Цветан Цветанов: Правителството на Бойко Борисов полага усилия да подобри условията в социалните центрове

07 октомври 2016 16:53   5 коментара   6297 прочита


Правителството на Бойко Борисов полага максимални усилия да подобри условията , в които работят хората в социалните центрове и потребителите на тези центрове да живеят по-добре. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща в парламента с хора, ползващи различни социални услуги и живеещи в защитени жилища в Благоевград.

Посетителската група бе на гости в Народното събрание по покана на народния представител и областен координатор на ГЕРБ- Благоевград Даниела Савеклиева по повод предстоящия 10-ти октомври - Световен ден на психичното здраве. Групата бе водена от ръководителя на Комплексни социални услуги за възрастни с увреждания Маргарита Бербатова.

Благоевградчани разгледаха сградата на Народното събрание и проследиха работата на депутатите в пленарна зала.

Хората проведоха среща с народните представители от благоевградска област - Даниела Савеклиева, Йордан Андонов, Георги Андонов и Димитър Танев и Галя Захариева- член на Комисията по труда и социалната политика.

Хората с увреждания от Благоевград бяха подготвили символични подаръци ,изготвени лично от тях за премиера Бойко Борисов, за зам.-председателя на партията Цветан Цветанов и за домакина им Даниела Савеклиева.

 

Мартин Кирилов

5 коментара
07 Октомври 2016 17:27 | България
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ КРАДЕ / БСП, СДС, НДСВ пасти са яли през годините/, А ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ВРЪЩАТ ДЪЛГОВЕТЕ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ!!!


07 Октомври 2016 19:07 | Полагач
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Са! Дайте да се разберем! Цвъкиии - правителството на Боко полага усиля в усвояване, присвояване, угояване и други такива "яване-та". Останалото са периферни дейности оставени на самотек, както и случая със социалните центрове.


08 Октомври 2016 11:17 | До Санданчанин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Взема си редовно лекарствата ! Има надежда


08 Октомври 2016 11:47 | до До Санданчанин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

идват нови избори .


08 Октомври 2016 20:01 | 586
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Идват избори и ще видим-Кирето отСандански? Как ще ги прави-как ще агитира и за кого? ЗАЩОТО ТОЙ НЕ НОСИ ИДЕИТЕ НА ГЕРБ, но по късмет и по препоръка на Бахана стана кандидат на ГЕРБ, председател на Общ. организация на ГЕРБ/която изобщо не работи вече/Но той се радва, че работи добре с ОБС-Сандански. Това му струва кметското място. Но ще се кипри сега за изборите до лидерите на ГЕРБ. Ако, че политиката и работата му е НУЛА. А ние редовите от ГЕРБ ще носим иронията и подигравките на членовете на БСП, ВМРО, НФСБ и Партиините симпатизанти на дупедавковците. Да си спокоен Кире, нали затова агитирахме-за твоя рахатлък..... Но всичко ще излезе наяве.....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар