Домоуправител измамник събира пари от името на благоевградския кмет

31 август 2012 12:29   9 коментара   10728 прочита


 Хитър измамник обикаля Благоевград и от името на кмета Атанас Камбитов се представя за служебен домоуправител. Той обяснява на хората, че е назначен от кмета на областния център и събира лични данни и средства от собствениците, ползвателите и наемателите на жилищни сгради.

От Общинска администрация са категорични, че кметът Атанас Камбитов не е назначавал служебни домоуправители. Всеки домоуправител, който е избран от живущите в сградата, трябва да има издадена регистрационна карта, която е с подпис и печат на кмета, информира “Инфомрежа”.

Към този момент служебни домоуправители не са назначавани и всеки, който се представя за такъв, с цел да събира средства или лични данни, твърди неистини и няма правно основание за това, алармират от кабинета на градоначалника.

източник: blitz.bg

9 коментара
31 Август 2012 13:00 | Петър Хаджиев
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Ало "журналистите" от Струма
Що не вземете с тази и подобни на нея "информации" да се скриете някъде или да наденете по един чувал на главата си, и заедно с главния си редактор, да поемете към река Струма?
Второ - каква връзка има снимката с изглед от централната част на Благоевград с "информацията" ви за "хитър измамник", та сте я изкиприли на това място? Никаква връзка няма, защото два грама акъл нямате всички в това простовато издание, което все още хората наричат вестник.


31 Август 2012 13:52 | =? малко граматика
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Петър Хаджиев написа:Ало "журналистите" от Струма
Що не вземете с тази и подобни на нея "информации" да се скриете някъде

Г-не, тук не сте прав. Информацията е много важна, точна и навременна!!!
Например на нас в блока нашият съсед, който прие да ни е домоуправител, ни заявява, че ако не си съгласим с нещото, което той ни предлага, ще ни назначат служебен такъв от общината. Ето Ви още една предпоставка за да повярваме на някого, който ни позвъни на вратата и се представи за такъв.


31 Август 2012 18:35 | 123
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

На всички жилищни сгради имаше разлепени листовки че някаква си фирма извършва тази услуга - платен домоуправител. може би някъде по някои входове стоят залепени, да се провери.


01 Септември 2012 09:26 | 123
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Да има един дето обикаля и се представя за такъв, затова информацията е вярна но е позакасняла. Този мошенник завлече много хора, трябва да се знае, че договорите които са подписани са невалидни. ПАЗЕТЕ СЕ!


01 Септември 2012 10:52 | буначката
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

фирма "Кедрон" е лигитимна


01 Септември 2012 17:21 | =? малко граматика
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

буначката написа:фирма "Кедрон" е лигитимна

Но това е фирма, която се е заела да извършва тази услуга, а не е общината!?
Буначката, имате ли нещо общо с община Благоевград по назначаването на домуоправители?


01 Септември 2012 17:26 | Ангел Вангелов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Внимавайте на кого се доверявате и правете разлика между „служебен” и „професионален”домоуправител. Служебният е живущ във входа, назначен от община Благоевград, а професионалния е служител на фирма избран от Общото събрание и получаващ въз
награждение за труда си.
Нашите служители се легитимират посредством фирмен бадж с печат на фирмата и подпис на управителя. Те не събират лични данни, освен изискуемите по закон за книгата на етажната собственост. Фирмата ни е регистрирана като администратор на лични данни и е вписана в публичния регистър на агенцията за защита на личните данни.
При всяко плащане ние издаваме на клиентите си документ за извършено плащане.
Доверието на клиентите ни и тяхната безопасност и сигурност са водещи в нашата работа и са поставени на най-високо ниво във фирмената политика.
С уважение,
Ангел Вангелов – управител на фирма „Кедрон 7”


01 Септември 2012 18:36 | stop
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Абе хора как може да сте толкова тъпи.
Ако е служебен ще се легитимита, а хора от блока общината ще уведоми за назначаването.
Няма така да тъгне и да обикаля за пари без никой да знае.
А за фирмата, ние сме им клиенти и си ги познаваме момчетата.
Няма как да стане грешка те се представят още на събранието.


03 Септември 2012 17:09 | Иванчка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Нашия вход си нае домоуправител от Кедрон. От три месеца сме към тях и всичко е наред. Избрахме най-евтиния вариант, за да видим как ще потръгнат нещата и засега сме доволни. Поне вече няма спорове кой да събира, по колко да събира, кой да чисти и мете пред блока и т. н. Живеем в 21 век все пак!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар