Даниела Савеклиева връчи грамоти на учителките ветерани от Благоевград за Деня на будителите

31 октомври 2012 16:25   2 коментара   7427 прочита


Жени ГЕРБ в Благоевград спазиха традицията и за поредна година организираха тържество в клуба на учителките ветерани в навечерието на Деня на народните будители – 1 ноември.

Областният координатор на ГЕРБ и председател на Общински съвет – Благоевград Даниела Савеклиева връчи от името на общината на учителките пенсионерки почетни грамоти по повод 100-годишнината от освобождението на Горна Джумая и Пиринска Македония.

„Вие, повече от всеки друг, заслужавате да получите специалните юбилейни грамоти, които са знак на признателност за вашия всеотдаен труд. Вие сте нашите съвременни будители, затова не спирайте да творите и да участвате в обществения и културния живот на града”, обърна се към учителките Даниела Савеклиева. За празника учителките рецитираха свои стихове, посветени на будителите, пяха песни и си припомниха весели истории със своите ученици

Павлета Веселинова

 

2 коментара
01 Ноември 2012 10:24 | 654
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

На първата снимка - г-жа Зашева-Гебова- браво, прекрасен учител по бълг. език и литература. Мен ме е учила в 1-во осн. училище. Да е жива и здрава!


01 Ноември 2012 15:31 | пич
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

егати пръдлата - бута се навсякъде и раздава грамоти. Дай им пари ма овцо
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар