Деца за пример! Ученици от 12 "В" клас на Земеделската гимназия в Сандански разплакаха класната си и я оставиха без думи! Ето какво направиха

22 декември 2019 14:03   2 коментара   25613 прочита


Учениците от 12 В клас на Земеделската гимназия в Сандански дадоха урок по родолюбие и станаха пример за подражание с жеста, който направиха за класната си ръководителка г-жа Илияна Москова. Красивите момичета и момчета измислиха уникален и емоционален начин да поканят г-жа Москова  на абитуриентския си бал.

В навечерието на светлите Коледни празници младежите успяха да намерят красиви български носии, които ги върнаха в онова прекрасно време от  българската история и българщината. Днешните тийнейджъри се превърнаха в истински красиви момци и моми, които артистично режисираха спектакъл, посветен на  класната си  ръководителка. След като я поканиха на бала, момците хвърляха капи и се "биха" за сърцето на г-жа Илияна. Кой да е момъкът, който ще я придружава на бала?. Представлението остави без думи класната им ръководителка, която наблюдаваше целия този спектакъл с нескрито вълнение и сълзи в очите.

Развълнуваха и нас, тези млади хора, с красотата си и възпитанието си. Оставиха спомен у класната си , който тя никога няма да забрави. Прекрасни момичета и момчета, бъдете здрави и успех в живота. Весели Коледни празници и щастлив абитуриентски бал от сърце ви желае екипът ни.

П. Костадинова


Още за: деца   Сандански   класна   пример   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
22 Декември 2019 14:30 | Лидия Дончева
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Класната е превъзходен човек! Успех и попътен вятър на нейните ученици!


25 Декември 2019 17:19 | Wiki
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Попътен вятър млади хора. Упех Ви желая във всичко. Бъдете здрави и благословенни.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар