Деца събират пакетирани храни в Благоевград, даряват на кухнята за бедни в кв. „Грамада“

18 ноември 2021 18:50   3 коментара   4690 прочита


За трета поредна година ДГ „Синчец“, съвместно с Родителското настоятелство и Обществен съвет, организират благотворителна кампания за събиране на пакетирани хранителни продукти. Тази година акцията преминава под мотото „Когато правиш добро, дори да е малко, никога не е напразно!“. Децата от детското заведение се включиха активно в сортирането и разпределянето на хранителните продукти.

Пакетираните храни ще бъдат дарени на кухнята за бедни към църква „Св. Николай“, която се намира в кв. „Грамада“. Малчуганите от ДГ „Синчец“ ще посетят храма на 19 ноември, за да дарят продуктите и да се срещнат с отец Светослав. Кампанията е по повод Деня на християнското семейство.

Целта на благотворителната акция, освен да бъдат подпомогнати хората в нужда е и да се възпита у децата почит към семейството и чувство за солидарност, толерантност и внимание към всеки човек.


Още за: деца   кухня   Благоевград   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
18 Ноември 2021 20:17 | !!!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

От държава на 23 м по БВП в света според ООН да стигнем до тук!!! Заради лумпените, ощетени от Природата, които скачаха за див капитализъм, нещастниците, дано са те са гладниците, мърши!!!


18 Ноември 2021 20:47 | Бойко
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Няма такъв фарс!
Дончо, Пешо, Аделина, павката, Кольо, все хора у черквата, а с милиони у банката?!
Деца даряват за хора в нужда...


19 Ноември 2021 11:37 | Чичо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Хубава инициатива. Която някои използват за обществено издигане.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар