Добра новина! 33-годишният Боби, който пострада тежко при срутване на железобетонна плоча в благоевградския кв. "Грамада", отвори очи! Лекарите дават надежда!

13 ноември 2019 16:12   5 коментара   55423 прочита


Семейството му е в тежко финансово състояние, затова нека всички заедно помогнем да Боби да се възстанови от тежката травма, причинена му по време на работа, докато припечелвал хляба си 

Бойко Ингилизов, който пострада тежко при срутване на железобетонна конструкция в благоевградския квартал "Грамада", се възстановява. 33-годишният мъж вече прави опити за самостоятелно дишане, а снощи е отворил очи, споделиха добрата новина пред struma.com  негови близки. Припомняме, че младият мъж пострада по време на работа, когато голяма плоча се откъсна и се стовари върху него. Наложи се екип на пожарната да го вади изпод руините. Две седмици Боби бе в медикаментозна кома в реанимацията на МБАЛ Благоевград. При инцидента той получи две сериозни черепно-мозъчни травми, а   белия му   дроб бе пробит. Лекарите не даваха почти никаква надежда да оцелее.
 
Напук на лошите прогнози обаче, Боби се върна към живота и снощи е отворил очи. Надеждите за пълно въстановяване вече са реални. Младият мъж живее с майка си и сестра си. Семейството е в трудно финансово положение. Има открита сметка на името на майката - Валентина Ингилизова, в която се набират средства, с които ще се подпомогне лечението на Боби и престоят му в болницата. 
 
Публикуваме номерът на сметката, като близките на Бойко предупреждават,  че тя не е дарителска, защото не са имали възможност да съберат нужните документи за това. Семейството на Боби изказва огромната си благодарност към всеки, който желае да помогне в тежката борба за възстановяване, която му предстои.
 
Титуляр: Валентина Митова Ингилизова
IBAN BG38RZBB91551090754203
 
П. Пенева
 

Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
13 Ноември 2019 16:39 | Живко
Оценка:
21
 (
21
 гласа)

Дано се оправи момчето.


14 Ноември 2019 11:59 | ГОШО
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

апишете адрес или банкова сметка, не ми пишете на танганайски.


14 Ноември 2019 13:11 | 007
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Има в края на статията.


14 Ноември 2019 16:49 | !!!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

007 написа:Има в края на статията.

Да, в края на статията има № или т. наречен айбан на сметката, но не е посочено в коя банка! Трябва да се гадае по айбана за банката, което ще рече че гражданите трябва да знаят айбаните на всички банки в Благоевград, най-малко!


14 Ноември 2019 22:07 | 007
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Аз дарих през онлайн банкирането, след като въведох айбана автоматично генерира, мисля че беше райфайзен. А който реши, ще намери начин да дари, така че коментарите са излишни. Дано се оправи момчето.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар