ, ЧИМЕ - Комунистическо-Еврейска подлого


10 Юли 2019 11:11 | Български офицер
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ЕВРЕИ и КОМУНИСТИ в - АУШВИЦ-БИРКЕНАУ № 2 ..... !!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар