Дамите в Банско бяха почетени по повод Международния ден на жената

08 март 2016 15:42   5 коментара   10437 прочита


По случай Международния ден на жената – 8 март, кметът Георги Икономов и зам. кмета Александър Мацурев, почетоха дамите в Банско. Те поднесоха красиви теменужки на нежната половина от общинска администрация Банско, както и на жените от Дневен център за възрастни с увреждания – Банско и Клуб на пенсионера „Радон Тодев“.

В приветствието си към дамите, градоначалникът им пожела да продължат да даряват и получават любов и внимание, да бъдат подкрепа и радост за своите близки и приятели.

От името на ръководството на Община Банско, цветя получиха също дамите, работещи в общинските образователни институции, Заведенията за социални услуги, читалище "Никола Вапцаров" и Музеен комплекс - Банско.

Днес, от 18:00 ч. като поздрав към всички жени, ще се състои концерт на обичания от поколения Веселин Маринов.

 


Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
08 Март 2016 20:53 | Банско
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Кмете с тая другата кратуна се лезиш като малоумен преди часове умря младо момиче тръгнало също да подарява цветя имай малко срам и респект поне от господ .Срамее от тебе жалко за Банско


08 Март 2016 23:32 | Лешояд
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Тоя путьо нищо друго не го интересува освен да го показват на всяка снимка. А че двата случая са съвсем различни-него не го интересува. Да се беше ориентирал само към единият случай! Ама -не! Той и бойко трябва да ни се натрапват със или без повод! Без капка свян!


09 Март 2016 11:49 | Реалност
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не че толкова са почетени дамите на Банско, а поредната възможност да се покаже още веднъж кмета на града и да му "расте"имиджа!


09 Март 2016 14:56 | Пиар
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

На първата снимка първите две дами от ляво надясно са доста палави. Магдето Юсева от Кремен и Петето Ваканчина цял ден се чудят пред кой от заместник-кметовете да си вдигнат краката. Двете палави общинарки са и новите любимки на кмета.


09 Март 2016 19:40 | !!!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Малко такт, преценка и себеуважиние не биха били в повече от страна на Струма. ком, кмет и обкръжение и дори жените на Банско, с оглед на това което се случи на 8-ми март в Банско ! Нелепо и тъжно
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар