Добрата новина: Областна администрация-Благоевград – най-активна в MOVE Week, днес награждават победителите

11 ноември 2014 10:27   1 коментар   14889 прочита


Областна администрация Благоевград получи приз за най-активна в MOVE Week–Европейска седмица на физическата активност и спорта сред 28-те области в България. Признанието е на българските представители на Международна асоциация за спорт и култура (ISCA).

 

„Областна администрация Благоевград пое ангажимент да координира желаещите да организират събитие за MOVE Week Европейска седмица на физическата активност и спорта от Пиринско. В резултат област Благоевград е сред най-активните в България, от гледна точка на събития организирани в училищата. Вие също така сте единствената областна администрация, която стана агент на движението и организира собствено събитие по време на MOVE Week, с което дадохте позитивен пример на всички представители на администрации в страната“, се казва в благодарственото писмо до областния управител Димитър Димитров от БГ „Бъди активен“.

В тази връзка днес, 11.11.2014 г., от 14.30 часа, областният управител Димитър Димитров ще бъде домакин на награждаване на училищата от област Благоевград, спечелили приз за активно участие в кампанията. Церемонията ще се проведе в конферентната зала на областна администрация.

П. Петров

1 коментар
11 Ноември 2014 11:15 | гражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Сега Васев от ВМРО като стане областен управител, ще сте най-активни в пиенето.. хи . хи . хи.. като си назначи за зам. областен мама кажа- най активни в пушенето - хи хи хи
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар