Добрият пример в Благоевград! Десетки доброволци се обединиха за чиста околна среда и срещу безконтролното изхвърляне на цигарени фасове

25 септември 2021 11:18   3 коментара   5142 прочита


Десетки доброволци взеха участие в кампанията „Промени картинката“ в Благоевград.

Организирани групи и случайно преминаващи хора се включиха в събирането на цигарени фасове, изхвърлени в района на Централната градска градина в областния център.

След почистване на предварително определения периметър, участниците, обходиха и почистиха още няколко района в ЦГЧ.

Акцията е по инициатива на „Филип Морис“, водеща компания за производство на тютюневи изделия, в партньорство с доставчикa на логистични услуги на пазара „Орбико България“ ЕООД и съдействието на Община Благоевград.

Общинското ръководство ще продължи да подкрепя всяко усилие в тази посока.

3 коментара
25 Септември 2021 18:25 | Смях
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Според струма двама човека са десетки, а десетки сигурно ще са хиляди.... Защо не се обединят против хилядите дъвки залепнали на площада и бъркалките за кафе !? От Филип Морис защо не монтират пепелници,) Поредната бутафория


25 Септември 2021 18:31 | Кирил
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тия Орбико са такива измамници


25 Септември 2021 20:09 | въпрос ??
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Интересваме Пребояването 2021. Искам да се преброя, но преброител/ка до днес не идва. Как мога да разбера телефонният номер на преброителя на нашата улица в Благоевград за да се разберем кога да ме преброи ? Има ли в Благоевград някаква централа, някаква стая, и телефонен номер където да попитам ? Моля, ако някой знае нека да напише.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар