Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград с нов модерен уеб сайт

04 март 2024 13:51   3 коментара   2380 прочита


Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград има удоволствието да сподели с Вас изцяло новия си уеб сайт. През последните няколко месеца екипът на театъра работи усилено, за да създаде пространство, в което зрителите могат да открият всякаква информация, свързана с дейностите на културната институция.

Театърът присъства активно в социалните мрежи, като досега основните източници на информация бяха Facebook страницата и профилът в Instagram. В тях всекидневно се публикуват новини за предстоящи представления, интервюта с актьорите и кратки клипчета зад кулисите. Въпреки това, в уеб сайта ще може да откриете повече информация за историята на театъра, за творческия и административен екип, залите и сцените, целия репертоар и месечната програма. Изработена е страница и само за новини, на която ще се споделят актуални рубрики за дейността на театъра. Също така през него може да се закупуват и онлайн билети чрез платформата entase. 

Сайтът е активен от /1 март/ и може да го разгледате на https://www.dtblagoevgrad.com/.


Още за: театър   Благоевград   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
04 Март 2024 17:33 | Камбата
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Малката Кимба е краднал някоя пачка за авера да поукраси малко сайта срещу комисионка...


04 Март 2024 20:25 | Велислав ЕЛЕЗОВ
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

кога ще махнете пенсионерите от ръководството бе комици - Миленков, оная коза счетоводителката, Жанетката деменцирала, оня декормайстера - тея са като Цола Драгойчева пикаещи и работещи


05 Март 2024 13:06 | Елвис
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Метката не контролира никой и нищо .Старци работещи има във всяка сфера ..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар