Директорът на НЕС-Благоевград Ив. Чапов: Всичко е наред в Чили, момчетата отиват да спортуват, чух ги на конферетнен разговор

26 март 2015 14:42   3 коментара   23629 прочита


Преди минути приключи конферентния разговор с групата благоевградски работници в Чили, където имаше бедствие, заради проливните дъждове и това създаде известни притеснения на изпълнителния директор на НЕС - Благоевград Иван Чапов. "Чух момчетата, говорихме преди малко, всичко е наред, дъждовете са спрели, отиват да спортуват, това е природата и никой не може да се бори с нея или да предвиди последствията, каза Чапов, доволен, че създалата се суматоха около неговите 198 работника, командировани в Чили по изграждането на фотоволтаична централа има добър финал .

Фирма НЕС е една от най-мощните фирми в областния център, доказала коректността си към работещите в нея, фирмата е осигурила всички необходими условия за командированите в далечно Чили,където, за да е сигурен, че всичко с тях ще е наред бизнесменът е изпратил синът си с цялото му семейство.

П. Петрова

3 коментара
26 Март 2015 15:43 | 1111
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Евала знаеме че си отговорен мъж


27 Март 2015 11:53 | ***
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Фирмата е ХЕК (Хидроенергийна компания) - пишете на български, моля!
НЕС идва от Лох Нес и е една друга история.


27 Март 2015 13:23 | !
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

*** написа:Фирмата е ХЕК (Хидроенергийна компания) - пишете на български, моля!
НЕС идва от Лох Нес и е една друга история.

Благодаря Ви"*** " .
Винаги съм се питала тази фирма на коя азбука и на какъв език е изписана, българска ли е, какъв по произход е собственика/ците/ й е /са/, знаят ли кирилицата и български език? Все се надявах поне така наречените журналисти в Струма. ком, или там как ги наричат тези същите, дето пишат в онлайн изданието им, да изписват фирмите на кирилица и на български пълните им имена.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар