Днес в Благоевград! Премиера в кино "Синемакс"! Българският филм Ятаган и фен среща с актьорите Мариан Вълев, Жени Калканджиева и Стефан Денолюбов 

20 февруари 2020 06:04   1 коментар   5096 прочита


Днес в Благоевград,в кино Синемакс,  ще бъде представен новия  българския  филм "Ятаган" ,а феновете на киното ще имат удоволствието да се  срещнат на живо с актьорите Мариан Вълев, Жени Калканджиева и Стефан Денолюбов 
Братята Дерменджиеви, носители на наградата на Europa Cinemas в категория „Млад предприемач“, са продуценти на лентата, а режисьор е Андрей Андонов, чиито филм „Никой“ е най-гледаният български филм в платформата YouTube с 27 милиона гледания.

Историята разказва за инспектор Рангел Костов (Мариан Вълев) от Агенцията за борба с тероризма, който е изправен пред заплахата от уволнение поради липса на резултати. Окрилен от алкохола и под натиска на новоназначената началничка Силвия Овчарова (Евгения Калканджиева), инспекторът съчинява доклад, в който обявява кварталния нехранимайко Николай Николов – „Никсъна“ (Ивайло Драгиев) за водач на терористична клетка.   

Когато данните за огромните успехи на българския антитероризъм най-после достигат до Интерпол и ЦРУ, своеобразният „булгаргейт“ бързо бива разкрит. Но всички местни играчи са дотолкова затънали в лъжите си, че единственият им изход е заедно да превърнат тези лъжи в истини – както си е редно по нашите земи. „Ятаган“ е  комедия, която разкрива истинското лице на нашето съвремие, характерно с това, че нищо не е такова, каквото е! 

С.Костадинов 


Още за: филм   Ятаган   кино Синемах   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
20 Февруари 2020 17:33 | пичо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ангелееееее смени тия седалки бреееее
За смях стана вече!!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар