Директорът на МБАЛ- Благоевград д-р Митев получи дарение за болницата

26 май 2020 11:23   3 коментара   9919 прочита


Директорът на МБАЛ- Благоевград д-р Огнян Митев, днес получи дарение за болницата от "Лайънс" клуб София, Средец. Средствата са осигурени от централата им в САЩ и от членски внос на клуба. Насочват се към благоевградската болница, която миналата година е спасила техен член в тежко състояние , който е бил приет в инфекциозно отделение. От клуба са закупени предпазни гащеризони, шлемове и ръкавици за медиците в болницата.

Те са изработени в Габрово с цел подпомагане на икономиката в страната. Доктор Митев изказа благодарността си към клуба и заяви, че дарението веднага ще бъде използвано по предназначение, за медиците, които са на първа линия в борбата с коронавирус в Благоевградската болница. Припомняме, че наскоро депутата Делян Пеевски, също направи голямо дарение към МБАЛ - Благоевград, като осигури машина за PCR тестове и допълнителни защитни облекла и консумативи.

В. Иванова


Още за: директор   болница   митев   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
26 Май 2020 12:01 | �������
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

ТОЗИ ДОКТОР НЕ Е НИКАКЪВ ДИРЕКТОР ТАМ Е ПРОСТО ЕДНА ПИРАМИДА. КАЗВАМ ГО ОТ СОБСТВЕН ОПИТ. А. СЪМ ОТ. ГР. ПЕТРИЧ. ИЗПРАЩАТ МЕ ОТ НАЩА БОЛНИЦА. ПРИ НЕВРОЛОГ. ЕСТЕСТВЕНО С НАПРАВЛЕНИЕ И СЪМ ЗДРАВНО УСИГУРЕН. ПРЕГЛЕЖДАТ МЕ В СПЕШНОТО В БЛАТОЕВ ГРАД. ДАВАТ МИ ДОКУМЕНТ ЗА ОДЕЛЕНИЕТО .НО ТЕ ОДКАЗВАТ ДА МЕ ПРИЕМАТ ОНИВАМ ПРИ ТЪИ НАРЕЧЕНИЯТ ДИРЕКТОР ОБЯСНИЯВАМ МУ ВСИЧКО С ФАКТИ И ТОИ СЕ ПРАВИ НА УЧУДЕН ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ ЗВЪНИ НА ТАМ И НА САМ. НА КРАЯ МИ КАЗВА НИЩО НЕ МОГА ДА НАПРАВИЯ НЕ ТЕ ИСКАТ. ИЗЛИЗА И СЕ ИЗПОКРИ. ТАКА И НЕ МЕ ПРИЕХА .И АЗ ХОДИЯ В ПУЛС ТАМ МЕ ПРИЕМАТ.


26 Май 2020 12:05 | �������
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

а какво друго очаквате от такива пияници. плащаме си усигуровките но не за да ни лекуват а да се напият. а братията роми са с предимство.


26 Май 2020 12:19 | ***
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Нашата
Осигурен
Благоевград
Отделение
Отказват
Отивам/Унивам
Тъй
Обяснявам
Той
Натам/Насам
Накрая
Ходя
(., ! ? -
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар