Д-р Ат. Камбитов с рекордна подписка: Близо 4000 благоевградчани подкрепиха кандидатурата му като независим кандидат за кмет на Благоевград

21 септември 2023 17:50   6 коментара   11974 прочита


С видеообръщение Камбитов изразява сърдечната си благодарност към всеки от подписалите се за доверието и искрената подкрепа

Независимият кандидат за кмет на Благоевград Атанас Камбитов се регистрира за участието си в приближаващите местни избори. Той влиза в кметската надпревара с рекордната подкрепа на близо 4000 благоевградчани, които се подписаха и направиха възможна регистрацията му. С видеообръщение Ат. Камбитов изразява сърдечната си благодарност към всеки от хората, заявили подкрепата си за него: 

" Здравейте приятели, искрено искам да благодаря на всеки от вас, тези близо 4 000 човека, които с подписа си направиха възможна регистрацията ми като независим кандидат за кмет. Уверявам ви, че наистина ще бъда независим кмет,  ще завися единствено и само от вас и съм сигурен, че със съвместни усилия ще направим Благоевград по-добро, по-хубаво място за бизнес, за живот, модерен европейски град, с добри перспективи". 

В обръщението си кандидат- кметът заяви, че до няколко дни ще представи програмата си, която не съдържа празни обещания, дадени само на хартия, а конкретни решения на проблемите, конкретно финансиране и конкретни срокове. Програмата му е резултат от задълбочен анализ на проблемите в Благоевград, систематизирани в няколко основни групи: 

- Слаба и недобре развита местна икономика, което води до безработица, по-ниско възнаграждение, по-нисък стандарт, по-слаба покупателна способност, миграция към райони с по-силна икономика и последващо обезлюдяване на града. 

-Липсата на инвестиции, не изградената индустриална зона, връзката между бизнес и образование, … 

-проблеми в инфраструктурата - дупки по улицата, липсата на добро асфалтово покритие, лоши ремонти на тротоари, междублокови пространства занемарени, неща, които трябва да се решават всеки ден. 

-проблемите с чистотата, сметосъбиране, сметоизвозване, депонирането, контейнери, озеленяване, проблеми с образоването, културата, безстопанствените кучета, свлачището към м.Бодрост връзките между Благоевград и селата... 

"Мостът към Покровник можеше да бъде изграден за половин година", категоричен е кандидатът за кмет Ат. Камбитов, който е уверен, че решенията, които той дава в програмата си са напълно реални и изпълними. Направеното от неговия екип в предишния му мандат е видимо и ярко доказателство за това, че проблемите са решими при добра организация и добър експертен екип, какъвто има и е доказал, че работи успешно. 

Чуйте във видеото какво още има да ви каже независимият кандидат Ат. Камбитов: 
 

6 коментара
21 Септември 2023 18:14 | ....
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

...


21 Септември 2023 18:17 | Тошо
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

А кмето с колко е ? За един приятел питам.


21 Септември 2023 18:17 | Анонимен
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Хайде сега блокирайте коментарите както онзи ден!


21 Септември 2023 18:21 | Fifi
Оценка:
-5
 (
27
 гласа)

Моето семейство си подписа за доктор Камбитов, успех


21 Септември 2023 18:29 | Благоевград днес ...
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Моето семейство няма да гласувам нито за Камбитов, нито за Томов, нито за Тасков, нито за Шушков, нито за Илко, нито за Байкушев, нито за приоданци от Видин като Цвета Рангелова.. Моето семейство ще гласува за благоевградчанин, за един от останалите кандидати.


21 Септември 2023 18:36 | Факт
Оценка:
-4
 (
26
 гласа)

Преди години помогна на сина ми, макар че към мен не питаеше приятелски чувства, харесвам че не действа към децата с оглед родителите.
Е така, безрезервно подкрепи млад човек.
Мьжкар е.
Ще го подкрепим.
Успех!