Детективът от Петрич Д. Иванов с награда от шефа на полицията в Чикаго за 2-годишна работа под прикритие, завършила с множество арести

29 септември 2023 23:42   5 коментара   15267 прочита


Роденият в Петрич детектив Давид Иванов от Българо-американската полицейска асоциация (Б.А.П.А.) беше награден за двегодишната си работа под прикритие по операция срещу разпространението на наркотици и оръжия с кодовото име „Facebooked”, приключила с ареста на 53-ма души. Българският полицай получи отличието лично от временния началник на полицията в Чикаго – Фред Уолър, съобщиха от Б.А.П.А.

Ето какво пишат от полицейската асоциация:

Б.А.П.А. се гордее с награждаването на един от нашите директори, Детектив Давид Иванов, от Чикагската полиция за неговата 2-годишна неуморна работа под прикритие. Благодарение на Детектив Давид Иванов бяха арестувани 53 души в операцията с кодовото име "Facebooked".

Наградата бе връчена на него и на племенничките му Стела и Анна, които го придружаваха на официалната церемония. Временният началник на полицията в Чикаго Фред Уолър връчи наградите лично.

Операция "Facebooked“ привлече националното внимание, и дори беше отразена в няколко от главните американските новинарски канали.

Поздравления Детектив Давид Иванов, за добре свършената работа!, пишат от Б.А.П.А.


Още за: детектив   Чикаго   Петрич   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
30 Септември 2023 06:45 | Gosho
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Smeshnici


30 Септември 2023 07:40 | Миро
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Струма покрай вас вече няма да работи под прикритие


30 Септември 2023 08:19 | Ел Чапо Синалоа
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не че не бутне тоя плешо и кмета Майкъл Джордан


30 Септември 2023 12:02 | olegg
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Разпродажба!!! Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN. ----- https://mub.me/handy


01 Октомври 2023 14:33 | Чудко Чудков
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Този да не е на Цецо полицая някои чичо. и двамата са Иванови. А и двамата са добри в работата.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар