Деца от Сандански блеснаха на първия празник "Танцувайте с нас"

19 май 2012 00:02   2 коментара   11862 прочита


По инициатива на директора на Обединено детско заведение-1 "Дора Габе" Ели Котова и с пълната съпричастност и подкрепа на всички директори на детските заведения от община Сандански се проведе първият празник, посветен на танцовото изкуство, "Танцувайте с нас". Макар и без слънце, слънчевите усмивки на децата огряха двора на ОДЗ-1, който бе превърнат в сцена, където под ръководството на музикалния педагог Любов Шарина на сцената блесна талантът на прекрасните деца на община Сандански, които пременени с народни носии и закичени с пролетни цветя, представиха традиционни български хора и танци пред любящите погледи на своите учители, родители и близки.

На специално подбраното жури в състав главният художествен ръководител на читалище "Отец Паисий" Гергана Костадинова, ръководителят на детския ансамбъл "Празник" Михаил Митрев и дългогодишният танцьор Атанас Николов бе изключително трудно да определи кой е най-добър в изпълненията.

Както се полага, всички получиха награди и грамоти.

На тържеството присъстваха зам. кметът В. Бабалев и секретарят на община Сандански Лидия Матеева, както и много бивши възпитаници на детското заведение.

Желанието на организаторите е тази проява да се превърне в традиция и всяка година да бъде като прелюдия към 24 май.

2 коментара
19 Май 2012 10:15 | sandanski
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

най-доброто одз в града
само старшата е отврат


19 Май 2012 10:15 | ...
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Браво. Вие греете като слънчица. Браво и на учителите
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар