Депутатът и кандидат-кмет на Сандански К. Котев: Откриването на готовия участък от АМ "Струма", е само част от хубавите неща, които предстоят за община Сандански и нейните граждани

16 юли 2015 21:17   15 коментара   17000 прочита
Снимки: Struma.com
Снимки: Struma.com


Снимки: Struma.com

Депутатът и кандидат-кмет от ПП ГЕРБ Сандански Кирил Котев посрещна днес министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ,която пристигна за пускането на готов участък от АМ "Струма" между км 435+340 и км 438+500 в експлоатация.

Котев поздрави министър Павлова за усилията и неуморната и работа по построяването на изключително важния за жителите и гостите на община Сандански път. Веднага след церемонията по откриването на новия участък от магистралата Кирил Котев заяви: Чувствам се горд от това ,че съм част от политическа партия ГЕРБ, доказала се със своите успешни министри. Чувствам се и щастлив като гледам как напредва пътя ,как един проблем за гостите и жителите на област Благоевград и община Сандански е на път да бъде разрешен кардинално за години напред.

АМ "Струма" е европейски път, по който ще влизат в града ни гостите и неговите жители. И това е само част от поредицата хубави придобивки за община Сандански. Държавата показа ,че мисли за своите граждани, каза депутатът. На официалното откриване днес присъства още депутатът от ГЕРБ Петрич Димитър Танев, областният управител Бисер Михайлов и много общественици.


Още за: котев   АМ Струма   кмет   Още от: Общество

Принтирай статия
15 коментара
16 Юли 2015 23:34 | до всички граждани
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

Този смешник котев дори не е бил член на герб, когато започна строежа на магистралата
и в днешно време се е наредил пред фотографите за дивиденти ...
нехранимайко долен
от как е депутат се е покрил като мишок и само схеми го вълнуват, как инак ще е оправил за кратко време кредита си от 100 000 лв
да подава оставка като депутат и да се оттегля от кметската кампания мишоци на Санданска община не са и нужни !!!!!


16 Юли 2015 23:49 | дясно мислещи
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Хора осъзнайте се !
За да променим общината трябва да сменим Тотев.....
Но ще е по-зле ако го заместим с някой от "зависимите" кандидати като янев и котев.... !!!
оставете настрани ежбите и дрязгите, обещавайте на другите кандидати пред тях но, кажете на семействата и близките си да гласуват за г-н Живко Иванов.
Община Сандански ще тръгне напред само със знаещ и можещ ръководител това е и може да бъде само г-н Живко Иванов.
Оставете приказките на хората пазещи статуквото, че бил от село и т. н.
Един достоен селянин е по-добре от недоказан и неможещ гражданин или виден мошеник
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ, ДА НЕ ДОПУСКАМЕ ПОВЕЧЕ ГРЕШКИ.


17 Юли 2015 01:18 | еееееееееей
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Този е голям мишок, от къде на къде Котев е на откриването, а сетих се май му липсва и приятелчето Тотев смяххххх :)


17 Юли 2015 06:27 | старогражданин
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Един ден магистрала Струма ще бъде постижение на правителството, а не на местната партийна оргарнизация на Герб в Сандански. Районът не е толкова смотан, та да не различава детайлите в картинката. Освен борба за кмет има и борба за общински съветници. Тишина. Ще ги чуете в последния момент... за попълване на протокола. Безвремие.


17 Юли 2015 08:30 | Дон
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Не е лошо първо да се научи да говори г-н Котев, после да се запознае с фактите и проблемите, и чак след това да прави някакви мижави коментари


17 Юли 2015 08:45 | старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Жена ми ще се поболее, ако живее една седмица на водоноска. Ползваме към 20 кубика вода на месец в тия жеги. Всичко е на 6 от китките до личната хигиена. По -сложно е по нивите, но владея и нощното поливане. Чиста вода за Кръстилци е част от моята кауза за по-уреден живот. Дали ще е в Дупница или в Кръстилци за мен няма значение. И песните са ни едни и същи.


17 Юли 2015 09:36 | 3333
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Мишока се мота и не знае къде се намира


17 Юли 2015 10:01 | Сандански
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Кои гости бе Кирчо, и от къде ще пристигат по европейски път в Сандански????
Недостроената магистрала е до Техномаркет. А евентуално пуснатият участък до м. октомври е до Благоевград. Та не разбрах нещо за пътя до Сандански. А относно "хубавите неща, които предстоят за община Сандански и нейните граждани" аз не ги виждам. Може би са хубави за теб и семейството ти???? И като те слушам май се гласите да векувате в управлението а....?


17 Юли 2015 13:03 | Петрич
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Егати малоумниците са строителите на тази магистрала!!! Вчера след взривяването на моста на стария път Е79 никой не си направи труда да сложи указателни табели, че пътят от Чучулигово до стария мост е затворен, поради струпаните отломки от моста и стотици автомобили стигаха до мястото, след което се връщаха до Кулата, за да се качат на новооткритата отсечка! Егати безхаберието, егати абсурда!!!


17 Юли 2015 13:07 | КотевДраскаПоСклона
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

"Държавата показа, че мисли за своите граждани, каза депутатът. " Мисли Германия, че иска да минава през България. Някои управленци в държавата си гледат личните интереси. Котев сред тях, пъчи се като анализатор, и си мисли, че ще ни прави на маймуни. Как се погрижи той, като наш представител на национално ниво, как се грижеше преди това като отговорен да контролира свинята? Галеше и се коткаше наляво, надясно - така е станал и депутат, то е ясно. Само за мили усмивки става, язък, че е имал толкова шансове за повече. И само за глупости си плаща, да му се пускат смешните драскания по склона. Скрии се, и ГЕРБ са те пуснали в аквариума от който са те извадили, да ставаш за смях пред свойте съграждани!


17 Юли 2015 15:10 | до котевдраскапосклона
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

правилен анализ, евала


17 Юли 2015 15:13 | ;;;;;
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

кирчо карикатурата - немото едно интервю не е дал


17 Юли 2015 15:20 | до ;;;;
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

на тотев трола иска да разсмие вота с кандидатурата на някой си живко


17 Юли 2015 19:10 | iiiiiuuuuuuuuup
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Поздравления за Методи Бачев- такива хора ще спасят България!!!


18 Юли 2015 08:30 | методи
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

браво на Кирчо Т (к) отев почна се с платените публикации с парите от гората
фирмаджиите му дадоа 50 бона да могат да крадат спокоино
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар