Директорът на младежкия театър в Благоевград Бр. Митов хвърли ново съмнение около участието на местната власт в протестите: Срам ли Ви е, г-н кмете?!

13 август 2020 09:15   13 коментара   6052 прочита


 

Директорът на младежкия театър Бранимир Митов изригна в мрежата с пост, който хвърля ново съмнение около ролята на общинска управа в рехавите антиправителствени протести в Благоевград. След като се разбра, че протестъри начело с общинския съветник Калоян Хандийски, внасят инвентара на протестите, плакати, знамена и колона, в сградата на община Благоевград, , Митов отправи няколко въпроса към кмета на града. Ето какво написа Митов и въпросите, които зададе : 
1. Ползват ли протестиращите общинска техника? 
2. Има ли същата колона в отдел,, Култура" на общината? 
3. Ако колоната е същата, има ли входирани документи за ползване в общината? 
4. Ако не е същата, има ли входирани документи за ползване на общинска площ от протестиращите, за да ползват фоайето на общината за склад? 
5. Мога ли да ползвам общинско пространство безвъзмездно, за да си изиграя моноспектакъла под формата на протест срещу Василиса Павлова и Вие да ме подкрепите? 
6. Срам ли Ви е??, пита Митов. 

Бранимир Митов влезе в пряк конфликт с градската управа и от трибуната на ОБС поиска оставката на зам. кмета Василиса Павлова, заради отношението и към местните културтрегери и закриването на театрални и музикални фестивали, с участието на благовградските културтрегери. И както се видя софийски промоутър бе избарн да организира фестивалите в Благоевград, противно на "клетвите " на кмета Румен Томов, че ще осигурява работа за благоевградски фирми .

Казусът със знамената предизвика противоречиви коментари. Буквалисти разсъждаваха върху простия факт, че знамената се съхраняват в сградата на общината, което било изключително дребнотемие, удобно неглижирайки скритото зад този факт, а именно отношението на общинска управа към антиправителствените протести. Свойското отношение на протестиращите към общината и нарушаването на забраната за влизането на външни лица в общинската сграда след работно време дава красноречив отговор на въпроса "

Подкрепя ли общинската власт антиправителствените протести?. Опитите за популизъм и добронамереност от страна на кметския екип, че едва ли не всеки гражданин има право да използва сградата, когато му е нужна, предизвикаха иронични коментари в социалната мрежа. Оправданията послужиха единствено и само за маскиране на истината. Срам ли Ви е от опитите да подценявате интелигентността на благоевградчани, господа управници на областния център ?! ,това пък питаме ние .. 
П. Костадинов 

13 коментара
13 Август 2020 10:14 | Зрител
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Браво Брано


13 Август 2020 10:19 | Аз
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

тоя па ебати критерия.... много компетентен, но единствено по темите, които му изнасят


13 Август 2020 10:38 | Съученик
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Тоя наглец, няколко години ползваше безвъзмездно младежкия дом, сега го накараха да плаща и почна да плюе. И като ученик беше мързелив, лъжлив интригант.


13 Август 2020 10:43 | ВЪН кмета!
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Що за въпроси? Комунистите НЯМАТ СРАМ! Те са ТЕРОРИСТИ, КРАДЦИ И СА ФАЛИРАЛИ ДЪРЖАВАТА МНОГОКРАТНО! Сега заедно с всички мутри на прехода са участници в метежа срещу най-доброто правителство на Борисов! Позор за всчки, които ги подкрепят!


13 Август 2020 10:45 | Герб=гроб
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Герб са най големите комунисти, вожда им е бил над десет години член на бкп, в парламентарната група на ПП герб има най много бивши членове на бкп от всички други депутати взети заедно.


13 Август 2020 10:47 | Актьор
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Бранимир Митов е едун некадърен и злобен човечец. Разхождай си кучето и грозната ти жена по алеята към Бачиново и си мълчи мишок.


13 Август 2020 11:05 | Мария
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Брани не ти ли е достатъчен саксофон На ПОЛИ?


13 Август 2020 11:47 | ПР
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Леле Брано, братя Лайнезови те взеха на стадиона за микрофонаджия, че на малкия дебелоглавец му порасна работата и започна да си фактор! Трай си, ходи си по детските градини и не се излагай като други селянчета


13 Август 2020 11:59 | �� ����� � ����
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

А, срам го е кмета! МАГАРЕ СРАМ ИМА ЛИ?


13 Август 2020 12:46 | hm
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

такива кат тоя и общинат се издаржа от наще данаци така че общината нито е на герб нито на бсп нито на теб обината е на гражданите и те имат право след като плащтат твоята заплата и на всички мишоци там


13 Август 2020 13:47 | 121
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Да кажекойго назначи за директор, пък тогава да му повярваме


13 Август 2020 13:47 | 121
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Да кажекойго назначи за директор, пък тогава да му повярваме


13 Август 2020 13:54 | �123��������
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Пълен наглец! Да спре най-после да се излага!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар