Добрата новина: 60 бебета изплакаха за 10 дни в МБАЛ Благоевград

23 април 2015 10:19   21 коментара   33800 прочита


60 бебета проплакаха в МБАЛ Благоевград за последните десетина дни,добрата новина съобщават от родилно отделение на болницата, където в последните дни, се раждат по минимум 6 здрави и красиви бебета дневно. Това е своеобразен рекорд и признание за екипите неонатолози и акушери в МБАЛ Благоевград, които майките избират, за да дадат живот на мъничетата си.

Имаше известно притеснение от факта, че в съседство частната болница също откри родилно отделение, но е видимо, че то не се отрази на работата в МБАЛ Благоевград. Само вчера в отделението проплакаха 7 бебета 4, от които до обяд, директорът на МБАЛ О.Митев, ежедневно е на старото си работно място в отделението, където прави секцио и помага на колегите си в напрегнатата им работа. Неонатологично отделение на болницата е изключително модерно след направен ремонт и майките и бебета се чувстват добре . Превес тази седмица взеха родените мъже, от които областния център има нужда. Тук по справка на един мъж се падат по 7 жени.

Крайно време е "картата" да бъде променена. Пожелаваме здраве и късмет на майките и техните бебета и успех на неонатолози и акушери.

П. Петрова

21 коментара
23 Април 2015 10:50 | Той
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

А колко от тях са циганчета???


23 Април 2015 10:56 | Kireto
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

браво. вие сте истинските професионалисти. първа помощ за всички циганета и помачета-за нацията на ботев и левски завета.


23 Април 2015 10:56 | !!!
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Малко, Той! 60 са за м. април /до 21-ви/. 6-7 от тях са ромчета. Зарадвах ли те?


23 Април 2015 12:03 | до струма.ком
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Айде сега ни информирайте и колко от тези бебета са циганета, та да сме на ясно още колко паразити ще отглеждаме с данъците си!


23 Април 2015 14:00 | браво
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Браво на д-р Михайлов който направи ремонтите. Браво и на екипите на родилно и неонатология начело с д-р Калоянова и д-р Калпазанова.


23 Април 2015 14:42 | Някой
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Бях там и няма да повторя, загубих бебето си в деветия месец. Не ги харесвам, нямат и отношение към бременните или сега се уплашиха от конкуренцията, не ги е срам. Няма да отида там. Вероятно наистина само циганките ходят там, друга нормална жена няма да отиде, как ще се оставиш в ръцете на хора, които гледат с безразличие.


23 Април 2015 14:48 | Аз съм
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Браво на ПУЛС, само така доктор Малчев, продължавайте по същия начин, много съм доволна и за раждането ще остана при вас. Страхотен екип сте, засега има ред и дисциплина, сестрите са внимателни и отзивчиви, изпълняват нарежданията на доктор Малчев и другите лекари. Дано остане така и занапред, както доброто отношение към пациентките ви, така и да запазите ентусиазма и енергията с която работите и се раздавате. Успех и само нагоре. Вярвам, че другата болница скоро няма да ви бъде никаква конкуренция. Абсолютно ви вярвам, вие сте професионалист, както и колегите ви с които сте избрали да работите.


23 Април 2015 15:23 | до някой
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

А ти като продавач-консултант, счетоводител или учител колко не си "безразлична"? Където и да влезеш: магазин, учреждение и т. н. те посрещат безчувствени мумии, но в болницата всички искат грижи и съчувствие. Е, дано да се замислиш... Всеки заслужава съдбата си!


23 Април 2015 15:26 | до аз съм
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тролчета, тролчета! Така не се прави реклама!


23 Април 2015 15:59 | до до аз съм
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Защо засегнатите приемате мнението на хората като опит за реклама. Или така ви по-изнася. И аз ще родя там, защото ходих, видях, разговарях с екипите и съм във възторг, а вие си дрънкайте каквото искате. Знам ви какви пари вземате за собствените си джобчета, всичко е търговия. И аз ще си дам парите, но в касата на болницата.


23 Април 2015 16:44 | акушерка
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

До пудрата, която хвали д-р Малчев .Той никога не е работил акушерство, никога не е водил раждания. Може би тепърва ще се учи. Добре, че когато сгреят гащите викат д-р Динов. Престанете да лъжете по форумите. Имаше един човек, който беше отдаден на акушерството-д-р Михаил Ангелов и той беше изгонен подло от същия този екип


23 Април 2015 16:53 | и аз до някой
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Ако това беше вярно и ти беше жена, щеше да се озаглавиш - някоя - а не някой. Аз действително съм някоя и майка при това, и като разбрах кои работят в родилно в ПУЛС не бих отишла там. Не лукса е важен в здравеопазването, а лекарят, конкретните лекари !!!Коментарът ти е злонамерен !!


23 Април 2015 17:14 | !!!
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Наистина хубава новина! Родили са се ДЕЦА! Кажете: "Да са живи и здрави! И дай, Боже, повече здрави българчета! " А "Пулс" да намери друг начин да рекламира търговската си дейност и "големите си специалисти"!


23 Април 2015 18:17 | anka
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

д-р баракова и д-р попова са бъдещето и затова им завиждат тия пенсий и ;леваци; от циганско-помашко отделение. и понеже нещата в пулс преуспяват, а за ;докторките; от мбала са трохите, митиуу плаща на деса тия статии.


23 Април 2015 19:50 | aкушерка
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Към, бъдещето, от ПУЛС - молете се и палете свещи за здравето на д-р Динов! Сутрин му правете чай от жен-шен, на обед - пчелно млечице, а вечер - салата от стволови клетки, за да ви връзва гащите. Младите докторки първо трябва да се докажат в настоящето, че за сега са само в майчинство.


23 Април 2015 20:33 | до ;акушерката;
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

явно ти си некоя от ония смрадливи селянки-; докторки; от помашки, високопланински, джумалииски райони, които разпорват минджите на селендурките и им завиждаш на баракова и попова за тяхната всеотдайност и професионализъм! а вашия динов не идва от март месец там.


23 Април 2015 22:37 | 55
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Добре че са ви ромките да ви дигат бройката. То пък едно състезание се получи, та чак и реклами си пускат от МБАЛ. Понеже конкуренцията е хубаво нещо, сега може и да започнете да се държите и по нормално с родилките и да ги считате за хора. То циганките не са хора ама има и по некоя друга дето се е объркала и е влязла там.


24 Април 2015 09:31 | гражданин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Е това е грешката на целия народ, не лукса е важен, значи мизерията я приемаме като мизерия, нямало баня, това онова, сега хората направиха нещо, наистина със сигурност имат пропуски в Пулс, но поне като отидеш да родиш, да ти е приятно, чисто, подредено, а не допълнително да те депресира.... но сега да направиш нещо ново е лукс, еми ходете в старото АГО, което го разбиха, д-р Митев бил неотлъчно в зала, каква зала бе, те акушерките не могат да го събудят по телефона, когато се наложи да отива..... Стига подлъгвахте и обърквахте хората, та то ако беше много добре, и Ангелов, Динов, Малчев, щяха да са си още там, останаха лапачите..... щото в Пулс всичко се фактурира, а в старото, под масата и се хвърлят на сестрите жълти стотинки..


24 Април 2015 10:41 | Вярваща
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Браво на ПУЛС, естествено, че и условията са важни, защо пък в 21в. да ни обслужват, като парцали. Лекарите в ПУЛС са страхотни. Това, че жената по горе е споделила, че е загубила бебе не мисля, че е злонамерен коментар, а просто е написала това, което е преживяла. А, относно това, че всеки заслужава съдбата си, внимавайте, защото никой от нищо не е застрахован, никой не е нещо по-специално от другите, това е злонамерено, не ви е срам. Никой не е заслужил да загуби детето си. Аз също съм била В МБАЛ и не бих повторила, съжалявам, но докато аз страдах и се мъчех, лекарката си пушеше цигарата, другата пък ми каза, че не съм единствената с проблеми да млъквам и какво искам от тях. Е, как какво искам бе, аз да не съм на улицата да и искам услуга, аз съм в родилното отделение, не стават за нищо, това е. Много съм разочарована.


24 Април 2015 11:24 | ПИТАЩ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

А Митев до кога ще работи частно в държавното. До кога ще се занимава с аборти. Кой му разрешава това. Какви са резултатите от първото тримесечие на болницата - време е за отчет А Митев?


24 Април 2015 16:35 | до вярваща
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Дали жената е загубила бебе в 9-я месец? Кога е било това? Защо не излезе и разкаже? Всеки може да лъже във форума на "Струма"... А ти като родиш в "Пулс" ела да разкажеш за удоволствието, което си изпитала по време на раждането. В МБАЛ раждането е "мъка и страдание", а в частната болница -удоволствие. Е, всяко удоволствие се заплаща. Ако беше наистина "вярваща", щеше да знаеш какво е вяра. Вярващите хора не плашат никого! И приемат съдбата си със смирение. Дали знаеш какво е смирение?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар